Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Suami Buntu, Isteri Nak Namakan Bayi Sempena Nama Bekas Kekasih

24-3-2021 07:48 AM Komen: 8
Seorang suami buntu dengan tindakan isterinya yang mahu menamakan bayi mereka sempena nama bekas teman lelakinya.

Menulis di laman Reddit, lelaki itu berkata dia dan pasangannya sudah berkahwin selama dua tahun.

"Sebelum kami bersama, isteri saya berpacaran dengan seorang lelaki selama beberapa tahun.

"Mereka hampir tinggal bersama namun tidak lama kemudian berpisah. Saya bertemu dengannya (isteri) beberapa bulan selepas itu.

"Mereka berkongsi lingkungan rakan yang sama dan sentiasa berhubung antara satu sama lain," tulisnya.


Gambar Hiasan, Foto: Getty Images

Namun menurut lelaki tersebut, bekas kekasih isterinya meninggal dunia dalam satu kemalangan.

Disebabkan itu isterinya mahu mengabadikan nama bekas kekasihnya kepada bayi lelaki mereka yang bakal lahir kelak.

Pengguna Reddit memberikan pelbagai reaksi terhadap masalah lelaki berkenaan namun rata-ratanya beranggapan tindakan isterinya adalah sangat tidak wajar. -CARI

Sumber: mStar/ Dailystar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 8
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote becir 26-3-2021 05:20 PM
Rasanya anak Miranda Kerr n Orlando bloom pun dikasi Nama ex bf Miranda..same case Gak mati excident. Sian abang Orlando..

Lain-lain Komen

Quote pxlbb 24-3-2021 08:02 AM
Weh reddit dah mula leaking kat porom kahhhh aiseh
Quote TravellingBear 24-3-2021 08:11 AM
content porem makin mencedok dari sumber yang krik krik
Quote uori 24-3-2021 08:18 AM
kijamnya bini ko
Quote kikuri 24-3-2021 08:53 AM
nnti dapat anak pompuan letak la pulak anak nama ex gelpren ko.... adil kan bagi dua2 pihak
Quote FOTHER-MUCKER 24-3-2021 08:58 PM
Saya faham perasaan isteri tu, bf dia tu 1 dalam 7.5mill. 200% saya faham!

Bagi sahaja peluang kepada isteri tu dan saya percaya isteri dia seorang yang sangat romantic.
Quote Decaffeinated 24-3-2021 09:02 PM
Masa inzal pun dia jerit nama ex ka?

Jangan dah besar nanti ko nak bermukah pulak dgn budak tu. Dah nama pun ex boipren yang di rindu.
Quote dua_chzy 24-3-2021 10:26 PM
uori replied at 24-3-2021 08:18 AM
kijamnya bini ko

Ex kelig ai, camni la cerita. Ex gf letak nama dia kat firstborn son dan lakinya tau ja but biarkan.
Quote becir 26-3-2021 05:20 PM
Rasanya anak Miranda Kerr n Orlando bloom pun dikasi Nama ex bf Miranda..same case Gak mati excident. Sian abang Orlando..

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top