Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kemain Mesra Peluk Dari Belakang, Ada Apa-apa Ke BCL Dengan Ariel NOAH?

16-4-2021 07:19 AM| Komen: 47

Hubungan penyanyi popular Ariel NOAH dan Bunga Citra Lestari (BCL) dikhabarkan semakin rapat.


Kredit foto: IG BCL/Ariel

Kedua-duanya digosipkan menjalinkan hubungan istimewa, malah sekeping foto memperlihatkan BCL memeluk Ariel dari belakang mendapat perhatian netizen.

Seperti dipetik Liputan6, kedua-dua selebriti ini kelihatan mesra dan BCL dilihat begitu selesa bersandar di bahu vokalis kumpulan NOAH itu.


Kredit foto: r_cutha2

Keakraban hubungan mereka sering diperkatakan sejak kebelakangan ini, kedua-dua artis ini juga sering terlibat dalam projek yang sama.

Malah, foto yang tersebar itu juga dikatakan salah satu adegan video muzik Mencari Cinta.

Foto yang dimuat naik sebuah akaun Instagram @r_cutha2 itu menerima pelbagai reaksi netizen.


Kredit foto: IG r_cutha2

Kredit foto: Ariel dan BCL kolaborasi buat kali kedua.

Rata-rata peminat mereka sudah tidak sabar menanti kolaborasi terbaharu kedua pasangan itu.

BCL berkahwin dengan Ashraf Sinclair 8 November 2008 dan dikurniakan seorang anak lelaki Noah Aidan Sinclair yang kini berusia 11 tahun.

Ashraf meninggal dunia di kediaman mereka pada 18 Februari 2020.


Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 47
Komen

Previous : ‘Harta’ peninggalan DMX si rapper unggul

Next       : Chris Brown Disaman Pembantu Rumah

Komen Terbaru

Quote ottisvand1972 8-5-2021 04:51 AM
Edited by ottisvand1972 at 9-5-2021 11:53 PM

Unge kene cari a better daddy yg kuat pegangan agama, good personality & background for Noah. voice over text to speech

Lain-lain Komen

Quote Kurex 16-4-2021 08:26 AM
Ni pun be leh jadi gosip.....
Quote helicornia 16-4-2021 08:28 AM
muzik video je pun...adeh
Quote tricomonas 16-4-2021 08:41 AM
apalah depa ni...janda pun ada nafsu jugak ..sampai bila nak fingering
Quote husna_amal 16-4-2021 09:42 AM
Amboi netizen tak sabar dengan kolaborasi bcl & arilpeterp0rn
Quote mama_neko 16-4-2021 09:46 AM
euwww... BCL can do better dari peterporn ni...
Quote manehnya 16-4-2021 10:11 AM
Eleh pelok ja pun ... {:nose
Quote RoseMerahJambu 16-4-2021 10:51 AM
masa tengok gambar first dah agak mv
Quote djzara81 16-4-2021 11:18 AM
Oh plzzz not with Ariel! Cari la cowok yg semengah skit. Unge kene cari a better daddy yg kuat pegangan agama, good personality & background for Noah.
Quote Ciktiekus 16-4-2021 12:16 PM
Berkedut dah si ariel ni ye..
Quote Annaquinn009 16-4-2021 12:33 PM
AREIL!!! please la MV je pun
Quote hazzy0304 16-4-2021 03:23 PM
macam dah menikah pulak ...

hmmmm ....
Quote makcun14 16-4-2021 04:23 PM
iols minat je ngan ariel. Suara dia sexy serak basah giteww. Nampak la kisah silam mematangkan dia
Quote haifawehbe 16-4-2021 10:22 PM
iols selalu perasan org yg beria menages meratapi kematian pasangan la paling cepat jumpa penganti.. yg jenis diam redha biasanya jenis setia hingga ke mati..

tapi bcl ni kalau nk kawen lain pun please la jgn dgn ariel ni.. byk lg cowok ganteng bisa jadi bapak gantian buat noah..
Quote LadyCarefree 16-4-2021 10:58 PM
Sesuai je bcl dgn Ariel ni. Ariel pon dh paid his dues kan masuk jail bagai. Lepas tu xde buat lg merepek kan?
Quote hassnah 16-4-2021 11:35 PM
muzik video laa
Quote roserouen 17-4-2021 02:46 AM
Dorang kan bff. Ok je klau unge dgn ariel ni pun
Quote kakakpositifker 17-4-2021 08:42 AM
Dorang memang rapat lerrrr. Even masa arwah ashraf ada pun dorg mmg rapat. Peluk pun mesti perkara tu normal bagi depa. Kalau ye pun bercinta. Biaq lahhh. Hidup harus diteruskan
Quote kakakpositifker 17-4-2021 08:44 AM
Dorang memang rapat lerrrr. Even masa arwah ashraf ada pun dorg mmg rapat. Peluk pun mesti perkara tu normal bagi depa. Kalau ye pun bercinta. Biaq lahhh. Hidup harus diteruskan
Quote crossline 17-4-2021 11:23 AM
LadyCarefree replied at 16-4-2021 10:58 PM
Sesuai je bcl dgn Ariel ni. Ariel pon dh paid his dues kan masuk jail bagai. Lepas tu xde buat lg me ...

Apa takdenya...masih bertukar2 gf2nya.

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top