Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Girls, Why So Bitter? Kalau Tak Suka Lofa, Sorok Dalam Hati Hitam Tu" - Budak Ijat

29-3-2021 01:31 PM| Komen: 43

Masih hangat orang ramai memperkatakan mengenai berita perkahwinan pasangan selebriti terkenal, Noor Neelofa dan PU Riz yang kini ‘trending’ di laman sosial.


Kredit foto: IG Budak Ijat

Namun, selain dihujani ucapan tahniah, ada juga antara netizen tampil menulis komen negatif sehinggakan menimbulkan perasaan kurang senang pengguna media sosial lain.

Beranggapan perkara itu tidak sepatutnya terjadi di hari bahagia seseorang, tidak kiralah selebriti ataupun bukan, pengarah Shahrulezad Mohamedin ataupun lebih dikenali sebagai budak Ijat tampil meluahkan rasa kesal dengan sikap mereka yang kekurangan adab dalam memberi komen.


Kredit foto: IG Budak Ijat

Ijat dalam pada itu turut berkata bahawa lebih baik mendoakan kebahagiaan pasangan tersebut daripada berkata yang bukan-bukan dan negatif berbaur hasad dengki.


Sumber: BeautifulNara

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 43
Komen

Previous : Eina Azman Kena ‘Sound’ Buat TikTok Dengan Norman

Next       : Bekas PA Buat Khianat, MK K-Clique Dituduh Bawa Lari Duit

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 31-3-2021 12:34 PM
Edited by LadyCarefree at 31-3-2021 11:36 AM
AshkieLa replied at 31-3-2021 09:15 AM
chatime dah delete kan...
tak tahan kena kecam sbb kantoi surat baru buat bertarikh kemudian drpd ...


Memanglah surat penerangan tu baru buat. Ok je keluar official statement lepas orang bising.
Yang penting, kebenaran polis tu bila dapat. Hehehe. Tapi rasanya nak naik plane pun kena ada lengkap dokumen semua, kan?

Tak delete. Kenapa perlu mereka delete?

https://www.instagram.com/p/CNC6dvennTq/?igshid=145nkc87n13q4

Lain-lain Komen

Quote skinsandstars 29-3-2021 01:32 PM
Budak ijat ni siapa sebenarnya?
Quote marsie 29-3-2021 01:34 PM
skinsandstars replied at 29-3-2021 01:32 PM
Budak ijat ni siapa sebenarnya?

Pengarah drama.....Nur, Takdir Yang Tertulis..
Quote Nenasketum 29-3-2021 01:46 PM
So ugly his nose job!
Quote ekmal_sorrow 29-3-2021 01:48 PM
yyyeeaaahhhhhhhaaaaawwww.....haters dpt jgk spotlight.
dr penerbit yg dulunya boom dgn nur,
tp sekarang bersepah dgn drama sampkak (sampah + sangkak) lagi x logik akal.

btw.....wedding of the eternity ni xde majlis dance off ker?
nk tgk TKHM menari gelek arab masa dia muda2 dulu.

TKHM - Tini Khan Harimau Mendoggie
Quote AshkieLa 29-3-2021 02:16 PM
then.. why you pulak yang bitter dengan those girls?
who are youss nak kecoh acah2 hati putih?
Quote rasnea 29-3-2021 02:20 PM
Acah -acah haters padahal haters nilah yg sibuk nk ambik tahu Artis yg dibenci tu tak caya tengok thread mek nab & jahlopak
Quote nesloice 29-3-2021 02:23 PM
kau nak jadi white knight ke apa
Quote kaseh80 29-3-2021 02:23 PM
Budak ijat ni attention seeker jugak ke ?
Quote MsCinderella 29-3-2021 02:24 PM
So klu bitter dgn komen org, u pun diam saja la.simpsn dlm hati tu...
Quote Tudungpink 29-3-2021 02:25 PM
Koserr la budak ijat dia sendiri bitter ngan netizen..
Quote mrsbale 29-3-2021 02:28 PM
AshkieLa replied at 29-3-2021 02:16 PM
then.. why you pulak yang bitter dengan those girls?
who are youss nak kecoh acah2 hati putih? :lol ...

Haha.
Tah.
Hati dia pun sama kelabu asap.
Nak wish, wish je lah ke pengantin. Asal nk selit psl org lain buat ape.
Quote Themilo 29-3-2021 02:29 PM
AshkieLa replied at 29-3-2021 06:16 AM
then.. why you pulak yang bitter dengan those girls?
who are youss nak kecoh acah2 hati putih? :lol ...

hati heshe seputih gigi veneer heshe...
Quote easy81 29-3-2021 02:30 PM
Die ni kuat sentap jugak bile org komen citer. Laki kuat sentap ni selalunya ehem2.
Quote tumpanglalu74 29-3-2021 02:41 PM
Eh ekau tu why so stupid tak nampak family members dok berlonggok macam gonggok kelilen meje nikah tu?  Ketok siked otak kau tu bior ingat siked pase pandemik ni.  Nampak bride cun teros lupe ketiak hangit bini ko ke??
Quote mieymiey 29-3-2021 02:45 PM
Entah-entah heshe pun menyampah tapi haruslah heshe tuduh netizen yang bitter
Quote gideoncross 29-3-2021 02:48 PM
easy81 replied at 29-3-2021 02:30 PM
Die ni kuat sentap jugak bile org komen citer. Laki kuat sentap ni selalunya ehem2.

Aiyok, hahahaha.
Quote Minami2013 29-3-2021 02:55 PM
Kalau Malaysia ni vibe nye pelik sikit. Sape plg byk haters la makin popular.. selain hajah lopa tgk aje lah sajat, alif sukri, tok vida.. sapa yg behave baik, sendu je youtube channel, ig.. haters byk contribute kpd subscribe, view sbb dok kaji hidup derang
Quote chooper 29-3-2021 03:16 PM
Sibukk je dia ni.  
Quote 150997 29-3-2021 03:34 PM
betul tu ijattt...

hatterss terasa cili

cacing kepanasan

menggelupuhhh

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top