Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Kongsi Gambar Memangku Kekasih, Janna Nick Dikecam Lagi

25-3-2021 10:03 AM|Oleh: natrahn | Komen: 13


Drama Marry Me Senorita melabuhkan tirai semalam selepas menghiburkan penonton menerusi lebih 28 episod di kaca televisyen.



Janna Nick, 26 salah seorang pelakon Marry Me Senorita itu berkongsi beberapa foto bersempena berakhirnya drama tersebut di kaca televisyen. 

Salah satu foto dikongsikan menunjukkan kekasihnya Dini sedang duduk di pangkuan ribanya. 


Menjengah ke ruang komen, gambar tersebut dikritik peminat kerana dilihat kurang sesuai dikongsikan. Ada juga komen nakal rakan artis yang kononnya kagum dengan kekuatan Janna menampung berat Dini.




Kredit Foto - Instagram Janna Nick

Nampaknya nama Janna Nick tidak terus sunyi diperkatakan peminat kerana menimbulkan kontroversi lagi di media sosial. Bertabahlah Janna. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
1
Komen: 13
Komen

Previous : "Biarkan Ayah Je, Mama Tak Perlu," -Engku Aleesya Tak Izin Erra Fazira Kahwin Lagi

Next       : Hairul Azreen Pecahkan Barang Milik Hanis Zalikha

Komen Terbaru

Quote Afifi82 2-4-2021 03:19 AM
Korang dah kawin kan...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-3-2021 10:27 AM
Apa yg nak digosipkan?
Quote auntyonion 25-3-2021 11:27 AM
nguap jelahhh
Quote mawar_mustika 25-3-2021 11:53 AM
kawin2 jelah dah 2 2 mampu suke sama suka...klu dh halal ikut ske korang lh nk buat ape
Quote lavendernovella 25-3-2021 11:54 AM
Somehow eden raso , gosip menikah tu mcm betul jer. Kan?
Quote Joyah_ 25-3-2021 02:13 PM
Kayu je berlakon {:nose{:nose
Quote Perawankota 25-3-2021 06:53 PM
Dh kawen dah pon sebenarnya kann
Quote Perawankota 25-3-2021 06:54 PM
Dh kawen dah pon sebenarnya kannn
Quote mamajawie 25-3-2021 08:22 PM
Aku cukup pantang la prop darah guna kordial sirap ni..bodoh ke hape produser n pengarah ni??korang tak boleh ke buat prop guna bahan yg herlok sikit???nampak pink ok warna darah tu..awat x campur dengan kicap pekat kan bleh dapat warna merah hitam pekat??
Quote mamajawie 25-3-2021 08:23 PM
Aku cukup pantang la prop darah guna kordial sirap ni..bodoh ke hape produser n pengarah ni??korang tak boleh ke buat prop guna bahan yg herlok sikit???nampak pink ok warna darah tu..awat x campur dengan kicap pekat kan bleh dapat warna merah hitam pekat??
Quote Redoxon757 27-3-2021 02:47 AM
Booooooo
Quote Redoxon757 27-3-2021 02:48 AM
Booooooo la{:run
Quote kakakpositifker 27-3-2021 11:28 AM
Tah2 dah nikah
Quote Afifi82 2-4-2021 03:19 AM
Korang dah kawin kan...

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top