Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Bertemu YDPA Di Istana Negara, Lee Zii Jia Dipuji Kacak Bersongkok

8-4-2021 03:27 PM Komen: 9

Setelah memperoleh kejayaan merangkul gelaran juara All England pada 21 Mac 2021 lalu, nama Lee Zii Jia kini menjadi sebutan rakyat Malaysia. 



Zii Jia menerusi Instagramnya memuat naik satu hantaran berkongsi momen majlis santapan diraja yang dihadirinya bersama Pasukan Badminton Malaysia di Istana Negara.



Pemain itu turut menunjukkan pingat yang dimenanginya dalam perlawanan All England kepada Yang di-Pertuan Agong dan Raja Permaisuri Agong.

Menjengah ke ruang komen, ramai mengucapkan tahniah dan memuji Zii Jia yang kelihatan kacak memakai songkok.




Kredit foto: Instagram Lee Zii Jia via HotFM.com.my

Selepas Lee Chong Wei, akhirnya Malaysia mempunyai jaguh badmintion yang berjaya menjuarai All England lagi.

Kali terakhir Malaysia meraih gelar All England adalah melalui Lee Chong Wei pada 2017. Lee Chong Wei telah memenangi pertandingan ini sebanyak empat kali pada tahun 2010, 2011, 2014, dan 2017.

Selamat maju jaya Lee Zii Jia! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 9
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote eizarz 9-4-2021 04:09 PM
songkok je pun...aku pun boleh pakai seluar apek jumpa menteri china

Lain-lain Komen

Quote mdhelmi 8-4-2021 03:29 PM
mungkin lagi semat kalo pakai tanjak
Quote Artemesiaa 8-4-2021 03:59 PM
Harap beliau terus kekalkan prestasi kalau tak mau berbakul pulak kena kutuk
Quote helicornia 8-4-2021 07:44 PM
impress BM dia kat ig tu. bagus sgt.yg melayu pun acah2 campur malay english. dia bercakap melayu pun not bad. suka lagu melayu jugak
Quote wasssup27 8-4-2021 11:21 PM
mula dah semuanya. nyesal dulu sebelum dia bukan champion tak dm dia tanya tajuk lagu apa dia nynyi tu. huhuhu
Quote orkid_amani 9-4-2021 12:33 AM
LJZ punya malay lagi sedap dengaq & baca dari LCW..air muka dia pun nampak lembut & manis lagi dari Dato. Myb dia muda lagi & Malaysia tak letakkan harapan tinggi kat dia kot masa game tu yg nampak dia enjoy na the game takdak pressure
Quote doubleA 9-4-2021 12:34 AM
Bagus caption ig dia, berbahasa
Quote zehra2 9-4-2021 08:23 AM
lebih suka baca caption IG LCW.. bersahaja apek ni.. n kelakar mesejnya
Quote Nurulmira 9-4-2021 09:36 AM
rasa bangga la jgk sbagai rakyat malaysia  better la dripda instafemes gn artis tu smua
Quote eizarz 9-4-2021 04:09 PM
songkok je pun...aku pun boleh pakai seluar apek jumpa menteri china

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top