Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

“Jangan Lambat Kahwin Macam Saya” - Hans Isaac

18-4-2021 01:13 PM|piao| Komen: 138





Terdahulu, sering dikaitkan mempunyai hubungan dengan seorang selebriti terkenal, Noor Neelofa yang kini sudah selamat mendirikan rumah tangga bersama PU Rizz.

Pada 15 April, pelakon dan penerbit Datuk Hans Isaac atau dengan nama sebenarnya Gerald Hans Isaac seakan-akan telah menerima ‘pujukan’ dari peminat mengulas mengenai kenyataan beliau yang ‘lambat’ berkahwin menerusi ucapan hari lahir yang dimuat naik di laman Instagram miliknya.



Menerusi hantaran yang video dimuat naik, Datuk Hans Isaac telah mendedikasikan video ucapan hari lahir buat pelakon serta pelawak, Zizan Razak bersempena menyambut hari kelahirannya yang ke-37 tahun.



Selain ucapan manis yang dirakam semperna mengimbau kembali memori mereka bersama, dahulunya Zizan juga pernah melakonkan watak sebagai pelakon tambahan dalam sebuah drama yang turut dilakonkan olehnya.

Dalam pada itu, Hans Isaac juga telah menitipkan doa dan meluahkan rasa bangga di atas kejayaan yang telah dikecapi oleh Zizan sepanjang kerjayanya itu.

“Masih ingat masa kat Trengganu dulu masa bro jadi extra utk drama yg saya lakon. Saya bangga dgn success bro selama ni . You have come so far and happy for all your success . U deserve it bro. Hanya satu soalan aja saya ada pada bro……BILA NAK KAHWIN?????”Jangan lambat macam saya ni bro.

Tidak dinafikan pelakon dan penerbit ini sememangnya memiliki wajah yang kacak, namun beliau dahulunya pernah dikecohkan telah membatalkan perkahwinannya setelah mengambil keputusan untuk berputus tunang dengan Miss Tourism International 2012, Gabriella Robinson pada tahun 2017.




Jelasnya melalui sumber Berita Harian, beliau sudah meletakkan komitmen sepenuhnya selain membukakan hati, tetapi jika pihak di sana tidak memberikan sesuatu yang sama, tiada gunanya juga.

Namun, status terkini mengenai dirinya itu ‘mungkin’ menjadi teka-teki buat peminat kerana masih tiada sebarang pemakluman yang jelas dibuat oleh dirinya.

“Boring duk rumah dgn GF aja ni. Eh eh eh…..GF tu…GOOD FRIEND lahbbro jangan ingat lain lain! Hahahhaa.

Berikutan terdapat kenyataan ‘nakal’ yang dibuat melalui ucapan itu, rata-rata warganet turut meluahkan pendapat mengenai statusnya yang masih belum berkahwin di ruangan komen yang ditinggalkan.



It’s okay Zizan! It’s okay Datuk Hans! Masih ramai wanita di luar sana yang sudi untuk berkahwin dengan artis kegemaran mereka ni.

Siapa taknak kan? Apa-apa pun, selamat hari lahir Zizan! Semoga cepat-cepat kahwin ya.

Ditulis Oleh: Puteri Haideera Zuraidi

Sumber: Instagram Datuk Hans Isaac
Read More : https://www.hotfm.com.my/hotsele ... di-seperti-dirinya/




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 138
Komen

Previous : "Ukur Baju Di Badan Sendiri" - Cef Wan Muak Sandiwara Bermuka-muka

Next       : "Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

Komen Terbaru

Quote my_irina 30-5-2021 03:39 PM
sape gf baru tok.....

Lain-lain Komen

Quote makadek 16-4-2021 03:18 PM
Ex crush ...hurmmmm
Quote piao 16-4-2021 04:31 PM

btul ke EX dia
Quote kakakgarang 16-4-2021 05:57 PM
betul tu ex
Quote ashcroft86 16-4-2021 06:06 PM
Zaddy Hans, weols still available tau.
Quote 311gurl 16-4-2021 10:16 PM
tok hans terkesan betul tak kawin2 lagi

siap mention GF as good friend..xde sape pun tnya pasal tu..

ada forumer spill the tea heols dh tunang?
Quote HoneyManjer 16-4-2021 10:20 PM
mmmmm mmmmm mmmm
tetap tastey di mata iols
Quote mamajawie 17-4-2021 12:28 AM
311gurl replied at 16-4-2021 10:16 PM
tok hans terkesan betul tak kawin2 lagi

siap mention GF as good friend..xde sape pun tnya pa ...

Dia kn memang pnah brtunang dlu..tpi da putus..ke ade tunang baru ni?
Quote Joysparta 17-4-2021 12:31 AM
Tok hans masih aummmmm...
Quote Baladna804 17-4-2021 01:33 AM
Jangan tunggu lama lama...
Quote oggy 17-4-2021 02:02 AM
Hans taknak tekel balik Ratu ke
Quote totomei 17-4-2021 02:28 AM
oggy replied at 17-4-2021 02:02 AM
Hans taknak tekel balik Ratu ke

Aku pun fikir benda yang sama. Get back dengan ratu balik ler.. haha
Quote sukacactus 17-4-2021 05:20 AM
Akak ratu tgh solo tu
Pehal dia ni asyik kena dump aje
Kena audit diri kot ada yg xkena
Quote Banananaa 17-4-2021 06:02 AM
Pi la tackle ratu balik. Sgt secocok
Quote TerataiMelur02 17-4-2021 06:12 AM
Haah kan. Ratu ada.. Tak nak ratu ada ritrud
Quote kiah_mai_pulak 17-4-2021 08:39 AM
TerataiMelur02 replied at 17-4-2021 06:12 AM
Haah kan. Ratu ada.. Tak nak ratu ada ritrud

nasha aziz pun single.. bleh tu try,, throwback balik kutub utara kutub selatan
Quote KucingBiru 17-4-2021 08:57 AM
Dari muda dia punya aim semua set set ratu cantik. Lopa pun dewi remaja. Mendapat la asyik tak jadi kawen.
Quote Ritacomels 17-4-2021 09:35 AM
Banananaa replied at 17-4-2021 06:02 AM
Pi la tackle ratu balik. Sgt secocok

Tok Hans ada gtaw dlm LCK, dia nk kawen sebab nk anak,kawen ngan ratu bole beranak lg ke tu? Hihi
Quote gugunogaga 17-4-2021 10:11 AM
Makin tua makin helok.. harap tak serik dgn perempuan.. ramai lg yg sudi
Quote dudaberhias 17-4-2021 11:56 AM
wah masih tasty... dah la serani terakhir pulak tu....
iols hanya kenal satu saja serani terakhir di dunia ini, dan dia adalah tok hans ni la...
tony fernandes tu iols classkan dalam golongan indian sebab takde rupa serani pun..

Lihat semua komen(138)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top