Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Polis siasat majlis nikah Neelofa

28-3-2021 11:01 AM| Komen: 1993



Polis sudah membuka kertas siasatan dan akan memanggil penganjur majlis pernikahan selebriti popular, Neelofa, 32,dengan pelakon dan pendakwah bebas, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz, 26, berkaitan pematuhan prosedur operasi standard (SOP).

Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah berkata, kertas siasatan sudah dibuka mengikut Seksyen 21A Akta Pencegahan Dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 (Akta 342).

Menurutnya, siasatan mendapati majlis yang berlangsung itu gagal mematuhi SOP ditetapkan dan tiada penjarakan fizikal.

"Susulan itu kita akan memanggil penganjur bagi membantu siasatan," katanya dalam kenyataan hari ini.

Harian Metro semalam melaporkan selebriti popular, Neelofa, 32, selamat diijabkabulkan dengan pelakon dan pendakwah bebas, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz, 26, di hotel di sini.

Pasangan itu dinikahkan adik Neelofa iaitu Mohd Aqief Mohd Noor.

Neelofa atau nama sebenarnya, Noor Neelofa Mohd Noor menerima mas kahwin berupa sebentuk cincin.



Sumber : HarianMetro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
1
0
Komen: 1992
Komen

Previous : Mira Filzah Ditegur Lakon Babak Cinta Dengan MK K-Clique

Next       : Kilafairy Terjatuh Ketika Menuju Ke Pelamin Neelofa, Sampai Berdarah Kaki

Komen Terbaru

Quote friedfishsoup 30-3-2021 09:25 AM
----close----

Lain-lain Komen

Quote apedehal 28-3-2021 10:53 AM
YASS!!!BOOM<insert emoticon fire>
Quote matjerk 28-3-2021 10:54 AM
Ok dah day2. Done puji2 semalam.. today mari mengecam... hahahahhha..

Masa duduk dkt kerusi nikah tu.. tetamu..sampai berlaga pungkok..
Quote lynn6664 28-3-2021 10:54 AM
Hahahhaa gambo tu xbole tahan
Quote apedehal 28-3-2021 10:54 AM
Jgn hangat2 tahi kuda sudah..
Buka kertas siasatan je pastu senyap di angin lalu
Quote dudaberhias 28-3-2021 10:55 AM
yessss... takpe mesti terlepas punya sebab kabel lopa baik khen...

yang pasti..
tema jabal rahmah gittew...
patut la family dia gigih duk tawaf keliling dewan dan pelamin siap usik2 deko...
mujur deorang tak baling batu dekat jah dengan pu masa deorang bersanding untuk menghayati konsep umrah dan haji...
Quote BicaraHatiku 28-3-2021 10:55 AM
Edited by BicaraHatiku at 28-3-2021 11:11 AM

Habisssss...Jabal ar Rahmah ----> Balai. Hokayyy tambah stok popcorn!!!!!

[ig]https://www.instagram.com/p/CM7JkokpMjg/?igshid=9dd2k8fmy07t[/ig]
Quote tumpanglalu74 28-3-2021 10:55 AM
Jangan tak nunjok buad koje je..  Lepeh je sume nanti.  Muntri bersemburit pon terlepas..

Polis apoooooooooooooo????


Quote Nenasketum 28-3-2021 10:55 AM
Ini pasallah geng Umno berkobar2 marah. Hehehehehe
Quote slyfynx 28-3-2021 10:55 AM
Nanti senyap sunyi je.
Kalau ade pun, denda yang tersangatla kecil.
Quote KBW2 28-3-2021 10:56 AM
Harap tak propalah.
Quote slyfynx 28-3-2021 10:56 AM
BTW, cuti sekolah ni ramai lak kawan2 aku leh lepas balik kelantan.
Org Kelantan ni leh mati eh kalau x balik kmpg setiap 3 bln.
X paham la aku.
Report karang cakap aku dengki lak.
Tp mmg dengki pun
Quote lynn6664 28-3-2021 10:57 AM
matjerk replied at 28-3-2021 10:54 AM
Ok dah day2. Done puji2 semalam.. today mari mengecam... hahahahhha..

Masa duduk dkt kerusi nikah ...

Yg si nek tan tu belaga pungkoq dgn laki sape ntah. Da la dia tu xde laki, bgesel dgn laki org.jgn blendir sudahla hahaha. Bnda simple cmni pn jah xbole nk pikir. Mc kemaen remind suruh jaga sop tp klu dah kerusi tu rapat2 cmtu dr awal, nk jaga sop mendenye.
Quote Masukkeluar 28-3-2021 10:57 AM
matjerk replied at 28-3-2021 10:54 AM
Ok dah day2. Done puji2 semalam.. today mari mengecam... hahahahhha..

Masa duduk dkt kerusi nikah ...

hahaha! bkn ke si mc fetri tu kata jgn upload gmbr/video yg tiada penjarakan sosial ke? last last bersepah video dr puak sskjp yg jakun..
pdn muka! tapi skdr buka kertas siasatan je ni..niqabis kot, terpaling serba serbi mesti takde ambik tindakan punya.


Quote miss_perfect 28-3-2021 10:58 AM
Eleh setakat buka kertas siasatan je. Dah berapa banyak kertas siasatan polis bukak untuk golongan VVVVIP dgn kaum kayangan, tapi nan hado resultnya. Diorang nak senyapkan marhaen ni je konon layanan sama rata. Menteri wilayah punya kes pun senyap jekkk.
Quote apedehal 28-3-2021 10:58 AM
dudaberhias replied at 28-3-2021 10:55 AM
yessss... takpe mesti terlepas punya sebab kabel lopa baik khen...

yang pasti..

Kapel ni acah sgt kan nk fefeeling bertemu jodoh di jabal rahmah...padahal spark feeling kat rncangan meletop ja pun..kosser. tu pun menyulam kasih masa jantan taguna tu ada awek..zizik
Quote Mademoisellee 28-3-2021 10:58 AM
Mengarut ah majlis kahwin or any kind of majlis nak ikut SOP. That's all bullsh**. No such thing as majlis majlis ni nak ikut SOP bagai. Benda memang tak dapat control so mohon banned any kind of majlis tak payah nak limit 250 org bagai. Cukup akad nikah and family 2 sides je. Susah sangat ke nak buat rules macam tu? Why kena limit 250 org bagai?? Memang tak ahh dorang nak ikut SOP
Quote lynn6664 28-3-2021 10:58 AM
Edited by lynn6664 at 28-3-2021 11:06 AM
dudaberhias replied at 28-3-2021 10:55 AM
yessss... takpe mesti terlepas punya sebab kabel lopa baik khen...

yang pasti..


Hahahha klu ada acara baling batu rasanya kaknab org ptama baling kot
Quote matjerk 28-3-2021 10:58 AM
Masukkeluar replied at 28-3-2021 10:57 AM
hahaha! bkn ke si mc fetri tu kata jgn upload gmbr/video yg tiada penjarakan sosial ke? last last  ...

Chu olsss rasa sskjp boleh ke nak bertahan2 x hupload.... teruk kan.. klu kena denda... x pasal2....
Quote kiah_mai_pulak 28-3-2021 10:59 AM
hahahahaa eloklah tu. check out grandhyatt checkin IPD pulokk

Lihat semua komen(1993)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top