Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Justin Bieber Hampir Mati Sebab Ubat Penenang, Bodyguard Periksa Nadi Setiap Malam

16-4-2021 01:51 PM| Komen: 18

Populariti yang diraih penyanyi Justin Bieber dalam masa singkat bukanlah sesuatu yang indah dan menyeronokkan.

Menerusi laporan majalah GQ, Justin mendedahkan dia terpaksa mengambil ubat-ubatan untuk menenangkan diri kerana kejutan yang diterima selepas bergelar seorang bintang popular.

"Saya sedih dan rasa sakit meskipun mengetahui kejayaan yang saya miliki... awalnya saya fikir kejayaan itu akan membuatkan segalanya nampak baik tetapi ia tidak.

"Bermula itulah saya mula mengambil ubat untuk membantu mengatasi semua rasa sakit yang saya lalui.

"Sampaikan paling buruk orang disekeliling termasuk pengawal peribadi kerap memeriksa nadi saya untuk mengetahui sama ada saya masih bernafas atau tidak," katanya.

Foto: IG

Dalam pada itu, Justin berkata ketagihannya terhadap bahan terlarang menjadi semakin teruk selepas hilang arah apabila mengetahui persaingan sengit industri muzik.

Dia bagaimanapun meluahkan rasa syukur apabila berjaya pulang ke pangkal jalan dan bangkit memulihkan semula kekecewaan diri. -CARI

Sumber: mStar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 18
Komen

Previous : Chris Brown Disaman Pembantu Rumah

Next       : Syahrini Berpuasa Di Jepun, Niat Khatam Al-Quran Dalam 2 Minggu

Komen Terbaru

Quote evlinne 4-5-2021 06:34 PM
dua_chzy replied at 16-4-2021 07:32 PM
Dulu akak benci heol.

Sekarang idok lagik.

Akak kena benci lgi heols ni
Sbbnya iols baru tahu heol ni abusive, rude, immature, and childish
Suka nganjeng selena n hailey
Kat youtube byk video heol ni rude dkt depa dua and fans
Wpun iols x suka hailey sbb sheol rampas JB dari selena but she doesnt deserve this treatment #bukankaratzjelena

Minat lagu heols ja

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 16-4-2021 07:32 PM
Dulu akak benci heol.

Sekarang idok lagik.
Quote SayaSayangMama 16-4-2021 09:02 PM
Kesian kan lg kaya lagi popular lagi tekanan hidup. Sama la mcm artis kt malaysia ni.
Quote Perawankota 16-4-2021 09:08 PM
Teringat dulu2 dia dtg malaysia, masa, tu still dgn selina gomez.. Happy jer nmpk dorg.. Sekejap jer masa berlalu, dia pon dah beso dh kawen..
Quote haifawehbe 16-4-2021 10:09 PM
katakannya dia depressed sebab tekanan dari illuminati.. x tahu la..
Quote hassnah 16-4-2021 11:41 PM
depressed tekanan hidup artis
Quote anony-mous 16-4-2021 11:55 PM
dua_chzy: Dulu akak benci heol.Sekarang idok lagik.


Sama dgn meol. I benci zaman lagu Baby tu. Lepas lagu tu terus suka dgr lagu2 lain
Quote kakakpositifker 17-4-2021 08:46 AM
Kesian dia hm
Quote Daftpunk_shine 17-4-2021 12:41 PM
Everybody knows my past now
Like my house was always made of glass
And maybe that's the price you pay
For the money and fame at an early age

And everybody saw me sick
And it felt like no one gave a sh-
They criticized the things I did as an idiot kid

What if you had it all
But nobody to call?
Maybe then you'd know me
'Cause I've had everything
But no one's listening
And that's just f- lonely
I'm so lonely
Lonely
I'm so lonely
Lonely
Quote nazzse 17-4-2021 12:58 PM
dua_chzy replied at 16-4-2021 11:32 AM
Dulu akak benci heol.

Sekarang idok lagik.

Same same
Minat lagu-lagu baru heols..
Deep betul
Quote dudaberhias 17-4-2021 01:39 PM
siannya... dah la herlok walaupun dah kepam sikit...
jangan risau, iols ada untuk menemani dan menyokong justin bibir hingga ke akhir hayatnya...

tapi ada borang yang harus di sign dahulu oleh justin...
Quote nadie90 17-4-2021 03:40 PM
Diawal kemunculan mmg rmai xska JB ni....dgn mslh attitude tapi dia tetap popular msa tu....bila kluar album bru meletop2 ja lagu2 baru dia sbb lgu2 dia kbyknnya mmg sedap...bukan tkt 1 2 lgu ja sedap....skg dah slow down sbb dah kahwin....kebencian org dkt dia pun dah kurg sbb org dah ambik port sgt...dok krap kluar crita psl JB dgn HB jala....tp lgu2 dia xdinafikan mmg sedap....sbb tu dia maintain lg smpai skg...
Quote dua_chzy 17-4-2021 07:23 PM
nazzse replied at 17-4-2021 12:58 PM
Same same
Minat lagu-lagu baru heols..
Deep betul

Kan. Kesian juga dia ni. Ayuh sapot JB.
Quote dua_chzy 17-4-2021 07:25 PM
nadie90 replied at 17-4-2021 03:40 PM
Diawal kemunculan mmg rmai xska JB ni....dgn mslh attitude tapi dia tetap popular msa tu....bila klu ...

Dan dia memang berbakat. Cuma dulu jadi kebencian rakyat dunia bila lagu Baby tetiba meletop seluruh alam semesta.
Quote MissVixen 18-4-2021 03:14 AM
Aku tak faham dulu kenapa ramai benci sangat dengan dia. Lagu di sedap dan catchy je. Muka pun comel.
Quote soy_beans 19-4-2021 12:35 AM
Hailey mesti dah buat something right sampai justin dh jdi okey skrg. Dulu rs tak ship sgt tp lps tgk mcm happy je diora
Quote tipah89 19-4-2021 12:24 PM
kebanyakkan retis yg popular masa kecik2 mesti membesar dgn mental prob, yela berkerja belum pada waktunya.
Quote kucim 29-4-2021 09:32 PM
Jb...suka since dia budak2 cover lagu J timberlake tepi taman...innocent guy
Quote evlinne 4-5-2021 06:34 PM
dua_chzy replied at 16-4-2021 07:32 PM
Dulu akak benci heol.

Sekarang idok lagik.

Akak kena benci lgi heols ni
Sbbnya iols baru tahu heol ni abusive, rude, immature, and childish
Suka nganjeng selena n hailey
Kat youtube byk video heol ni rude dkt depa dua and fans
Wpun iols x suka hailey sbb sheol rampas JB dari selena but she doesnt deserve this treatment #bukankaratzjelena

Minat lagu heols ja

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top