Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Kristen Stewart Dianggap Jelmaan Puteri Diana

29-3-2021 03:15 PM| Komen: 20

Pelakon Kristen Stewart mengejutkan peminatnya apabila kelihatan sangat mirip dengan puteri berjiwa rakyat, mendiang Puteri Diana.

Menerusi filem terbaharu lakonannya berjudul Spencer, Stewart telah diberi kepercayaan untuk melakonkan watak Puteri Diana dalam filem tersebut.

Menerusi gambar promosi yang dikongsikan oleh pihak produksi, Stewart menggayakan potongan rambut berwarna perang yang menjadi imej terkenal Diana ketika mendiang masih hidup.


Foto: Theguardian

Spencer mengisahkan tentang perjalanan hidup Diana beberapa minggu sebelum dia mengambil keputusan untuk bercerai dengan bekas suaminya, Putera Charles.

Diana atau nama sebenarnya Diana Frances Spencer berkahwin dengan Charles, 73, pada 29 Julai 1981 namun disahkan bercerai pada 28 Ogos 1996.

Hasil perkahwinan, pasangan diraja Britain itu dikurniakan dua anak lelaki iaitu Putera William, 39, dan Putera Harry, 37.

Bagaimanapun, Diana meninggal dunia pada usia 36 tahun selepas terlibat dalam sebuah nahas jalan raya di Paris, Perancis pada 31 Ogos 1997. -CARI

Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 20
Komen

Previous : Suka 'Main-main', Marvel Halang Chris Evans & Chris Hemsworth Promosi Filem Bersama

Next       : Jijik! Robert Pattinson Pernah Disuruh Lakon Babak 'Berasmara Dengan Anjing'

Komen Terbaru

Quote kukukatablog 3-4-2021 08:24 PM
haifawehbe replied at 30-3-2021 04:47 AM
boleh ke american menjiwai watak princess british?
pelakon the crown tu pandai copy diana dgn mimi ...

kann nak melakonkan watak iconic britain, amik lah orang britain gak....
mcm Harry Potter dulu JK Rowling melarang semua pelakon dari pelakon luar termasuk american...

Lain-lain Komen

Quote D.Adek 29-3-2021 03:22 PM
tak langsung
Quote bintangct 29-3-2021 03:48 PM
dalam drama the crown tu lg comel dan sama kot
Quote Jorja 29-3-2021 06:47 PM
Yes bila release nya tak sabar. Sebelum ni pernah nengok Seberge
Quote bakingsoda 29-3-2021 06:59 PM
kristen cantik tapi tak sama langsung dgn lady D, gaya rambut tu nampak penyek kat kepala dia
Quote husie91 29-3-2021 10:45 PM
tak minat la dia ni berlakon.  kaku sekakunyaa dlm twilight dingin je berlakon lain betul kalau ikut watak sebenarnya dlm novel
Quote whimsygirl 29-3-2021 10:47 PM
Kristen terlalu kaku untuk jadi princess diana
Quote depresio 30-3-2021 03:21 AM
Overated minah ni
Aku nmpk ada pihak yg nak jugak sumbat org dgn talent tak seberapa minah ni
Quote haifawehbe 30-3-2021 04:47 AM
boleh ke american menjiwai watak princess british?
pelakon the crown tu pandai copy diana dgn mimik2 muka mulut sekali pergerakan kepala terhanguk2 style diana selalu buat.
Quote gideoncross 30-3-2021 01:29 PM
depresio replied at 30-3-2021 03:21 AM
Overated minah ni
Aku nmpk ada pihak yg nak jugak sumbat org dgn talent tak seberapa minah ni

Ummah British kat website DailyMail kat comment section pun x brkenan dgn Kristen Stewart ni.
Quote depresio 30-3-2021 03:06 PM
gideoncross replied at 30-3-2021 01:29 PM
Ummah British kat website DailyMail kat comment section pun x brkenan dgn Kristen Stewart ni.

Itu yg aku tak faham.
Sberlakon so so
Kejung kaku
Ntah per2
Quote alesandra 30-3-2021 09:23 PM
mmg tak kena langsung.buta ke hapa.emma corrin dlm the crown tu aku x berkenan sbb mata dia terbeliak sgt.tapi dibandingkan dgn minah kayu jati neh..sah emma jauh bertiang meninggalkan....
Quote tipah89 31-3-2021 12:50 PM
boringnya dia jadi princess D
Quote gideoncross 1-4-2021 11:56 PM
depresio replied at 30-3-2021 03:06 PM
Itu yg aku tak faham.
Sberlakon so so
Kejung kaku

Skrg ni KS famous psl dh jdi teh lesbo je.
Quote depresio 2-4-2021 02:27 AM
gideoncross replied at 1-4-2021 11:56 PM
Skrg ni KS famous psl dh jdi teh lesbo je.

Itulah
Tak de cerita lain dah..
acah2 rebel ke apa ntahla
Quote da_vinci 2-4-2021 09:24 AM
tak serupa langsung....aku tak suka tgk expressi muka dia dlm acting....
Quote Artemesiaa 2-4-2021 01:14 PM
Macam ada tak kena mungkin elok beri pada orang lain yang lebih sesuai
Quote gideoncross 2-4-2021 11:44 PM
depresio replied at 2-4-2021 02:27 AM
Itulah
Tak de cerita lain dah..
acah2 rebel ke apa ntahla

Btw c KS ni mcm sendu dri dulu, jarang dngr nma dia ni d sbut2 kat Barat sna.
Quote depresio 3-4-2021 04:09 PM
gideoncross replied at 2-4-2021 11:44 PM
Btw c KS ni mcm sendu dri dulu, jarang dngr nma dia ni d sbut2 kat Barat sna.

Aku tak tgk twilight tu sbb dia dgn si RP tu walau aku minat Taylor tu..

Walau cerita best aku tak boleh blah tengok dia ni..
Quote jimmyjohn0700 3-4-2021 08:22 PM
[B]reseller hosting in lahore[/B]
[B]wordpress hosting in pakistan[/B]
[B]web hosting in pakistan[/B]
[B]business hosting in lahore[/B]
[B]VPS hosting in Pakistan  [/B]
[B]cheap web hosting in pakistan
[/B]
[B]business hosting [/B]
[B]unlimited hosting in pakistan[/B]
[B]unlimited hosting in lahore[/B]
[B]web hosting in pakistan [/B]

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top