Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Isu Sandal Mesra Muslim - "Ini Harga Yang Perlu Dibayar Penceramah"

Oleh: LilRose|12-4-2021 11:19 AM Komen: 7
Teruk juga Ustazah Asma Harun dihentam warganet susulan mengeluarkan kenyataan seolah-olah membela sandal 'mesra Muslim' yang dipasarkan Neelofa.


Kredit foto: FB

Pendakwah bebas itu bagaimanapun menafikan dakwaan beliau menyokong Neelofa dan menjelaskan perkara sebenar.

Malah, beliau menafikan sekeras-kerasnya dakwaan mengatakannya menerima bayaran mahupun duit haram daripada pihak tertentu.


Loading FB Post...

Sementara itu, Bonda Nor menerusi Facebooknya mendakwa Ustazah Asma sangat berhati-hati dalam memberi respons ketika diasak rakan media untuk mengulas berhubung keluaran produk selipar Muslim Friendly itu.


Kredit foto: FB Bonda

Namun, penulisannya itu membuat netizen salah faham, lalu menghentam wartawan pula.


Kredit foto: FB

"Maafkan saya, rasanya saya perlu beri penjelasan berkaitan perkara ini agar tulisan saya itu tidak menjadi fitnah pula pada wartawan yang hadir," tulisnya dalam satu hantaran di Facebook semalam. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 7
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote lavendernovella 12-4-2021 03:32 PM
Orang2 agama kalau menempel setempel tempelnya dengan celebrities, tak yah lah amik pusing pun. Takut2 uol akan bertambah-tambah pusing2.

Nak dengar ceramah, better amik ilmu dari koleksi ceramah ustaz2 terbaik , macam Allahyarham Ustaz Harun Din, adiknya Hasan Din , ustaz Badlishah, ustaz Hanafiah ..  yang muda pula seorang pemikir macam Ibnu Rijal.

Lain-lain Komen

Quote sarah82 12-4-2021 12:17 PM
Ye ye ye la ustazah oiii..

Quote sarah82 12-4-2021 12:20 PM
Tambah lagi.. Putaq jgn tak putaq... Lain kali kalau tak nak kena cerca.. Tegur sama rata.. Jangan pilih2 nak tegur sapa kalau dah tau berjuang ke jalan Allah swt.

Dan ustaz ka.. Ustazah ka.. Hatta ulama besar bukan kalis dosa dan tak boleh ditegur..

Quote mizruncing 12-4-2021 12:26 PM
sedangkan laki dia pon ustaz payah nk tegur. ni kan plak ustazah nk masuk campur. mmg kena hentam la dgn netizen lagi plak ustazah pernah kata yg dia seronok habis bila lofa reply wasap dia sebelum nikah hari tu
Quote haryatie 12-4-2021 01:00 PM
sudah2 la tu
sana sini asyik nak hentam org
rasa nya kalau kita mulut celupar hentam sana sini
lebih kurang jerk perangai tu
sorang salah kat sini, sorang salah kat situ
pusing2 gitu je laaa
so sape yg baik sebenar nya
Quote hazzy0304 12-4-2021 01:30 PM
adinda dia kan katenyeeeerrr ....
Quote Artemesiaa 12-4-2021 02:34 PM
Dah tahu isu hangat seeloknya usah bagi apa2 kenyataan buat tambah isu je
Quote lavendernovella 12-4-2021 03:32 PM
Orang2 agama kalau menempel setempel tempelnya dengan celebrities, tak yah lah amik pusing pun. Takut2 uol akan bertambah-tambah pusing2.

Nak dengar ceramah, better amik ilmu dari koleksi ceramah ustaz2 terbaik , macam Allahyarham Ustaz Harun Din, adiknya Hasan Din , ustaz Badlishah, ustaz Hanafiah ..  yang muda pula seorang pemikir macam Ibnu Rijal.

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top