Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

'Sut Sado' Dah Ada Kalau Rasa Leceh Nak Ke Gim

21-4-2021 07:05 AM| Komen: 19

Sebuah syarikat dari China menghasilkan sut badan berotot yang memberi ilusi bahawa pemakanya mempunyai bentuk badan tegap dan sasa, lapor laman berita Oddity Central. 

Sut badan silikon itu memberi peluang kepada lelaki untuk mendapatkan bentuk badan idaman tanpa perlu melalui rejim senaman ketat di gimnasium.


Pelapik badan berotot memberi ilusi realistik seakan-akan badan sebenar kepada si pemakai. C Oddity Central

Dihasilkan oleh syarikat  bernama Smitizen, sut tersebut didatangkan lengkap dengan otot yang terserlah serta direka mengikut posisi badan manusia sebenar. Menurut Smitizen, sut tersebut amat sesuai dipadankan dengan pakaian ketat.

Malah, ada sut yang dilengkapi  bulu roma  bagi menjadikannya kelihatan lebih realistik.

Ada antaranya hanya menutupi bahagian tubuh dengan membiarkan tangan terdedah dan ada sut  yang menutupi seluruh badan.

Produk itu laris dijual menerusi platform e-Dagang seperti Taobao dan Aliexpress pada harga 790 yuan (RM501) hingga 3,980 yuan (RM2,523), bergantung kepada saiz dan kualitinya.


Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 19
Komen

Previous : Geram, Naik Angin Kucing Berak Merata? 13 Petua Untuk Anda Cuba

Next       : Jom Masak Ayam Tirai Thai Khairulaming Untuk Buka Puasa

Komen Terbaru

Quote Tinot7 25-4-2021 09:04 PM
axl_bach replied at 25-4-2021 12:42 AM
Cikenleg.........

Greentea pun ckp benda sama

Lain-lain Komen

Quote zarulnazmi 21-4-2021 07:17 AM
Rasanya yang pelakon-pelakon lelaki nampak sado dalam movie tu pakai benda ni
Quote Simunggu 21-4-2021 08:42 AM
kalau nak gertak gertak org pasal apa benda, pakailah pakaian ini...bagi org segan sikit
Quote Tinot7 21-4-2021 10:22 AM
Atas sado tapi kaki mcm tiang, apa gunanya?
Quote Boomibulat 21-4-2021 10:24 AM
Kalau perut boroi terlampau tetap x boleh cover..
Quote lavendernovella 21-4-2021 12:56 PM
Apa yang lawa sangat sado2 ni? Kalau nak smart just athletic jer. Maaf cakap kalau yang rendah.... {:yameteh
Quote Artemesiaa 21-4-2021 01:11 PM
Sekali imbas mungkin tak perasan dua kali pandang nampak sangat plastiknya
Quote missmarvolo 21-4-2021 01:12 PM
x pengsan ke pakai sut ni lama2. panas woo
Quote any42 21-4-2021 01:31 PM
xpnas ke. klau utk actor bt stunt ke, photoshoot ke acceptable la kot. Klau utk jntan yg xbkyakinan nk pkai utk nk boost tahap confident rsa mcm pelik je
Quote Babai 21-4-2021 01:37 PM
Orang bodoh yang ada masalah self esteem je yang akan pakai benda ni.
Quote Suchi 21-4-2021 02:15 PM
Tp badan kena kurus gak pakai aneh plak kalau perut memboroi pakai sut ni
Quote AnBulisia 21-4-2021 02:52 PM
ada tak sut nak bagi nampak perut boroi..
Quote green~tea 21-4-2021 02:57 PM
Tinot7 replied at 21-4-2021 10:22 AM
Atas sado tapi kaki mcm tiang, apa gunanya?

Kaki chopstick uols.. chopstick berjalan.. mcm ayam berjalan body sado kaki halus  
Quote Bedah.Cun 21-4-2021 03:30 PM
Menggelebeh jer. Buah dada nyer pun melendut ke bawah
Quote Jitu 21-4-2021 06:35 PM
wow tak payah dah workout mcm ni
Quote AbukRokok 21-4-2021 08:25 PM
pm......
Quote bangcak 22-4-2021 11:52 AM
yg ada bulu dada kerinting punya baper??
katner nak oder??
Quote axl_bach 25-4-2021 12:42 AM
Tinot7 replied at 21-4-2021 10:22 AM
Atas sado tapi kaki mcm tiang, apa gunanya?

Cikenleg.........
Quote Tinot7 25-4-2021 09:04 PM
green~tea replied at 21-4-2021 02:57 PM
Kaki chopstick uols.. chopstick berjalan.. mcm ayam berjalan body sado kaki halus

Tapi ayam sedap dimakan.. hihi
Quote Tinot7 25-4-2021 09:04 PM
axl_bach replied at 25-4-2021 12:42 AM
Cikenleg.........

Greentea pun ckp benda sama

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top