Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Neelofa Mohon Maaf Terbuka, Sebab Fazura Trending Ke?

10-4-2021 09:07 AM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 19







Setelah berdolak-dalik dengan pelanggaran Prosedur Operasi Standard (SOP) baru-baru ini, selebriti Neelofa akhirnya memohon maaf secara terbuka.

Mengaku tidak sensitif dan terlepas pandang ketika majlis pernikahan dan isu merentas negeri, isteri kepada PU Riz itu bersedia menerima apa sahaja hukuman daripada pihak berkuasa.

Bagaimanapun, bagi netizen permohonan maaf itu hanyalah kerana seterunya, Fazura yang menjadi duta satu jenama kasut 'trending' di media sosial. Terciduk ke tu?



Foto :IG

Biarpun permohonan maaf itu jelas menunjukkan kekesalan Neelofa, namun segelintir netizen berpendapat ia adalah kerana terdesak apabila orang ramai menumpukan kepada jenama pesaing selipar yang diwakilinya.

Foto : Twitter

Foto : Ig

Semakin hari semakin panas, nampaknya kuasa sebenar terletak di tangan netizen. Apa kata anda? - CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
0
1
Komen: 19
Komen

Previous : Kek Batik Fazley Yaakob RM15.90 Sepotong- Kalau Mahal You Bukan Target Market Dia

Next       : 'Tak Tunggang Agama, Sandal Mesra Muslim Tak Menyalahi Syariat' - Ustazah Asma

Komen Terbaru

Quote kuchibambam 12-4-2021 01:10 AM
cherelle11 replied at 11-4-2021 01:28 AM
pakai je purdah, pakai tudung labuh. tetek tersembul jugak

Pakai je purdah, pakai tudung labuh, rakam terjemahan al quran..semua dah sgt elok..kiranya macam wanita solehah kan..

tapi sayang..

masa nikah nampak sangat sangapnya kat laki dia..

Lain-lain Komen

Quote CikNano 10-4-2021 09:21 AM
Boleh tak tiap hari tiap masa jgn cerita pasal dia..kalau Cari ni ada button block dh lama dah aku tekan..menyampah tau dak {:dot{:dot
Quote chechemoyy 10-4-2021 09:26 AM
ak konpius ni..ak langgan news pasal lofa seumur hdup ke apa ni{:question
Quote Kurex 10-4-2021 09:42 AM
Mudahnya dgn sekadar maaf...... Sama mudah mcm kerja supermod. Apa fungsi supermod pun iols tak tau. Yg iols tau supermod ni suka berpuak
Quote gigi 10-4-2021 09:49 AM
love lofa muah2
Quote alieyrina 10-4-2021 10:00 AM
Fazura pakai kasut apa pulak..aku bukan tau sgt..lopak aku tau sb hari2 memg cita dia jah..kan celeb kat mesia ni lopak sorang ajeww
Quote CiliPadiSedap 10-4-2021 10:14 AM
hidup lofattah ( kisah lama )  yang betul fattzura
Quote Brunes 10-4-2021 11:35 AM
lopak dan hasad dengki tidak akan berpisah walaupun dia pakai 10 lapis niqab, hasad dengki dia memang boleh hidu atau nampak.. perasan bagus sangat lah tu.. you are only sorry bcs takut netijen boikot kan? netizen jangan jadi bodoh pls beli produk dia ni!
Quote makcun14 10-4-2021 04:16 PM
Memang la bersedia terima hukuman. Tak luak pun harta dia lepas denda.asik dipanggil untuk buat siasatan jach. Ujung ujung senyap mcm tu je.
Bukan macam marhaen, terus kena denda.
Quote buapakperut 10-4-2021 05:52 PM
aritu takabur sangat kata free marketing .. bila nak mampos
Quote user.name 10-4-2021 07:05 PM
dasar jahjobo bak kata toktan
Quote MakcikLaksa 10-4-2021 07:43 PM
Pape jela korg.. Yg penting kasut acik mmg dr dulu pakai bata mmg sedap kualiti kasutnye
Quote monamogai 10-4-2021 08:44 PM
Antara fazura & puan loofah, yg loser is loofah
Quote Carcosa 11-4-2021 12:35 AM
Dasar bitch tak boleh tgk org lebih. Kang asyik disumpah orang...
Quote cherelle11 11-4-2021 01:28 AM
pakai je purdah, pakai tudung labuh. tetek tersembul jugak
Quote fido_dido 11-4-2021 10:43 AM
Edited by fido_dido at 11-4-2021 10:46 AM

somehow aku rasa yg komen2 kt fb twitter tu acik2 porem jugak
Quote Artemesiaa 11-4-2021 11:41 AM
Percubaan macam tak berjaya je
Quote CaqJora 11-4-2021 02:24 PM
Sibuk je la iklan Porsche Cayyene tu, x leh baca komen kat bwh
Quote Minami2013 11-4-2021 05:32 PM
Sampai ke bod viral kisah lopa.. tersalah post ke azza cari? Kalo kat bod gos, laku sikit thread hang ni. Berduyun2 komen laju sikit benang. Lagi2 selit nama seteru dia kat tajuk.
Quote kuchibambam 12-4-2021 01:10 AM
cherelle11 replied at 11-4-2021 01:28 AM
pakai je purdah, pakai tudung labuh. tetek tersembul jugak

Pakai je purdah, pakai tudung labuh, rakam terjemahan al quran..semua dah sgt elok..kiranya macam wanita solehah kan..

tapi sayang..

masa nikah nampak sangat sangapnya kat laki dia..

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top