Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Shima Anuar Sambut Ulang Tahun Perkahwinan, Suami Beri Rantai Mahal!

10-4-2021 10:00 AM| Komen: 44

Pelakon dan usahawan, Shima Anuar ada berkongsi momen saat meraikan hari jadi dan ulang tahun perkahwinan bersama suaminya, Mohd Solih Toha.

Berkongsikan momen indah tersebut menerusi Instagram pada Khamis, bintang itu dilihat teruja ketika membuka bingkisan istimewa dari suami tercinta.

Tahun ini merupakan ulang tahun perkahwinan ke-4 untuk pelakon berusia 30 tahun itu bersama suaminya.


Foto: IG

“I’m sorry i’ve been busy lately. Thank you for your understanding. I love you with all my heart sayang. Happy 4th anniversary to us! #Since8thApril2017,” tulisnya

Dalam pada itu, ibu kepada dua orang cahaya mata ini turut menerima hadiah istimewa berupa seutas rantai berjenama daripada suaminya.



“8th April, it’s my birthday and my anniversary. Thank you for the present sayang. Imma happy girl!” tulisnya.

Bukan itu sahaja, bintang filem Highland Tower ini turut menghadiahkan sebuah telefon pintar model iPhone 12 Pro Max kepada suaminya.





Terdahulu, Shima dan suami mendirikan rumah tangga pada 8 April 2017 dan dikurniakan sepasang anak bernama Marian Sophia dan Mikhael Imaan. -CARI

Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 44
Komen

Previous : Khalis The Real Spin Sakit, Bukan Sebab Dadah

Next       : Elfira Loy Hamil Anak Kedua?

Komen Terbaru

Quote bedahmenjuyah 13-4-2021 08:04 PM
wookiehoney replied at 13-4-2021 12:27 PM
dulu dia ada bercintaan dgn one of my ig fren.
mamat ni pun mcm orang senang lah tp taklah kaya ra ...

Laki dia org tua kaya ke?

Lain-lain Komen

Quote shernazz 10-4-2021 10:09 AM
Cam.awkward je dia peluk laki dia..
Segan kots..
Apa pon moga bahgia sehingga akhir hayat gituuu..... .............
Iols suka tengok kek dio
Quote LadyCarefree 10-4-2021 10:09 AM
Ni ke yg bising maki hamun pasal bunyi mercun?
Quote kiah_mai_pulak 10-4-2021 10:10 AM
dh tu acik2 yg tak dpt gelang mahal nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote kiah_mai_pulak 10-4-2021 10:11 AM
LadyCarefree replied at 10-4-2021 10:09 AM
Ni ke yg bising maki hamun pasal bunyi mercun?

bukan kot. aritu ada kes buat tiktok hina OKU tu kan? nanges2 mintak maaf, puihhh
Quote Rara77 10-4-2021 10:18 AM
mahal ke
sendunyehhh
Quote pasubungaa 10-4-2021 10:19 AM
kiah_mai_pulak replied at 10-4-2021 10:11 AM
bukan kot. aritu ada kes buat tiktok hina OKU tu kan? nanges2 mintak maaf, puihhh

Itu bebi shimaa lah kiah
Quote noor2 10-4-2021 10:21 AM
Dia nk show off kat artis2 lain atau nitizen agaknya ya...
Quote Kurex 10-4-2021 10:46 AM
Dapat gelang mahal, cedok dari ig artis, terus masuk benang gosip ke?
Quote Brunes 10-4-2021 11:03 AM
sebenarnya cerita dia ni tak setanding cerita pounder pounder produk timbang kilo yang kasi hadiah ke pasangan mereka seperti kereta mewah, jambangan bunga beribu ringgey, sufrise party ala las vegas atau rantai or gelang emas yang bertingkat tingkat tebalnya.. kalau bvlgari tu pounder pounder hanya beli sendiri sebagai self collection katanyo kan duit berkepok kepok khans
Quote hareeeesah 10-4-2021 11:21 AM
Dia ni biashe je.. tp untungla dapat laki kayo..
Quote Suchi 10-4-2021 11:30 AM
kiah_mai_pulak replied at 10-4-2021 10:11 AM
bukan kot. aritu ada kes buat tiktok hina OKU tu kan? nanges2 mintak maaf, puihhh

Hahaha kelako laa sorang salah org dah tu kak kiah pun salah org juga
Nampak sgt sendu depa ni, hat ni shima jual laksam.

Apa drama n pilem pun iols taktau sbb tak penah pun nampak dia berlakon.
Quote codenamedream 10-4-2021 11:32 AM
Apa produk seni sheols?
iols bukan jenis yg x kenal Artis, kenal nama dia dulu sebab news dia kahwin laki tua.
Tapi... Again apa produk seni sheols?
Quote Kenabertaubat 10-4-2021 11:33 AM
Duit laki dia hensem. Tu je i nak cakap
Quote evlinne 10-4-2021 12:09 PM
Whoooryusss
Muka mcm bekas lecturer iols je jual mekap timbangkilo
Dapat laki kaya pastu goyang kaki
Quote September14 10-4-2021 12:11 PM
Sapa pulak dia ni.... x mcm retiss pun

Cukup2la buka benang psal org x femes ni..
Quote RamonaFlower 10-4-2021 01:02 PM
Dia ni yg adik puteri zarith tu kan?
Quote Boomibulat 10-4-2021 01:16 PM
Alhamdulillah..Solih rupanya suami dia..
Quote makadek 10-4-2021 01:20 PM
Marhen mcm aku ni tgk rantai dia ibarat rantai silver jah..916 bru mahal
Quote supermum 10-4-2021 01:21 PM
RamonaFlower replied at 10-4-2021 01:02 PM
Dia ni yg adik puteri zarith tu kan?

Bukan rasanya. Background dia macam biasa je. Bukan socialite

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top