Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Ramai Hasut, Cucuk Papa" - Serina Terkejut Cef Wan Dakwa Dia Nikah Di Siam

11-4-2021 09:49 AM|Oleh: LilRose| Komen: 44

Kecoh beberapa hari ini mengenai dua beranak selebriti, cef terkemuka Cef Wan dan pelakon Serina Redzuawan.

Dari pendedahan Cef Wan mengenai Serina seolah-olah tidak sabar mahu berkahwin lagi hinggalah dakwaannya mengatakan anaknya itu sebenarnya sudah berkahwin di Siam.


Kredit foto: IG

Cef Wan membuat hantaran panjang lebar di Instagram meluahkan rasa kecewa terhadap anaknya itu.

Enggan berterusan dihentam bapanya dan membiarkan kekeliruan berlarutan, Serina juga membuat penjelasan di IGnya.


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Menerusi hantaran itu, Serina meminta orang ramai supaya tidak mudah menjatuhkan hukum dan menambah fitnah terhadapnya dan suami, Meor Mohammad Aidid.

Dia juga menafikan dakwaan mengatakan dirinya sudah bernikah di Siam.


Kredit foto: IG

"Fikir logik lah, sempadan pun tutup. Cuba doakan yang-baik, jangan jadikan media sosial tempat menambah dosa mengumpat, fitnah dan maki hamun orang lain," katanya.

Malah, Serina juga menjelaskan bahawa suaminya bukan milik orang mahupun seorang duda.


Kredit foto: IG

Katanya, perkahwinan terdahulu suaminya sudah sedia bermasalah sebelum mereka berkenalan lagi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 44
Komen

Previous : Elfira Loy Hamil Anak Kedua?

Next       : "Kau Sakit Ke Kalau Aku Cantik?" - Nadia Brian Bengang Dikata Lapar Perhatian

Komen Terbaru

Quote WanIsmail58 13-4-2021 09:22 PM
Korang tengok video Serina ni! Kata nak berubah betul betul tp realitinya. Bapa nya pon dah suruh tanggal je hijab tu, perangai teruk gila. Cakap ini tapi buat yg lain!

https://www.youtube.com/watch?v=BZwOAq0XKgU

Lain-lain Komen

Quote antiQue 11-4-2021 09:56 AM
Dey tambi ... dah kering idea ke nak bukak benang banyak2... berapa banyak benang nak bukak pasal ni?
Quote kakakpositifker 11-4-2021 12:23 PM
Masalah anak beranak. Siapa lah kita nak masuk campur. Rengsekkk betul
Quote makcun14 11-4-2021 12:26 PM
Giteww serina vs chep one mendonia di porum.ada je thread baru.layan kan je.
Nasib si gavin diam jach kalau tak lagi banyak teh di spill
Quote addved 11-4-2021 12:27 PM
Kau nak tegakkan kau tak kahwin kat siam ok fine but the point now is ayah kau jadi wali kau tak?
Quote dudaberhias 11-4-2021 12:28 PM
Janji lagi best thread chep one dari Jah tergelincir terpijak marjerin buttercup yang mamasabariah sapu kat pelamin dia.

Chef wan ni atleast kebanggaan malaysia hokkeh agittew.
Quote songhara1226 11-4-2021 01:23 PM
dudaberhias replied at 11-4-2021 12:28 PM
Janji lagi best thread chep one dari Jah tergelincir terpijak marjerin buttercup yang mamasabariah s ...

Hey kaka duda, sanggup uolls mengata idola mamatiniterkentut punya anak emas, JAH tu lebel internasional hokkeyy.....

Buktinya bnyk nye tudung dia kat Kilang VIETNAM tu
Quote cm_vungtau 11-4-2021 01:24 PM
Masalahnya bukan kawin kat Siam ke tak. Masalahnya bapa pun tak tau. Wali hidup lagi, bukan dah mati.
Quote Mizlyn 11-4-2021 01:29 PM
Lps ni beranak rina..  Bagi laki u anak..  
Quote Kuasaberganda 11-4-2021 02:30 PM
Jgn membelakangi bapa kandung. Tu je sbb chefwan kecil hati.
Quote Carcosa 11-4-2021 02:49 PM
Ujung2 org lain disalahkan. Diri sendiri tak salah, kan?
Dasar
Quote JunkMail 11-4-2021 02:52 PM
So famili ceponen telah merampas takhta famili kardashit Kelate ke? Bergasak thread silih berganti padahal isinya sama je
Quote LadyCarefree 11-4-2021 02:56 PM
Kuasaberganda replied at 11-4-2021 01:30 PM
Jgn membelakangi bapa kandung. Tu je sbb chefwan kecil hati.

Menipu to the father's face cakap belum kahwin cakap dah cerai walhal dah kahwin lari serta belum cerai
Quote Kuasaberganda 11-4-2021 03:01 PM
LadyCarefree replied at 11-4-2021 02:56 PM
Menipu to the father's face cakap belum kahwin cakap dah cerai walhal dah kahwin lari serta belum  ...

allah sayang chefone la gamaknya . Sampai gitu dugaannya. Pahit tp harus ditelan
Quote Cik_jantung 11-4-2021 03:03 PM
Tapi kenapa tak declare kawen kat mana... Perlis ke.. perak ker.. johor ker.. uganda ke..

Ko takyah bekap sgt laki ko..kang belah ex bini dia bukak citer kang teduduk ko. Diam2 je buat anak sudah
Quote ikanmasin 11-4-2021 03:34 PM
ptt diam sajala..dah selesai jg kan..bapa ko mcm lah ko tak tau perangai bapa ko kan..
Quote apedehal 11-4-2021 03:48 PM
dudaberhias replied at 11-4-2021 12:28 PM
Janji lagi best thread chep one dari Jah tergelincir terpijak marjerin buttercup yang mamasabariah s ...

Hahha..angkat bakul nmpak
Quote xein 11-4-2021 04:06 PM
"Katanya, perkahwinan terdahulu suaminya sudah sedia bermasalah sebelum mereka berkenalan lagi."

ayat standard kaki sailang & kaki pasang
Quote Piramida 11-4-2021 04:21 PM
Edited by Piramida at 11-4-2021 04:22 PM

Musim artis2 salahkan netizen.
Dah kenapa? ..korang yg start canang mcm2... bila org ulas or komen or kritik.. tahu pulak nak meloncat. Aptb.
Quote tipah89 11-4-2021 05:09 PM
Carcosa replied at 11-4-2021 02:49 PM
Ujung2 org lain disalahkan. Diri sendiri tak salah, kan?
Dasar

i oll baru nak mencarut benda sama. last2 org lain yg salah ko je yg betul, even menikah pak sendiri pun xtahu ujung pangkal

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top