Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ramai Kaum Hawa Tak Kuat Iman Zul Ariffin Tayang Tubuh Sasa Main Air

2-4-2021 11:09 AM| Komen: 133

Jika sebelum ini penyanyi Ismail Izzani, dan Naim Daniel, berkongsi foto yang berjaya membuatkan netizen ‘terliur’ melihat struktur tubuh sado mereka.



Terbaru, pelakon terkenal Zul Arifin menerusi beberapa posting di Instagramnya turut berkongsi fotonya di dalam tab mandi. 

Perkongsiannya itu secara tidak langsung meraih pelbagai respons daripada peminatnya.




Kredit foto: IG Zul

Menerusi foto tersebut, memaparkan Zul Ariffin yang tidak berbaju dan sedang mandi di dalam kolam, membuatkan netizen ‘teruja’ dan ‘terliur’ melihat foto tersebut.

Pada masa sama, netizen juga sempat berjenaka dengan Zul Ariffin berhubung rotinya yang telah dibawa lari oleh monyet yang turut berada di situ.

Menerusi entri Instastory, Zul turut berkongsi tiga video memaparkan dia sedang mandi di dalam kolam tersebut.



Malah, satu video di Instastorynya menunjukkan dia sedang makan snek segera sambil air pancuran terkena kakinya.


Sumber: OhBulan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 133
Komen

Previous : 'Ustazah' Azira Shafinaz, Menggigil Baca Ayat Suci Al-Quran

Next       : Ringgo Arrow Alami Masalah Jantung Bengkak Dan Berair

Komen Terbaru

Quote electricopop 8-4-2021 03:22 PM
samshik replied at 1-4-2021 11:59 PM
He looks older n kepam than his actual age

Ye wei, padahal baru early 30s kan? Sumpah ingat dia mcm late 30s/early 40s...

Lain-lain Komen

Quote tipah89 1-4-2021 11:57 PM
dan berbondong2 la acik2 kepam bergetar ovarinya..
Quote samshik 1-4-2021 11:59 PM
He looks older n kepam than his actual age
Quote krustykrab 2-4-2021 12:02 AM
tipah89 replied at 1-4-2021 11:57 PM
dan berbondong2 la acik2 kepam bergetar ovarinya..

Kalau dh rupa cam planet of the apes...bukan ovari yg bergetar,  jantung gugur terus ..tekejut tgk
Quote MelahJanda 2-4-2021 12:03 AM
Cast away buruk nau
Quote GayahGigih 2-4-2021 12:04 AM
samshik replied at 1-4-2021 11:59 PM
He looks older n kepam than his actual age

setuju! semak cam mati bini
Quote mohdael 2-4-2021 12:10 AM
Dah macam salman khan.. Y paham..paham la...
Quote Carcosa 2-4-2021 12:10 AM
Semenjak tgk Musikal Lawak 2, meols terus ada soft spot yach dkt BamJul
Cumel jah, sbb BamJul jenis mudah terhibur, and suka kasi semangat dkt contestants AiLapYu BamJul
Quote sharlenetexas 2-4-2021 12:14 AM
Riz amin pun duk dalam tub tu.
Bukannya zul sorang.


Quote newyork 2-4-2021 12:15 AM
Dah tua dahhh
Quote BicaraHatiku 2-4-2021 12:16 AM
Makin tua makin x hamsem. Sama mcm Chanaz..muka rempit.
Quote tumpanglalu74 2-4-2021 12:17 AM
Sado versi kerepot..
Quote Normabaru 2-4-2021 12:41 AM
samshik replied at 1-4-2021 11:59 PM
He looks older n kepam than his actual age

Agreed.. Dah mcm robot dlm cite katun tu. Ape name ntah
Quote awenda507 2-4-2021 12:43 AM
Dah mcm peti ais aku tgk dia ni. Mujur muat dalam bath tub tu.hahahhaa
Quote JalaEmas 2-4-2021 01:53 AM
yg td besen mak2 kat kg.. yg ni upgrade dlm tub..
Quote bukan_ustazah 2-4-2021 01:56 AM
Dah tak hot dah dia ni .. dia paling helok dalam rindu awak 200%
Quote hinata_holic 2-4-2021 02:13 AM
Kertu la bamjul. Hanya 6pek je nmpk muda. Yg lain ke lautt
Quote depresio 2-4-2021 02:28 AM
Aku rasa dia ni agak tegas tapi sgt berbudi bahasa
Bila tgk muzikal lawak tu
Quote doridori_hi 2-4-2021 02:32 AM
Cuaca mmg panas skrg, main rendam2 besen ,tub mmg syiok..
Quote remotechiever 2-4-2021 02:41 AM
Dia ini bila tengok after Zahirah kahwin, dah nampak slow sikit. Ig pun tak online sangat. Nampak makin kepam x terurus. Nyesal kot ckp mcm2 dkt anak dara org dulu, last org itu dh bahagia

Lihat semua komen(133)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top