Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Ingatkan Dapat 'Bekas' & Ada Anak, Kurang Bitternya" - Fazura Dikecam Perli Neelofa?

3-4-2021 05:17 PM|Oleh: LilRose| Komen: 1175

Umum tahu segelintir masyarakat tanpa mengira pangkat atau darjat masih berdegil tidak mematuhi arahan kerajaan yang tidak membenarkan aktiviti merentas negeri kecuali dengan kebenaran polis.


Kredit foto: IG

Justeru, tindakan Fazura memberi komen terhadap persembahan kumpulan UNI yang dianggotai Atu Zero, Fad Bocey dan Fakhrul UNIC di Muzikal Lawak Superstar 2 (MLS2) menjadi bualan hangat netizen.

"Sampai seludup mak bapak. Kita kenalah mematuhi peraturan kerajaan. SOP kan... Tak boleh rentas (negeri), jangan rentas," ujarnya.


Kredit foto: IG



Kenyataan Fazura itu mencetuskan teka-teki di kalangan netizen sama ada ia ditujukan buat individu tertentu atau sekadar pesanan umum buat semua golongan masyarakat.


Kredit foto: Twitter

Lembut saja sindirannya buat pihak yang masih berdegil melanggar SOP kerajaan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
3
1
0
Komen: 1173
Komen

Previous : Tahniah Dr Amalina! Selamat Bergelar Isteri Selepas 3 Kali Tangguh Nikah

Next       : "Seyakinnya, Netizen Tak Dengki Pun Dengan Selebriti, Kenamaan..." - Iesya Toh

Komen Terbaru

Quote Zaien 9-4-2021 12:50 AM
Jadah nk bitterr.. x mention pun lopa kn?

Lain-lain Komen

Quote roserouen 3-4-2021 05:39 PM
Ye laa puan lopa mmg nak semua marketing free kan. Padahal rasanya faz mmg tuju kat group tu je.
Quote dua_chzy 3-4-2021 05:39 PM
Eh nak bitter2 pula Fazura throw shade. Betul la tu. Kahkahkah.
Quote opie5662 3-4-2021 05:43 PM
Cakap benda betul. Pon nak bitter ke lobank forever.... Bekas2 pon takde la nampak burung berterbangan.... Sape yg lg dpt bekas.... Bekas boipren ke.... Bekas org ramai dah nampak burung.... Hkakakakakkaka
Quote Pak.dolla 3-4-2021 05:44 PM
Bodoh punya benak, byk mkn tahi mancis agaknya
Bekas xpe lagi, yg ambil hasil rampasan tu mcm mn?
Quote missyL 3-4-2021 05:45 PM
Satu msia pn bitter ngn pasangan yg berhoneymoon Sedangkn org lain nk tgok mak bapak kt kg pn x bole
Quote kikiharris 3-4-2021 05:46 PM
Gitulah benak sekalian..
Time depa menyindir, membuli org , mengata artis lain kemain gah memasing.. bila org bg general statement terus koyak
Bila ko berani membuli, melaser kena berani jugaklah terima kalau org balas balik, bongok!
Quote Masukkeluar 3-4-2021 05:49 PM
akhirnya aku dpt jgk masuk forum, dari semalam nk log in membawa ke pagi ni langsung tak dpt. ptg bru dpt masuk.

masuk nk tepek ni je..lol. kesian baby timah yg tak bersalah..
85DEF863-FE10-4AA6-A5D4-5ADF05D377CA.png
85DEF863-FE10-4AA6-A5D4-5ADF05D377CA.png
Quote meteorspeed 3-4-2021 05:49 PM
missyL replied at 3-4-2021 05:45 PM
Satu msia pn bitter ngn pasangan yg berhoneymoon Sedangkn org lain nk tgok mak bapak kt kg pn x bole ...

Kan.. Deme kayangan siap leh update berjimba
Quote haruslah 3-4-2021 05:53 PM
Betul la tu
X boleh rentas, jgn rentas
Kalau dah dpt kebenaran, pandai2 la simpan
Quote dua_chzy 3-4-2021 05:54 PM
Masukkeluar: akhirnya aku dpt jgk masuk forum, dari semalam nk log in membawa ke pagi ni langsung tak dpt. ptg bru dpt masuk.masuk nk tepek ni je..lol. kesian baby ...


Yeaps. This is the real benak epots. Tengok bahasa saja.
Quote LoveSungmin 3-4-2021 05:55 PM
Bodohnya lobenak
Quote sarah82 3-4-2021 05:55 PM
Sorry la.. Apa si fazura tu ckp betul.. Kenapa nak seludup mak bapa yg tua.. Risiko depa utk kena covid-19 tinggi.
Quote karamell 3-4-2021 05:57 PM
dua_chzy replied at 3-4-2021 05:54 PM
Yeaps. This is the real benak epots. Tengok bahasa saja.

I pun syak gitu.. tu mesti geng2 benak ‘we were togeder’... dia punya benak memang terpaling lah... huhuuuu
Quote honeybee1802 3-4-2021 05:59 PM
Masukkeluar replied at 3-4-2021 05:49 PM
akhirnya aku dpt jgk masuk forum, dari semalam nk log in membawa ke pagi ni langsung tak dpt. ptg br ...

I think mmg mrs fattah pilih utk sendu seketika lepas baru dpt anak ni...baby baghu 6 bulan...bukan mcm sorang tu kan...nok nikoh sempat lg buat promo...doh nikoh..tak sabar rentas desa nak kijo....apo dikejar tatau la...
Quote Miawlover 3-4-2021 05:59 PM
Betul la apa yg dia ckp tu..
Quote maxim 3-4-2021 05:59 PM
Masukkeluar replied at 3-4-2021 05:49 PM
akhirnya aku dpt jgk masuk forum, dari semalam nk log in membawa ke pagi ni langsung tak dpt. ptg br ...

Bodohnya..aku rasa timah tu anak retis plg cute kot
Quote Masukkeluar 3-4-2021 06:01 PM
dua_chzy replied at 3-4-2021 05:54 PM
Yeaps. This is the real benak epots. Tengok bahasa saja.

one more..kelakar tgk fans dk bergaduh kt ig ohmedia psl laki siapa paling bagus paling baik..haha.
520D8778-2538-43CB-B48B-98B13B7F40C6.png
Quote prizadane 3-4-2021 06:02 PM
Takde pun aku rasa statement tu menjurus pada Lopak. Bongoks la benaks n lopa clan ni. Sah sah komen tu berkaitan dengan lawak tu.. sheols juri kan. Takkan nak bagi komen, awk nampak hensem malam ni...
Quote de_ikea 3-4-2021 06:05 PM
Oh em ji. Hadoi teruknya puak epot ni. Siap dgn anak dikutuknya.

Lihat semua komen(1175)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top