Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Kau Sakit Ke Kalau Aku Cantik?" - Nadia Brian Bengang Dikata Lapar Perhatian

11-4-2021 10:23 AM|Oleh: LilRose| Komen: 108

Sama seperti bekas suami yang enggan nama mereka dikaitkan bersama, Nadia Brian meminta semua pihak tidak mengguna atau mencantumkan gambar dia bersama Muizz Nasruddin dalam sebarang bentuk siaran.


Kredit foto: IG

Pelakon itu juga meminta Muizz memadam semua gambarnya dalam simpanan termasuk di media sosial.

Malah, dia menuntut beberapa barangannya dalam simpanan Muizz dipulangkan.

"Ada 19 kotak mengandungi barangan yang saya beli sendiri, hadiah peminat, barangan daripada pereka fesyen dan tajaan milik saya masih ada dengannya. 

"Saya harap dia dapat pulangkan barang-barang itu kerana kami sudah tak ada sebarang kaitan," katanya kepada Harian Metro.


Kredit foto: IG

Dalam masa sama, Nadia menjawab kritikan warganet mengenai dirinya kerap keluar rumah.

"Saya keluar bekerja. Memanglah di Instagram nampak macam saya sendiri tapi itu semua adalah atas urusan kerja. Saya tahu ada netizen kritik dan saya berterima kasih kepada yang faham dengan situasi saya," katanya.

Sementara itu, Nadia menerusi IG Storynya berang dengan tindakan segelintir individu melancarkan serangan terhadap fizikalnya atau body shaming di laman sosial.


Kredit foto: IG

Dia meminta pandangan sama ada patut atau tidak dia membuat laporan berkenaan isu itu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 108
Komen

Previous : "Ramai Hasut, Cucuk Papa" - Serina Terkejut Cef Wan Dakwa Dia Nikah Di Siam

Next       : Janna Nick Alami Gangguan Emosi

Komen Terbaru

Quote nipskacang 1-5-2021 09:17 PM
Iol bru stalk ig ex husband nya,  agak in love la eh dgn nadia ni gmbr kawin pon duk ade lagi despite how awful their divorce was. Syg nye kau jd bitchy nadiaaa,  klau tak skrg ni maybe dh dpt rumah 3 tingkat. Tp tu la misteri jodoh ni haih

Lain-lain Komen

Quote tumpanglalu74 11-4-2021 10:29 AM
Muke ko cam pondan dekk..  Insaf lah.
Quote Normabaru 11-4-2021 10:57 AM
Hahahahaha... Org bkn kisah psl ko cantik

Tp org rengsa cara ko mencurang membirah n then mempermainkan institusi perkahwinan
Quote MsKathryn 11-4-2021 11:03 AM
Kalo x senyum lawa tp kalo senyum mcm nenek kebayan...  sila jangan senyum yer cik Nadia
Quote sfrnna 11-4-2021 11:07 AM
Muka plastic tu cantik ke. Dah tua nanti keluar la gelembung2 filler/botox cam kak ros. Please laaaa
Quote MakcikLaksa 11-4-2021 11:10 AM
Kdg acik tgk ko ni dh gaya2 mcm menuju ke alam brazzer je diknon.. Perlu ke umumkn berapa byk kotak ko kat muiz tu. Wasap jela dia. Adui
Quote Kurex 11-4-2021 11:14 AM
Bodoh mana kata kau cantik? Cermin ni pandai menipu, superbodohmod jizklongklong pun kuat menipu & kaki bodek admin cari, berpuak pun ye.. muka kau ni bawah sikit dari mira basic. Kau ada iras2 muka joy repah tanpa filter. Yg pasti korang sangkak
Quote arareez 11-4-2021 11:31 AM
Cantik ke?
Ko je yg feeling feeling cantik sbb tu ko rasa ko layak dpt rumah masa kawen muiz kannn...
Dah habis bertuah dah ada laki sanggup berabis duit pegi propose kat Paris, hantaran puluh ribu..
Tadak laki lain yg rasa berbaloi buat ko jadi bini
melainkan muiz..

Tapi ko tak bersyukur, rasa hot sgt taraf Victoria's Secret angels walaupun nan hado dgn muka plastic inject botox tu. Terus mintak cerai tak dapat rumah..

Now ko tgk la sapa ja nk buat ko bini.. Satu Malaysia tau ko materialistic mintak cerai sbb tak dapat rumah..
Quote Mulotkoyak 11-4-2021 11:37 AM
Sape die ni???  Ak xknl lgsg.
Quote putu 11-4-2021 11:37 AM
Masalahnya kau cantik ka?
Quote asfaz 11-4-2021 11:41 AM
kihkih nangis Nadia baca kecaman forumers .
Syukur la NB oiii buatnya ex kau tuntut ganti rugi hantaran puluh ribu tu ,naya kau
Kau takde wassap ye ? Wajib ke nak bagitau nitizens
Quote che-cikL 11-4-2021 11:45 AM
tak cantik
Quote rosasen 11-4-2021 11:47 AM
bongkaknye lahaiii
Quote aderaderker 11-4-2021 11:54 AM
Tak sakit pun sebab tak cantik...
Quote milafida 11-4-2021 11:55 AM
Haha jabatan netizen malaysia mmg mantop
Quote Purplehag 11-4-2021 12:11 PM
Lawa lah dia, kecuali kalau korang buta. Tapi perangai tu ubah lah sikit. Behave jangan nak mengg..... je. Kalau dah berpunya cuba belajar jadi setia.. Cuba be prim n proper sikit..
Quote kakakpositifker 11-4-2021 12:22 PM
tumpanglalu74: Muke ko cam pondan dekk..  Insaf lah.

Hahahahahahahahahhaha. Kelakar lah ayat mu ni
Quote makcun14 11-4-2021 12:31 PM
Ehe Cepat sentap gitu la reaction dia. Tengok the real kardashians, tiap hari kena troll dibawang netizen serata dunia tapi aman aman jach idup tak mati dek keji. Lol whoareyus nb?
Quote JalaEmas 11-4-2021 12:34 PM
kuyak la tu org jujur cakap die tak santik.. kohkohkoh..
cantik tu kn subjektif, dh mmg kt mata dia & mata aku kau mmg tak santik.. hiks... + berlakun pun kayu kayan.
Quote JalaEmas 11-4-2021 12:36 PM
Purplehag replied at 11-4-2021 12:11 PM
Lawa lah dia, kecuali kalau korang buta. Tapi perangai tu ubah lah sikit. Behave jangan nak mengg... ...

ape pulak cmtu., yg cakap tak cntik tu bukn buta.. kalau buta lgsg tk nmpk . cntik tu kn subjektif.. kat mata kau die cantik.. ikt prefrence kau.. kat mata aku sheols tak cantik..

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top