Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"You Buat Semua Ni Untuk Public Image Kan?" - Rapper Didakwa Nak 'Rampas' Anak?

7-4-2021 01:17 PM| Komen: 51

Sebelum ini, tular mengenai kenyataan isteri kepada seorang penyanyi rap terkenal di Malaysia yang mendakwa suaminya berlaku curang. 


Kredit foto: IG

Lebih menyedihkan, dia mendakwa suaminya telah melafazkan cerai empat kali terhadapnya.

Terbaru, Natiqah Rahmat dilihat meluahkan rasa marah di Instastory dan mendakwa penyanyi hendak mengambil 'merampas' anak-anak daripadanya.


Kredit foto: IG Natiqah

Dakwanya, penyanyi itu sebelum ini tidak mepedulikan anak-anak, namun selepas kes dibawa ke mahkamah boleh pula jumpa anak setiap hati.

"You buat semua ni untuk public image ke?" soalnya.



Banyak juga perkara yang dilakukan rapper itu didedahkannya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 51
Komen

Previous : Fatima Dah Boleh Mamam! Fazura Teruja Pertama Kali Suap Anak Makan

Next       : Pendatang Baru Takkan Ada Peluang Kalau Kita Asyik Kritik - Rosyam

Komen Terbaru

Quote getarsukma 11-4-2021 10:22 PM
AR ni sapa? Tak penah dengar... Ke AR Badul? Bila pulak dia nyanyi rap?

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 7-4-2021 01:25 PM
Semaknyeeee msg2 air dirty laundry kt public.. Dah la hujannnn..bising merempan etc

Eh ko ingt netizen kisah ke ex laki ko ok ka xok

Bodo sgttttt!!!!

Ingtla... People who know u will laugh at you,  people who didn't know you will judge you..

So gunakan prosedur yg betul.. Jgn bikin malu kampeni bella club
Quote prettyuglybabe 7-4-2021 01:30 PM
apasal gambar pegun lain benar dengan live?
Quote Brunes 7-4-2021 01:38 PM
another bella in the making.. i think shes doing this for the clout supaya dapat fight balik husband dia yang nyummy ah ah tu. tapi suami dia confirm tak nak dengan dia tengok je mulut dia pang pung pang pung sana sini siapa nak tahan.. but who am i to judge right.. semoga di permudahkan, kesian kat anak2.. i hope you take the high road, just move on silently.................
Quote kucingitam 7-4-2021 01:41 PM
prettyuglybabe replied at 7-4-2021 01:30 PM
apasal gambar pegun lain benar dengan live?

kejam statement u..tapi betul la..aku pun terpegun tgk gambar pegun dgn live lain benar

Quote syidasaleh 7-4-2021 01:46 PM
prettyuglybabe replied at 7-4-2021 01:30 PM
apasal gambar pegun lain benar dengan live?

Br nak ckp benda sama. Tp dia ni boleh tahan meroyan kat ig. Then suka suka buat q&a. Klu follower dia carut2 dia happy pulak. Setel la elok2. Anak2 gak yg malu klu mak pak gini
Quote shernazz 7-4-2021 01:50 PM
Dia ada keturunan india ke?
Quote emera 7-4-2021 01:54 PM
Semaknye tengok hidung dia.
Quote AshkieLa 7-4-2021 01:56 PM
jadah..
pi jela pejabat agama..
nak bising pasai apa.. dahlaa 4x lafaz cerai... nak meruyans lagi.

ke ko nak dapat priviledge mcm intan?
dapat jadi duta tudung, dpt buat review...
dapat famous... kalo diam2 settle mahkamah kang
takde sape kenal plak ekkk
Quote shaiy 7-4-2021 01:59 PM
sembang byk2 pun tk guna la sistur.. guna la saluran betul nk fight.. heh kalo aku jd laki dia pun malas layan minah sembang kari dh la tak lawa buang maso yo..
Quote ren14 7-4-2021 02:11 PM
kucingitam replied at 7-4-2021 01:41 PM
kejam statement u..tapi betul la..aku pun terpegun tgk gambar pegun dgn live lain benar

lol...terlebih filter
Quote mieymiey 7-4-2021 02:20 PM
Gambar atas tu iols kata cantik bini AR ni, scroll bawah iols 'ehhhhhh???'.

Baru jer iols cerca Datin Red kemain gigih pung pang pung pang kata kat tok laki, kang hujung-hujung ada pulak gambar raya sedondon dengan tok laki. So, iols malas la nak ulang cercaan iols kat benang ni.
Quote Aikiko 7-4-2021 02:27 PM
Natiqah ni ingatkan lawalah tapi....
Hmmm....gamba yg 2nd tue menceritakan segalanya
Quote imanda 7-4-2021 02:41 PM
Aikiko replied at 7-4-2021 02:27 PM
Natiqah ni ingatkan lawalah tapi....
Hmmm....gamba yg 2nd tue menceritakan segalanya

i oso pk camtu dgn subg hidung n gg ade besi2 like semaknya ko nih.. sb tu kot laki ko wat hal
Quote kualibesi 7-4-2021 02:45 PM
bintot boleh thn lebar gak, sejenis kurus, tp bintot africaaa
Quote swateng1 7-4-2021 02:53 PM
gambar atas  kemain lawa. sekali tgk video.. hurmmmm...tergantung sepi meols............................................
Quote rosasen 7-4-2021 02:59 PM
swateng1 replied at 7-4-2021 02:53 PM
gambar atas  kemain lawa. sekali tgk video.. hurmmmm...tergantung sepi meols........................ ...

aku pn terfikir mnde yg sama.. ingatkan org lain yg bg statement...
Quote arffa 7-4-2021 03:06 PM
swateng1 replied at 7-4-2021 02:53 PM
gambar atas  kemain lawa. sekali tgk video.. hurmmmm...tergantung sepi meols........................ ...

hahaha tu lah tak dapat lepaskan AR ko sebab AR ni yummy jugak. ni sejenis filter berkati nak tau lawa ke idok kena jumpa depan - depan. ok la kalau betul dia ada skandal dengan adik chef tu i know why
Quote auntyonion 7-4-2021 03:08 PM
ayooo jauhh pegi dia gambo dgn live {:smile
Quote manehnya 7-4-2021 03:13 PM
muka lawa tapi sayang... bertindik mcm lembu kena cucuk hidung... ptt la kena cerai

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top