Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Selain Sofia Jane, 5 Artis Ini Tak Pernah ‘Makan Tua’

26-3-2021 08:46 AM|Raline| Komen: 76




Tak dinafikan timbul rasa cemburu apabila melihat beberapa artis Malaysia.

Sudahlah memang berbakat, tambah pula dengan wajah yang tak pernah ‘makan tua’. Memang cemburu habislah!

Bagi Wanista, beberapa artis ini memang cantik-cantik belaka. Tiada perbezaan ketara pun dari zaman muda mereka sehingga sekarang.

Memang sekali pandang, macam anak dara. Kalau kamu mahu tahu siapa, teruskan scroll sehingga habis.

Ella [55 Tahun]

Digelar sebagai ratu rock Malaysia, siapa sahaja yang tak kenal dengan Ella? Tak dinafikan selain suara, kecantikan Ella juga dikatakan mengagumkan semua orang.


Foto – Yahoo

Cuba bandingkan wajah Ella dahulu dengan sekarang, memang tak banyak beza bukan?


Foto – @ellaaminuddins (Instagram)

Erra Fazira [47 Tahun]

Ibu kepada seorang anak perempuan, Erra Fazira sememangnya terkenal dalam bidang lakonan, pengacaraan dan modelling.


Foto – @errafazira (Instagram) / MStar

Bila tengok balik gambarnya dahulu dengan sekarang, memang tak pernah nampak tua kan?



Foto – @errafazira (Instagram)


Sofia Jane [49 Tahun]

Lihat sahaja wajahnya, pasti ramai yang tahu aktres dan model ini mempunyai darah kacukan. Walaupun kerap kali diberikan watak tomboi, kecantikan asli Sofia Jane tidak pernah hilang.




Foto – Twitter


Nasha Aziz [50 Tahun]

Namanya yang menjadi sebutan orang ramai disebabkan kecantikannya, Nasha Aziz tak pernah nampak tua walaupun usia makin meningkat.


Foto – Yahoo

Masih lagi cantik seperti zaman mudanya.


Foto – @irmanbahrudden (Instagram) / @zahira.radzi (Instagram)

Maria Farida [52 Tahun]

Mempunyai wajah Pan Asia, Maria Farida sering digelar aktres yang paling cantik sejak mula berkarier sehingga sekarang.



Foto – @mariafarida (Instagram)/ babap.net (Blog)

Langsung tak nampak tua dengan wajah dan tubuh badan seperti anak dara.


Foto – @mariafarida (Instagram)


Sheila Majid [56 Tahun]

Tak dinafikan sesiapa sahaja yang mempunyai tubuh genit, mesti wajah dan badannya tidak akan seperti usianya.


Foto – Twitter / Music X Match

Kebanyakan individu termasuklah Sheila walaupun usia meningkat, mereka tetap kelihatan muda daripada usianya.


Foto – @sheilamajidofficial (Instagram)

Memang cantik-cantik artis Malaysia ini. Kalau kamu nak tahu, setiap satu daripada mereka mempunyai rahsia kecantikan tersendiri.

Kalau kamu nak kekal cantik seperti mereka ini, pastikan kamu jaga pemakanan dan kesihatan daripada sekarang. Selamat beramal ♥



Sumber : https://wanista.com

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 76
Komen

Previous : Riena Diana nangis gara2 bimbang dikecam bila nyanyi, “Dia ni…”

Next       : Pakai Seluar Pendek, Stokin Jarang- Nonny Nadirah Dah Buka Tudung Ke Tu?

Komen Terbaru

Quote makadek 30-3-2021 08:06 AM
Carcosa replied at 28-3-2021 11:28 PM
Nasha??! Oh please. Muka dah mcm patung yg kat kedai Hari-Hari kat Jalan Masjid India, yg dah jatuh  ...

Sgt2 suka tgk nasha masa muka ori

Lain-lain Komen

Quote makadek 25-3-2021 07:37 PM
Dah renovate mmg laa
Amy mastura pure tk reno
Quote krustykrab 25-3-2021 07:44 PM
Nasha tu buang la dr list..cantik apanya dgn hidung mcm alien gitu
Quote mrsbale 25-3-2021 07:50 PM
Ait. Nape amy mastura xmasuk list.
Tu sorg je kot diyakini asli

Btw, pnh nmpk sheila m b4 covid dulu.
Time casual no make up on.
Nmpk je umurnye depan2..
Quote anggeriklatifah 25-3-2021 07:59 PM
Amy mastura takde ke
Quote hady_vit 25-3-2021 08:07 PM
Aku rasa amy mastura tu mmg tak makan usia, takde bk renovate
Quote MistrezHermanaz 25-3-2021 08:10 PM
Tula patut ada Amy mastura.. Forever young.. Jumpa kt luar pun mcm anak dara
Quote che-cikL 25-3-2021 08:19 PM
Yes setuju. Patut letak Amy Mastura instead of Nasha.

And kalau susun ikut kekaguman iols, iols letak Maria Farida paling atas sekali.

Quote Guccibamboo 25-3-2021 08:21 PM
Kalau ade duit buat rejuran, marhein pun boleh nampak muda
Quote dudaberhias 25-3-2021 08:30 PM
Maria farida je cantik. Lain2 tu dah scary dik macam patung porcelain bergerak jah.
Quote midori_katana 25-3-2021 08:39 PM
Ella dan nasya muka nampak palsu... mungkin bukan semula jadi awet muda
Quote Kancilkering 25-3-2021 08:58 PM
nora tu kak ani eheheheh
Quote remotechiever 25-3-2021 09:08 PM
che-cikL replied at 25-3-2021 08:19 PM
Yes setuju. Patut letak Amy Mastura instead of Nasha.

And kalau susun ikut kekaguman iols, iols l ...

Maria farida itu dia minum bayam ke apa setiap hari. Dari dulu sampai sekarang maintain muda.
Quote cikperiukkera 25-3-2021 09:20 PM
Rasanya Amy Mastura & Camelia juga layak...
Quote miss_perfect 25-3-2021 09:26 PM
Patut masukkan dalam list Amy Mastura, Normala Samsudin
Quote no_el 25-3-2021 09:31 PM
Pada i amy mastura teratas. X perlu reno2. Comel molek menten je dr dulu smpai sekarang
Walau nampak dah aging tapi tetap kiut miut
Quote 3chanceno 25-3-2021 09:32 PM
makadek replied at 25-3-2021 07:37 PM
Dah renovate mmg laa
Amy mastura pure tk reno

Sokongnasha,ella,dan sewaktu dgn nya tak ori
Quote rania_maira 25-3-2021 09:38 PM
Amy mastura..maria farida..rita rudaini..mas anizan..dato nora..noorkhiriah..ni antara artis2 yg awet muda di mata iols..
Quote cempakaa 25-3-2021 09:41 PM
Sokong amy mastura shud be in the list
Quote Nenasketum 25-3-2021 10:16 PM
Raja Ema weyyy & Julia Rais. Depan2 muka aku kat Linc. Tapi tak ada gambar terbaru Julia pulak ek. Susan Menon, Laila Nasir. Hehehe
Yes pls sepak Nasha Aziz dari list. Pipi dia macam Piee Ilyas punya fake boobies.

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top