Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Aiman & Zahirah Balik Malaysia Bulan Depan, Rindu Nak Berlakon

24-3-2021 12:41 PM|Oleh: LilRose| Komen: 61

Aiman Hakim Ridza dan isterinya, Zahirah Macwilson bakal pulang ke Malaysia bersama anak mereka, Isaac Raees.


Kredit foto: IG

Kata aktres itu, mereka yang kini berada di Perth, Australia dijangka tiba di sini pada bulan depan walaupun tidak menetapkan tarikh sebenar.

Sudah masanya kembali bekerja selepas lima bulan berada di Perth, katanya kepada Gempak.

"Aiman pun dah rindu nak kerja balik dan dia bakal memulakan penggambaran selepas Hari Raya," katanya.


Kredit foto: IG

Bagaimanapun, Zahirah memaklumkan dia mungkin mengambil masa dalam tiga bulan lagi bagi mempersiapkan fizikal dan mentalnya sebelum kembali di hadapan lensa kamera. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 61
Komen

Previous : Kongsi Gambar Memangku Kekasih, Janna Nick Dikecam Lagi

Next       : "Penyayang, Romantis, Serasi,"- Keluarga Nabila Dah Sayang Engku Emran Sejak Mula Bertemu

Komen Terbaru

Quote siasia 28-3-2021 08:56 AM
Ohhh ingatkan diorg mmg dah berhijrah duk sana terus mcm Wardina.

Lain-lain Komen

Quote kaka_tima 24-3-2021 12:46 PM
Rindu ke duit dah tabung dah nipis {:cryrun
Quote dua_chzy 24-3-2021 12:48 PM
Macamana pun korang kata Zahirah lawa, sheol tetap mengingatkan akak dengan muka awek Borneo makan sirih bersuntil. Mumgkin kerana bibir sheol yang 'sungat' (seperti terjungkit) sedikit itu.
Quote doubleA 24-3-2021 01:06 PM
Curlast orang kaya 5 bulan tak kerja, duduk oversea pun steady. Marhaen bercuti oversea pakai duit tabungan bertahun. Aiman ada bisnes kan, bisnes partner la urus tu
Quote Kurex 24-3-2021 01:07 PM
Warna bibir macam bontot kera
Quote AKAZ85 24-3-2021 01:13 PM
Dah xde duit laa tu nak balik sini..
Quote fofuler 24-3-2021 01:26 PM
Tak mungkin duit tabung dah kurang. Aiman tu anak kepada orang bukan calang2, tambah lagi paycheck pelakon dan brand endorsements mampu je nak duduk setahun obersi pun no problem. Takat tanggung zahirah dengan anak depa celah gigi je..
Quote makneng 24-3-2021 01:31 PM
Hahaha... Tak kan la nak harapkan makpak mentua bg loan pama nak tanggung anak menantu + cucu.. Bodohnya anggapanmu
Quote dudaberhias 24-3-2021 01:36 PM
fofuler replied at 24-3-2021 01:26 PM
Tak mungkin duit tabung dah kurang. Aiman tu anak kepada orang bukan calang2, tambah lagi paycheck p ...

Nak2 duduk oversea tu rumah parents zahirah kan, bukannya kena sewa pun.

Lain la sewa hotel, beli makanan tiap2 hari macam pelancong.
Quote fofuler 24-3-2021 01:40 PM
dudaberhias replied at 24-3-2021 01:36 PM
Nak2 duduk oversea tu rumah parents zahirah kan, bukannya kena sewa pun.

Lain la sewa hotel, be ...

Betul. Lagipun obersi dia tu takat perth living cost pun bila convert macam belanja kat malaysia juga. Boleh ulang alik kolompo takat 5 jam je flight macam naik bas express (waktu sebelum kobid melanda, tanpa kuarantin)
Quote Budakmomok 24-3-2021 01:42 PM
Selamat pulang aiman sekeluarga
Quote bakingsoda 24-3-2021 01:51 PM
senangnya suka hati je kan bila2 nak keluar masuk malaysia
Quote acikhan 24-3-2021 02:04 PM
tunang adik haku kojo.kat saudi pun x dpt balik flight postponed planning bulan 4 nie balik malaysia tp x dpt.balik da la pas Raya nak kahwin, byk bende nak kene settle...terpaksa la mak n haku berhempas pulas siapkan ape yg ptt
Quote Incanto 24-3-2021 02:26 PM
welkam back

Quote Nenasketum 24-3-2021 02:32 PM
Berlakon lah kat Aussie nun. Berita terkini, produser drama sekarang cuma suka amik instapemes sahaja.
Quote uori 24-3-2021 02:42 PM
Lainnya muka zahirah tu
Quote Suchi 24-3-2021 02:49 PM
Tertanya gak ritu banyak duit dorang lama2 cuti tak keje kan tp maybe ada bisnes sampingan la kot.
Sbb tengok ayah dia cam tgh susah je
Quote SANKURIANG 24-3-2021 03:28 PM
Kena la balik sini......kat Perth tu mana dia leh keje kan...visa tak ada.
Ni dah ada anak, lama2 dok sana, nanti orang tak ingat mereka ni ujud.
Baikla balik aja sini, start le kerja ye. Nanti Issac nak membesar sebagai anak
seleberiti, duit kena ada.
Quote ina_na 24-3-2021 10:06 PM
Suchi replied at 24-3-2021 02:49 PM
Tertanya gak ritu banyak duit dorang lama2 cuti tak keje kan tp maybe ada bisnes sampingan la kot.
...

Ari tu aku ade bc kat forum ni la.. Pasal fatiya ms putus gan aiman.. Dia mintak blk duit dia yg aiman pinjam.. Ade ss tunjuk aiman bgtau pulangkan Isnin sbb duit tu dia rolling main saham.. So mungkin Aiman ni main saham kot.. Tu yg duk kat mn pun leh survive.. Aku agak je la
Quote F685 24-3-2021 10:11 PM
Kalau ikut list yg aku tengok ni acting fee 2 orang ni tak la tinggi sangat & masuk dlm category artis yang tak rajin promote drama di socmed

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top