Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ramai Tak Setuju Bunga Citra LestarI disatukan dengan Ariel

26-4-2021 09:17 AM|piao| Komen: 20





Sumber mStar

Penyanyi terkenal Indonesia dan juga di Malaysia ini, Bunga Citra Lestari (BCL) baru sahaja selesai membuat rakaman lagu baharu bersama dengan Ariel atau nama sebenarnya, Nazril Irham, 40 tahun. Semua sedia maklum mengenai kisah pemergian suami tercinta BCL, iaitu Ashraf Sinclair pada awal tahun 2020. Bagaimanapun, menerusi perkongsian video acah lagu baharunya bersama Ariel, ramai yang cuba untuk ‘kenenkan’ mereka berdua.

Sudah tentu yang cuba menyatukan mereka berdua adalah wargamaya di Indonesia, yang rata-rata merasakan BCL dan Ariel secocok bersama. Mungkin juga disebabkan muzik video baharu itu, menampakkan mereka sebagai pasangan yang serasi. Ada juga yang minta Ariel untuk segera mendapatkan BCL.



Bagaimanapun, bukan semua merasakan perkara yang sama di mana salah seorang wargamaya di ruangan komen menyatakan dia tidak bersetuju jika BCL dan Ariel mempunyai hubungan istimewa.



“Jujur saya tak setuju kalau BCL ada hubungan Istimewa dengan Ariel. Bukan sebab tak suka dengan Ariel, cuma kesian dengan mendiang kalau BCL ada apa-apa sama Ariel,” kata wargamaya tersebut menyuarakan pendapatnya.




Namun, ramai juga yang membalas komen tersebut dengan menyatakan itu soal jodoh masing-masing. Tapi yang pasti, gandingan BCL dan Ariel tentulah hanya untuk rakaman karya terbaharu mereka. Sama ada bersetuju ataupun tidak, kita sama-sama doakan yang terbaik buat BCL.


Sumber daripada: Instagram
Read More : https://www.koolfm.com.my


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 20
Komen

Previous : "Buat Yang Rindu Nak Komen, Sila Tahan Selama Sebulan Ya" - Melly Goeslaw

Next       : Penghormatan terakhir DMX, disiar di YouTube

Komen Terbaru

Quote kucim 29-4-2021 09:23 PM
Suka tgk bff bunga vs ariel ni nampak sepadan betul...pada iols ariel ni handsome kalau nak banding dgn paras indo lain..nampak smart...

Lain-lain Komen

Quote krustykrab 24-4-2021 06:56 PM
Biaq pi la kat depa..nak bersatu ke nk bercerai ke...masing2 dh tua bangka blh fikir mana baik buruk...sibuk la netizen jongos semua ni
Quote matjerk 24-4-2021 07:13 PM
Kak oii.. kokye x suka bcl dgn ariel.. cakap2 kat blkg  je lah...  x pyh la pi komen terbuka gitu kak oiiii... dok p susun hidup org dh kenapa....
Tp yaaa.... jauh hensem ashraf banding arilporn ni..
Screenshot_20210219-001133_Instagram.jpg
Quote doubleA 24-4-2021 08:00 PM
matjerk replied at 24-4-2021 07:13 PM
Kak oii.. kokye x suka bcl dgn ariel.. cakap2 kat blkg  je lah...  x pyh la pi komen terbuka gitu ka ...

Arwah mixed, ariel ni indon sejati kan. Beza la rupa
Quote miracle_forever 24-4-2021 08:25 PM
matjerk replied at 24-4-2021 07:13 PM
Kak oii.. kokye x suka bcl dgn ariel.. cakap2 kat blkg  je lah...  x pyh la pi komen terbuka gitu ka ...

oh maiiiiii serabainya..mcm buruh indon je ariel ni
Quote mawarika 24-4-2021 09:42 PM
Tak hensem lahai... nampak busyukkk
Quote royaldanish 24-4-2021 10:38 PM
Apa2 jelah... asalkan bahagia
Quote Muncahhh 24-4-2021 10:42 PM
So duit kuburan kena mintak refund ke kalo jadi kawin lain?
Quote reddots 24-4-2021 11:30 PM
doubleA replied at 24-4-2021 08:00 PM
Arwah mixed, ariel ni indon sejati kan. Beza la rupa

Ariel tu bangsa melayu. Asal sumatera. Dia bukan ras suku indon jawa atau sunda

Tp walau apa pon bangsa dia.. biar pi la klu nak kapel ngan BCL. Dh BCL pun peluk2 dia mcm tu. bCL sendiri yg dah nak move on agaknya.
Quote ellejo 24-4-2021 11:41 PM
12 tahun terindah khennn. wanita berhak muvon
Quote babynina30 25-4-2021 12:09 AM
Berapa nilai asset ariel porn ni di yindon sana?
Dgn luna pensel tu mmg dh kelesh ?
Quote KIM.K 25-4-2021 08:13 AM
Serasi dan setuju..iols minat lagu2 aeriel ni. Asalkan ariel tak terlibat illegal substance elok sangat ganti arwah
Quote ashcroft86 26-4-2021 11:01 AM
Ariel ni dah nmpak haggard. Cepat menua.
Quote MFR_IN 26-4-2021 11:08 AM
aku tak faham kenapa ramai minat ariel peterporn ni?
Quote Nizleen86 26-4-2021 11:29 AM
Si Ariel ni cuma sesuai dengan Luna Maya je
Tak sesuai betui dengan BCL
Mmg la sapa taknak balu body lawa lagi, kaya raya pulak
BCL mmg patut move on tapi harapnya pengganti 12 tahun terindah tu bukan si Ariel porn ni
Quote tootii 26-4-2021 02:02 PM
suka je ngk Boriel ngan Unge ni .. sepadan je bagi aku
Unge sendiri penah ckp, Boriel seorang kawan yg baik.. Boreil pulak penah ckp, Unge ni kawan yang baik hati ..
cuma jodoh semua Allah yang tentukan ..
apa2 pun aku harap gossip2 ttg derang ni tak akn mejejaskan hubungan persahabatan derang selama 15 tahun ni..
Quote meisapoya 26-4-2021 03:54 PM
Aril ni hensem, tapi bila dok sebelah arwah asyraf, terus jadi tak hensem..
Quote Artemesiaa 27-4-2021 03:49 PM
Lantak dialah nak yang mana dia yang nak kawin ikut sukalah dia serasi dengan yang macam mana
Quote Orix 27-4-2021 05:24 PM
doubleA replied at 24-4-2021 08:00 PM
Arwah mixed, ariel ni indon sejati kan. Beza la rupa

di mata iols ariel ni rupa dia mcm mixed japan... in fact heols wayyy more handsome dari arwah serap... di mata iols laa...
Quote ninnamina 28-4-2021 04:38 PM
meisapoya replied at 26-4-2021 03:54 PM
Aril ni hensem, tapi bila dok sebelah arwah asyraf, terus jadi tak hensem..

Tergelak i baca komen u ni hahaha. Terus scroll balik gambar kat atas

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top