Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Fatima Dah Boleh Mamam! Fazura Teruja Pertama Kali Suap Anak Makan

7-4-2021 11:54 AM|Oleh: LilRose| Komen: 340

Sama seperti ibu bapa lain, Fattah Amin dan Fazura juga teruja menantikan untuk menyuap makanan pejal untuk anak.


Kredit foto: IG

Terbaru, pasangan itu memuat naik video memberi suapan pertama makanan pejal kepada anak mereka, Nur Fatima yang genap berusia enam bulan Jumaat lalu.


Kredit foto: IG

"Genap enam bulan hari ini sayang Fatima dan tentunya detik ini hari yang ditunggu-tunggu. Fatima akhirnya makan makanan pejal pertamanya," tulisnya.

Nampak berselera sungguh Fatima menikmati makanan pertamanya.



Kredit foto: IG

Di ruangan komen, ramai memuji kecomelan si kecil itu dan gembira melihat perkembangan Fatima. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 340
Komen

Previous : Nina Iskandar Dah Berhijab? "Saya Tak Berani Komen Apa-apa"

Next       : "You Buat Semua Ni Untuk Public Image Kan?" - Rapper Didakwa Nak 'Rampas' Anak?

Komen Terbaru

Quote RunDeeMC 10-4-2021 11:43 PM
codenamedream replied at 10-4-2021 10:39 AM
Sedikit panduan sekiranya dubuk dah ada baby dubuk nanti
Amalkan  penyusuan  susu  ibu  secara  e ...

Betol tu.
Can be as early as 4mths especially if the baby displays signs of weaning.
Basically pureed fruits, veg and rice.
As they grow older can introduce fish and meat too.

Iolls dulu pernah dgr paediatrician ckp these kiddos ada window period from 4-18 mths for parents to introduce as many types of food as possible. Once this windo closes, susah nak introduce new food to them.

Still lain budak, lain perangai and taste buds. Mcm kita jgk. Our taste buds change as we age.

Lain-lain Komen

Quote hazzy0304 7-4-2021 12:44 PM
apehal aku banyak tengok ke daddy fatty kebabom ....!

Quote apedehal 7-4-2021 12:51 PM
Masak laa...benang ank artis, satu perkembangan satu benang..hellu setakat mcm ni boleh tgk ig dia je kut.. pasni bertalu2 plak bakalan bng ank penonggeng duk bsaing. Ce letak gosip yg worth it sikit utk dibawang. Kesian bdak2 suci lg nk dicerca
Quote Brunes 7-4-2021 01:10 PM
oh wow cute nyeee.. daddy pun nyummy oh my oh my oops
Quote ciksaenara 7-4-2021 01:43 PM
makin comel fatima
Quote emera 7-4-2021 01:46 PM
Achik tengok bapak mu yg sedap Fatima oiiiii... baidewey, comel sangat budak ni.. teruja dia nak makan. Suka nengok.
Quote shaiy 7-4-2021 02:02 PM
nak sangat gosip pasal anak makan,npe tk bagi bubur kosong je.. tu sebaiknya hehehe..
Quote mawar_mustika 7-4-2021 02:19 PM
hahaha igt kan i sorang je mata asyik dok pandang bapaknya fatima...skali tgk forumer lain pun sama
fatima oo fatima awat bapak hang makin lama makin hot
Quote songhara1226 7-4-2021 02:28 PM
Habislahh, esok mesti Lofake ada isu untuk dimainkan supaya Fatima punya news tenggelam

Utk x OT, Awat hot sgt ayah tu Fatima
Quote mawarkhayalan99 7-4-2021 02:29 PM
Mata focus dekat daddy jeeee sorry baby fatty
Quote me12345 7-4-2021 02:30 PM
Laa.. Acik acik ni tgk apaknye ke timoh..
Quote SayaSayangMama 7-4-2021 02:33 PM
Untung la bapak nya fattah
Quote shoyuna 7-4-2021 02:35 PM
Hensem bapak kau fatima
Quote BoongaKertas 7-4-2021 02:36 PM
komen2 korang psl daddy timoh buat iols tergelak. hahahaha! siot lah memasing.
Quote imanda 7-4-2021 02:37 PM
hahahaha mata pasti tumpu kat apaknya.. so fattah masih releven hokkehhhh
jenuh la hahajahat rangkul lakinya nk bake anak cpt2
Quote shoyuna 7-4-2021 02:37 PM
Semoga fattzura bahagia selalu dengan fatima cute. Ini antara couple yang meols tengok sentiasa wangi. Tak kepam
Quote sopianpian 7-4-2021 02:41 PM
kesian baby fatima kena overshadow dgn daddy sendiri
fatima pn comel la acik acik semua..


[ig]https://www.instagram.com/p/CMTw8IugvNL/[/ig]

Quote sopianpian 7-4-2021 02:43 PM
acik acik jangan lupa beli tamar fatima

[ig]https://www.instagram.com/p/CNWpJMEnenO/[/ig]


Quote akuMNdia 7-4-2021 02:47 PM
rewind video sbb tak puas tgk daddy timoh
Quote Fly_over 7-4-2021 02:48 PM
kuku bapak timoh

Lihat semua komen(340)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top