Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sungguh Meragukan! Naim Daniel, Iman Troye Ada Apa-apa Ke?

8-4-2021 03:12 PM| Komen: 34

Sebelum ini, penyanyi Naim Daniel pernah dikaitkan mempunyai hubungan istimewa dengan beberapa pelakon dan penyanyi baru termasuk Iman Troye.

Namun, Naim dan Iman menafikan dakwaan tersebut serta mengakui bahawa mereka hanya seperti adik dan abang sahaja.


Kredit foto: IG Naim

Terbaru, nama kedua-dua penyanyi muda ini sekali lagi menjadi bualan hangat netizen selepas Naim memuat naik gambar memaparkan susuk tubuh lelaki dan wanita sedang berjalan beriringan. 

Meskipun tidak kelihatan wajah di sebalik gambar tersebut, netizen yakin itu adalah gambar Naim dan Iman berdasarkan cara pemakaian mereka.

Malah, Naim juga ada ‘tag’ nama akaun Instagram Imantroye di tangannya.

Apa yang lebih mencuri tumpuan ramai adalah kapsyen Naim iaitu emoji berbentuk hati berwarna putih. Tidak terhenti di situ, kebanyakan netizen mula ‘cemburu’ apabila melihat penyanyi lagu Teman itu telah meninggalkan emoji hati berwarna merah di ruangan komen Instagram Naim.


Kredit foto: IG Naim

Hal ini secara tidak langsung menguatkan lagi spekulasi bahawa kedua-dua penyanyi muda ini sedang ‘bermain cinta’. Walaupun begitu, tiada sebarang kenyataan dikeluarkan kedua-dua mereka.

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat terutamanya kaum hawa ‘patah hati’ melihat penyanyi kesayangan mereka sudah berpunya. 

Tapi, betul ke mereka dilamun cinta atau sekadar rakan industri saja?


Sumber: OHBulan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 34
Komen

Previous : Sampai Sekarang Belum Kahwin, Isyariana Malang Dalam Cinta

Next       : “Buat Jahat Macam Mana Pun Kena Solat,”-Amira Othman Nasihat

Komen Terbaru

Quote ren14 14-4-2021 11:54 AM
hipopopo replied at 8-4-2021 06:42 PM
Mati iols ingat iman troye ni laki. Kah

lol sama la iols pon ingat iman telo ni jantan
pastu laki iols yang hauk tu sibuk tanya cause tengok pompuan ni kat shopee

Lain-lain Komen

Quote Kurex 8-4-2021 04:31 PM
Nak gosip apa ni? Ni benang sampah level es-hen jizklongklong je
Quote mieymiey 8-4-2021 04:34 PM
Iols sedang menahan mulut dan jari jemari dari mencarut
Quote Raman 8-4-2021 04:57 PM
Mungkin gimik single baru sahaja
Quote ciksaenara 8-4-2021 05:28 PM
Kalau ye pon, sesuai sangat. Sama 'cantik' sama 'kacak'.
Quote hipopopo 8-4-2021 06:42 PM
Mati iols ingat iman troye ni laki. Kah
Quote Perawankota 8-4-2021 07:45 PM
Gimik je tu.. Hari tu nampak kt igs fikry Ibrahim, bila fikry konon nk gorat si iman ni, boleh lak iman ckp dia bawah umur LG..
Quote Lailerthee 8-4-2021 08:07 PM
I pnh tgok trek selebriti iman ni prank naim. Nampak mcm iman ni y gedik over najm layan mcm adik je. Xtao la sbb naim ni da tao dye kne prank so dia buat2 cool ke apa kan
Quote jalfa 8-4-2021 08:12 PM
Iklan shope raya kan budak ni...asyukkk
Quote Aneem 8-4-2021 08:14 PM
Lantak kau la dik
Pasangan terpaling bbnu
Quote mrsbale 8-4-2021 08:18 PM
Ada org kesah ka pun
Quote 3chanceno 8-4-2021 08:20 PM
Tag each other bukan perkara 'special' atau baru esp retis??apa hal gosip gini??
Quote MakcikLaksa 8-4-2021 10:25 PM
Semua utk hype jurr. Nak attention jer.. Pastu promo la update masing2. Tp mmg acik tgk iman ni mcm gedik2 sgt ke naim. Jadahnye hbungan adik abg. Ni kat skolah mesti byk adik angkat, abg angkat. Geli tekak aku org cmni. Phui!
Quote hasniey 8-4-2021 11:12 PM
Ai tgok ig budak iman ni bru 18 kot.muda naw.ptut gedik2 bbnu sgt
Quote Guli 8-4-2021 11:16 PM
Gedik nya lahai bbnu
Quote anastasia7 9-4-2021 12:19 AM
Mcm mana nak sebut nama troye ni? Buat aku teringat emma teteye je
Quote Lylyna 9-4-2021 01:24 AM
Iman troye ni datang dari mana ttibe nama dia je bersepah.? {:nose
Quote mesmerize 9-4-2021 02:27 AM
anastasia7 replied at 9-4-2021 12:19 AM
Mcm mana nak sebut nama troye ni? Buat aku teringat emma teteye je

sebutannya "troy" chuols..

dua2 ni mengharapkan netizen ngeship le tew..  di kalangan bbnu bole la nak ngeship korang..acik2 forum kowser nak amik pot

Quote gideoncross 9-4-2021 03:15 AM
anastasia7 replied at 9-4-2021 12:19 AM
Mcm mana nak sebut nama troye ni? Buat aku teringat emma teteye je

Sbut je "Troi". Klau uol check kat Google, Troye Sivan yg akn kluar, an openly gay singer from Aussie.
Quote Nurulmira 9-4-2021 09:57 AM
bbnu  yg support2 pn dri kalangan bdk2 bbnu la

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top