Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ramai Lelaki ‘Tumbang’ Apabila Iman Troye Kenyit Mata

2-4-2021 12:15 PM|Raline| Komen: 111

 

Video TikTok yang dimuat naik di laman Instagram dengan ucapan buat pelajar yang bakal memulakan semester baru membuatkan ramai peminat lelaki cair dengan kecomelan penyanyi lagu Teman ini.

“Ya Allah… kenapa ekk macam ni!!! Comel dia ni macam pikachu kena pukul.. Haa geram pulak aku”

Mungkin ramai yang sudah mengenali penyanyi Iman Troye atau dengan nama sebenarnya Iman Alyssa Sahabuddin setelah beliau berjaya mencipta nama menerusi aplikasi TikTok dengan challenge tarian yang dihasilkan.



Selain wajah yang sering dikaitkan seakan-akan penyanyi lagu Peluang Kedua oleh Nabila Razali, rata-rata peminat lelaki mengagumi kecantikan Iman Troye tanpa make up kerana kelihatan lebih manis dan natural.


Untung la peminat-peminat Iman Troye, pasti bagi mereka yang ingin memulakan sesi pembelajaran mereka akan lebih bersemangat apabila menerima ucapan dari penyanyi kesukaan mereka ini.

“Terima kasih wish Iman.. Eh aku dah abis belajar lama…terperasan plak… hahahaha”

“Kepada yang bekerja mencari rezeki takda ke…hmm”

Seperti biasa, perkembangan lagu terbaru Iman Troye iaitu single keduanya yang bertajuk Pejam Celik Di Hari Raya telah bermula dengan challenge tarian lagu tersebut dahulu sebelum lagu yang dinanti-natikan itu keluar.












Ditulis Oleh: Puteri Haideera Zuraidi
Sumber: Instagram Iman Troye
Read More : https://www.hotfm.com.my/hotsele ... -tengok-iman-troye/



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 111
Komen

Previous : Uyaina Arshad Teruja Berlakon Ditemani Ikan

Next       : "Kalau Ikut Tabligh Sampai 44 Hari Siapa Nak Bagi Anak Isteri Saya Makan?"-Awie

Komen Terbaru

Quote Loh_83 7-4-2021 11:24 AM
anak aku haritu pon terjebak gak .. hari2 dok ulang YT lagi "pili pili lagi" ni ...

Now dah habis demam Imam Troye, dia demak Tomok & Acik Spin pulak ... hari2 dia bukak lagu "Sejarah mungkin berulang" & meraung" + lagu acik spin yg ada "mengusung rindu" tu ... nasib la lagu2 ni zaman aku .. so mama pon layannnnn hahhahha

Lain-lain Komen

Quote Raline 1-4-2021 09:30 PM
comel la dia ni.... aku dah tumbang 3 kali dah ni akibat air tebu semalam punya
Quote slyfynx 1-4-2021 09:36 PM
Siyesly, die ni ialah siape?
Quote tumpanglalu74 1-4-2021 09:43 PM
Boleh stop tak up benang pase budak ni?  Rupe dah la takde.  Terkinje2 kenape?  

My god.  R U all blind??
Quote Raline 1-4-2021 09:47 PM
tumpanglalu74 replied at 1-4-2021 09:43 PM
Boleh stop tak up benang pase budak ni?  Rupe dah la takde.  Terkinje2 kenape?  

My god.  R U all ...

hahahahha
Quote aint 1-4-2021 10:09 PM
cantik ker dia ni???
Quote BicaraHatiku 1-4-2021 10:12 PM
Kena berendam dlm baldi dek kalu nak naik cepat..setakat camni tak boleh viral lg
Quote cikpisang 1-4-2021 10:13 PM
Dia ni yg lagu aku pili pili lagi ke amenda tu kan. Sedap ke nyanyi live? Ke bakal pelapis nabilah razali
Quote Cece1234 1-4-2021 10:15 PM
Nape dia nampak cm acik2..
Quote Cece1234 1-4-2021 10:15 PM
Nape dia nampak cm acik2..
Quote sharlenetexas 1-4-2021 10:16 PM
tumpanglalu74 replied at 1-4-2021 09:43 PM
Boleh stop tak up benang pase budak ni?  Rupe dah la takde.  Terkinje2 kenape?  

My god.  R U all ...

Agak2 macamana muka sheols bila tak mekap? Muka basic standard leluhur? Mana @Kurex ni?
Quote fealefea 1-4-2021 10:17 PM
Good management budak ni dpt. Muka asas, bakat tiada tapi digembar gembur terpaling femes. Sama jugak kpd nabila. Nmpknya kita kene hadam zaman kini yg penuh muslihat. X cantik dipakse kate cantik. Nyanyi x sedap dipakse kata sedap.
Quote gideoncross 1-4-2021 10:44 PM
Natural konon, tu lh llaki skrg, yg nmpk natural tu sbnarnya yg mmkai makeup.
Quote Suchi 1-4-2021 11:33 PM
Tak tumbang pun tegak berdiri lagi ada
Quote miu84 1-4-2021 11:36 PM
Mamat tu komen, natural beauty takde mekap? Hampir buta gamaknya.
Quote miu84 1-4-2021 11:37 PM
Dan sepit kat tudung tu adalah antara trend terburuk sepanjang zaman. Rupa yang asas mohonlah jangan ditambah dengan gaya yang hauk. Lain kali letak sepit baju pakej dengan hanger terus lah, dek.
Quote kucim 1-4-2021 11:41 PM
Muka cringe mcm jawa totok dikatakan cun?hello bapok lorong jln haji taib chowkit 5x lagi class puihhhh..dasar betina garit terkinja2 minta kang2 free
Quote tumpanglalu74 2-4-2021 12:24 AM
Edited by tumpanglalu74 at 2-4-2021 12:26 AM
fealefea replied at 1-4-2021 10:17 PM
Good management budak ni dpt. Muka asas, bakat tiada tapi digembar gembur terpaling femes. Sama juga ...


Generasi baru ney ketandusan rupe..  My doter pon sama.  No matter what she does rupe semakin hauk..  Aku teran keluor ke dunia ni cantek dah.  Terikot2 pesen apetah kat univ tu hodoh..  So dat U know anak aku pon aku kata sekali.  

Anyway jaman aku sekolah dulu ade istilah toye.  Maksudnye burok hokei..  So aku panggey je le dia ni Iman Toye.  Voley?
Quote awenda507 2-4-2021 12:41 AM
Aku xblh blah bdk ni suka menyingai.hhaahadoilaa ilang terus comel tu
Quote bintangct 2-4-2021 01:20 AM
tumpanglalu74 replied at 2-4-2021 12:24 AM
Generasi baru ney ketandusan rupe..  My doter pon sama.  No matter what she does rupe semakin ha ...

hahhaha aku igt lg muka toye je
tp tak salah aku muka toye ni muka yg xde rasa bersalah

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top