Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Wah, Hebat Wany Hasrita Boleh Pandu Lori!

8-4-2021 07:24 AM| Komen: 10

Satu perkongsian video dari penyanyi Wany Hasrita di laman media sosial Twitter miliknya mencuri perhatian warganet.


Kredit foto: IG/Twitter Wany

Menerusi rakaman video berdurasi 5 saat itu, penyanyi lagu Menahan Rindu ini dirakam sedang menunjukkan kebolehan dirinya memandu lori.

“Hai, sedangkan lori pun saya boleh handle, inikan lagi masa depan kita. Undilah saya,” tulisnya berbaur humor sebagai kapsyen.



Lalu meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat meluahkan rasa kagum dengan kebolehan Wany memandu kenderaan berat itu.


Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 10
Komen

Previous : "Saya Tak Ingin Pun Ke Langkawi Kalau Setakat Nak Tukar-tukar Baju" - Alyah

Next       : Syamel, Ernie Kantoi Bercinta Di Set Penggambaran

Komen Terbaru

Quote Raline 13-4-2021 03:52 PM
ada artis tu boleh bawak kuda lagi x heran pun

Lain-lain Komen

Quote piao 7-4-2021 07:23 PM
apa apa je la dikkkkk
Quote Themilo 8-4-2021 08:10 AM
ada lesen kelas E tak tu dekkkk?? kang tak pasal-pasal kena saman, sebab upload video bawak lori, tapi takde lesen bawak lori..
Quote snowater 8-4-2021 08:16 AM
mcm2 cara nk cari perhatian ye
Quote Plain-tif 8-4-2021 10:05 AM
Themilo: ada lesen kelas E tak tu dekkkk?? kang tak pasal-pasal kena saman, sebab upload video bawak lori, tapi takde lesen bawak lori..

Silap2 lepas pastu jadi jurucakap jpj?
Quote Kurex 8-4-2021 10:21 AM
Apa yg hebatnya? Biasa je pun....... Sangkak betul la netizen semua benda nak terkesima. Macam es-hen jizklongklong, benang bodoh2 dari repot cari pun nak teruja sampai tak boleh sentuh repot & gang dia
Quote kiah_mai_pulak 10-4-2021 05:12 PM
kesaahhhhhh pulakkkk
Quote TerataiMelur02 10-4-2021 10:49 PM
Video pendek tu je ke? Apooo
Quote shernazz 13-4-2021 09:25 AM
Kalau takat 100m..iols.pung berani
Jauh dari tu iols tak berani
Sebab takdak.lesen je.
Undilah iols
Quote aderaderker 13-4-2021 09:27 AM
So salah satu pencapaian sebagai retis ke lagu mana ni?
Quote Raline 13-4-2021 03:52 PM
ada artis tu boleh bawak kuda lagi x heran pun

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top