Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nonny Nadirah Tak Berbaju, Berendam Dalam Besen Pula

1-4-2021 08:01 AM|Oleh: Saiful| Komen: 272

Kecoh bila Nonny Nadirah yang sebelum ini bertudung tiba-tiba pula muat naik gambar seksi.


Rakan-rakan artis turut terkesan terutamana bekas kekasihnya, Niezam Zaidi.


Foto: IG

Tiada penjelasan dari Nonny, baru-baru ini dia sekali lagi menimbulkan kontroversi apabila berkongsi gambar tidak berbaju, berendam dalam sebuah tab mandi.

"Soap," tulisnya sebagai kapsyen.



Mungkin tahu bakal dikecam, dia sudah awal-awal lagi menutup ruangan komen.

Dalam masa yang sama, Nonny mempromosikan produk dan ada tag nama IGnya sekali.

Adakah ini percubaan untuk melariskan produk? Kalau benar, memang betul-betul dahsyat cara pemasarannya! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 272
Komen

Previous : "Kata Bodoh Marah" - Intan Ladyana Marah Isu 'Honeymoon Di Langkawi' Ke?

Next       : "Saya Tak Pernah Kata Tak Nak Menyanyi,"- Abby Abadi

Komen Terbaru

Quote Tunan 10-4-2021 01:23 AM
Dah delete rupanya

Lain-lain Komen

Quote Nana_Man 1-4-2021 08:04 AM
Ujian hidup masing2.
Quote missHaidiD 1-4-2021 08:06 AM
Edited by missHaidiD at 1-4-2021 11:51 AM

Tub mandi dia cm besen baju  mak aku je.  
Btw nonny ni knp.  Da buang tebiat.. Kalau nk free hair balik bgtau je la. Ko buat cmni ingt ko tu retis kelas A ke. Ingt  netizen nk viral bercerita pasal ko Pastu acah2 off komen.  Puihhhh
Quote kiah_mai_pulak 1-4-2021 08:08 AM
missHaidiD replied at 1-4-2021 08:06 AM
Tab mandi dia cm besen baju  mak aku je.  
Btw nonny ni knp.  Da buang tebiat.. Kalau nk free hair  ...

promot produk tu.. kalau x, sapa nk kesahhhh
Quote pearl.silver 1-4-2021 08:10 AM
Esok2 buat permohonan masf. Saya khilaf. Pakai tudung balik. Netizen maafkan.
Quote CiliPadiSedap 1-4-2021 08:12 AM
missHaidiD: Tab mandi dia cm besen baju  mak aku je.  Btw nonny ni knp.  Da buang tebiat.. Kalau nk free hair balik bgtau je la. Ko buat cmni ingt ko tu retis kel ...

Kalau kt tempat kaka besen tu guna untuk cuci lampin baby. Besen tu tak stabil waima letak air , kalau friska rendam dalam besen tu rasanya boleh tsunami.
Quote Suchi 1-4-2021 08:13 AM
Marketing utk produk ke? Tapi awat berendam dlm tong air merah je
Tong air ni iols punya kaler biru saiz mmg besar gila, ummah selangor kan wajib le ada simpan tong air besar gedabak boleh berendam 3-4 orang.

Lain kali nak bergambo carilah kolah konkrit ke tempayan besar ke ala2 mcm kat bali ke apa.


Quote wanawina 1-4-2021 08:16 AM
Takut sheols dah jadi ala2 prinz chiki tu.
Quote Suchi 1-4-2021 08:18 AM
missHaidiD replied at 1-4-2021 08:06 AM
Tab mandi dia cm besen baju  mak aku je.  
Btw nonny ni knp.  Da buang tebiat.. Kalau nk free hair  ...

Mila kawan dia pun dah merempan lagi bengang betul kali ni nampaknya

Artis2 ni korang takyah nak nasihat depa menda yg depa dah tau.
Esok2 dah insap reti la merayu nak suh orang padam gambar2 lama depa gitulaa selalunya pun.
Quote monsterwife 1-4-2021 08:19 AM
Rasanya dia ada gangguan jiwa ni
Kesian
Pergilah dptkan treatment
Quote JalaEmas 1-4-2021 08:20 AM
Suchi replied at 1-4-2021 08:13 AM
Marketing utk produk ke? Tapi awat berendam dlm tong air merah je
Tong air ni iols punya kaler biru ...

hahahahaha.. betol tu weh... ni mmg sebijik dgn kt rumah mak aku, tong besar kaler merah.. adoi lh.. taktaulh dh knp die ni.. hrp2 hrp2 cptla bersmbg fius kt otk tu.. risau nengoknye.. pepelik aje
Quote missHaidiD 1-4-2021 08:22 AM
Dia ni mula2 da kawen pastu serai kan.  Pastu nk kawen dgn bdk nizam tp bdk nizam tu tiber je friendzone dia.  terus jd biol. Apa takde jntan tak bole hidup ke
Quote R2D2 1-4-2021 08:24 AM
standard mana2 yg inginkan perhatian atau tgh tahap sendu
buat statement atau adegan kontroversi
tunggu 4-5 hari
untung2 followers bertambah
untung2 produksi perasan kita masih wujud
hujung2 pura2 minta maaf
sambil tunjuk menyesal
dan jgn lupa promote produk jualan
Quote sarah82 1-4-2021 08:24 AM
Aku rasa mcm dia pakai kain batik.. Nampak kehijauan disitu.

Semoga Allah bg kekuatan pada dia utk hadapi ujian ni.. Struggle utk berubah tu.. Aku faham mcm mana.
Quote makneng 1-4-2021 08:24 AM
Mak harap dia tak justify itu ini kenapa dia buat mcm ni.. Mak pun harap dia tak buat sesi permohonan maaf secara maya atau apa shj bentuk permohonan maaf. Sebab pd mak tu semua x perlu. Dia perlu jadi diri dia.
Quote kaoru44 1-4-2021 08:25 AM
Knp dia ni tbe2?? Time dia pakai tdg tu pun bukan mendadak kn?
Iols xfollow sgt cter dia..ingt yg dia kawen kjp je..then cerai..aritu ada gangguan kn..smpai muntah2 darah?
Quote missHaidiD 1-4-2021 08:26 AM
monsterwife replied at 1-4-2021 08:19 AM
Rasanya dia ada gangguan jiwa ni
Kesian
Pergilah dptkan treatment

Jgn esk tgk2 da geng dgn prince chiki chiki boom suda
Quote emera 1-4-2021 08:27 AM
Tengok gaya mcm banyak wayar dah tercabut ni. Tak de ke orang yg boleh sambungkan balik? Kesian nengoknya.
Quote rain2169 1-4-2021 08:29 AM
ye la.... macam ada gangguan jiwa sikit...
kesiannnn.....
Quote dudaberhias 1-4-2021 08:29 AM
tengok dia tengah mandi bunga tu... nak buang suwei orang kata...
kalau tak menjadi kena mandi bawah jambatan pulau pinang pula kata mak andam...

last sekali mandi bawah SUKE hiway..

sheols herlokk dan cantik jadi kita kena husnuzon dan maafin k... lain la tu siti sarah...

Lihat semua komen(272)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top