Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Kini Penyanyi, Didie Alias Nak Hibur Semua Orang

17-4-2021 10:49 AM|Oleh: rikuren| Komen: 23

Kredit foto - Instagram Didie Alias

Pelakon, pelawak dan pengacara, Didie Alias kini bergelar penyanyi apabila melancarkan single sulung berjudul 'Tap Tap Love'.



Memetik laporan Harian Metro, Didie berkata, dia menyahut cabaran syarikat rakaman Suria Records (SRC) untuk hadir dengan single pertama dan menyiapkan karya itu dalam masa dua minggu.



Didie yang juga juri tetap rancangan Famili Duo mengakui menyimpan minat mendalam dalam bidang itu, namun sentiasa sedar akan keupayaannya.

"Dulu ada juga tawaran untuk menyanyi. Saya pun tahu juga asas nyanyian memandangkan saya selalu menyanyi jika ada apa-apa acara. Tapi, suara saya tidaklah sesedap Datuk Seri Siti Nurhaliza atau Anuar Zain. Yang penting, kena sentiasa yakin," ujarnya.



Untuk info, 'Tap Tap Love' turut menyelitkan beberapa dialog watak Che Salmah yang dilakonkan Didie dalam drama bersiri 'Takdir Yang Tertulis' yang mencipta fenomena baru-baru ini.

Tahniah Didie! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 23
Komen

Previous : Kurang Ajar! Ashraf Muslim Bengang Isu Iklan Judi

Next       : Buat Laporan Polis, Ezlynn Nak Saman 'Ryan Ricmal' Dan 'Jabatan Netizen Negara'

Komen Terbaru

Quote Nunie 19-4-2021 01:04 PM
Aduhaiii..bercakap pon suara cerikkkk..kejap2 sengau

Lain-lain Komen

Quote tikusmontok 17-4-2021 12:15 PM
Nexttt
Quote Kurex 17-4-2021 01:39 PM
Bersabar la korang, repot2 cari ni kebal pun sebab ada sorang supermoderator bodoh bernama es-hen yg suka berpuak, mengampu admin cari cover repot2 ni baik punya. Tup2 skandal repot. Tu la apa2 benang sampah dekat mana2 bod semua asal boleh. Hadap la korang
Quote putericahaya999 17-4-2021 01:44 PM
Macam dato vida punya lagu je
Quote ina_na 17-4-2021 01:54 PM
Tgk muka dia iras2 muka maksu aku.. Lama nye x jumpa mak saudara.. Last jumpa ms pkpp ari tu.. Rindu pulak ke gulai lomak cili padi dia org..
Quote sfrnna 17-4-2021 03:09 PM
Berapa dia bayar producer ni. Tinggi confident level tu yahh
Quote Orix 17-4-2021 03:35 PM
SRC hurkeh. Selevel tokti
Quote L_Z 17-4-2021 03:45 PM
Kesian.....tu ja boleh cakap ngan ko didi
Quote user.name 17-4-2021 04:03 PM

Quote user.name 17-4-2021 04:03 PM

Quote user.name 17-4-2021 04:04 PM

Quote user.name 17-4-2021 04:05 PM

Quote user.name 17-4-2021 04:07 PM

Quote user.name 17-4-2021 04:07 PM

Quote user.name 17-4-2021 04:13 PM

Quote user.name 17-4-2021 04:15 PM

Quote GegarVaganja 17-4-2021 04:17 PM
Oh. Ingatkan kini bergelar ustazah sementelah usia pun di hujung2 gitu. Rupanya bergelar penyanyi.

Quote Pujangga22 17-4-2021 04:22 PM

wow dua2 cun time ni...rupa skrg no komen
Quote sarah82 17-4-2021 05:19 PM
user.name replied at 17-4-2021 04:03 PM

Mujur data utk utube aku ada 30GB.. Rugiii
Quote sarah82 17-4-2021 05:20 PM
user.name replied at 17-4-2021 04:04 PM

Badan didie mmg MILF gitu.. Cantik la badan dia ni..

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top