Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Muka Berubah, Peminat Syak Zac Efron Suntik Botox

26-4-2021 01:24 PM| Komen: 19

Baru-baru ini pelakon Zac Efron tampil dalam sebuah video pendek bagi mempromosikan program Earth Day Musical yang dianjurkan oleh personaliti TV, Bill Nye.

Namun yang lebih mendapat perhatian daripada peminatnya ialah penampilan terbaharu Zac atau nama sebenarnya, Zachary Alexander Efron, 34, yang kelihatan pelik daripada sebelum ini.

Rata-rata netizen mengatakan pelakon filem 17 Again ini telah mengambil suntikan filler sehingga menampakkan tulang rahang serta bibirnya semakin melebar.


Kredit foto: Pinkvilla

Rakaman video itu kemudian pantas tersebar sehingga menjadi trending di Twitter sejak beberapa hari lalu.

Kebanyakan netizen merasakan ia adalah satu perkara sia-sia yang dilakukan Zac memandangkan wajah aslinya kelihatan lebih kacak daripada penampilannya sekarang.

"Apa yang telah dilakukan oleh Zac terhadap tulang rahangnya?

"Sekarang tengah kecoh di Twitter beberapa keping gambar memaparkan wajah buruk Zac yang telah disuntik botox dan filler," tulis netizen. -CARI

Sumber: mStar/ Pinkvilla 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 19
Komen

Previous : Penghormatan terakhir DMX, disiar di YouTube

Next       : 7 Bulan Tak Siap-siap, Baim Wong Bengang Proses Ubah Suai Rumah Lambat

Komen Terbaru

Quote tipah89 4-5-2021 01:38 PM
muka da helok pun insecure lagi

Lain-lain Komen

Quote Itzy 26-4-2021 01:37 PM
suntik tak suntik tetap hensem zac efron ni
Quote Kurex 26-4-2021 01:41 PM
Dah macam muka chef adu amran
Quote exclusive_vvip 26-4-2021 02:08 PM
mcm David Hasselholf zaman muda plak
Quote mrsbale 26-4-2021 02:55 PM
exclusive_vvip replied at 26-4-2021 02:08 PM
mcm David Hasselholf zaman muda plak

Ahahhahahh. Haah la. Xtau nk kesian ke congratulate nih
Quote helicornia 26-4-2021 03:02 PM
ya tuhan, lelaki pun gigih berbotox ke?
Quote dewi_rina 26-4-2021 03:04 PM
dah macam  muka adudu
Quote LadyCarefree 26-4-2021 04:07 PM
Dah herlok pi ubah lak
Quote Qatrunnadaain 26-4-2021 07:15 PM
Semua orang yang iols tengok muka dicucuk outcomenya lagi buruk dari asal. Kalau age gracefully and naturally pun lagi cantik dari nampak pelik dan sepesen je muka dgn semua penyuntik lagi. Ada satu orang ni inject botok sampai kembung muka bukan main, dah mcm clown. Keras habis muka sebab tegang sangat kening semua. Tolonglah jangan rosakkan muka sendiri semata tak nak wrinkles or you think botox can help preserve your youth. Aging gracefully pun cantik cara aging gracefully. Just jangan pergi rosakkan wajah sendiri.
Quote evlinne 27-4-2021 03:12 AM
Qatrunnadaain replied at 26-4-2021 07:15 PM
Semua orang yang iols tengok muka dicucuk outcomenya lagi buruk dari asal. Kalau age gracefully and  ...

Bella hadid jadi makin cantik pula lepas surgery ramai cari surgeons sheols sape
Quote user.name 27-4-2021 06:41 AM
makin lama nanti makin hauk muka macam acik simon nih

Quote MissVixen 27-4-2021 10:07 AM
Huduhnya. Kenapa la nak suntik.
Quote vanillaninja 27-4-2021 10:30 AM
Ya ampun Zachary.
Quote missorange 27-4-2021 03:10 PM
muka dah helok lagi nak disuntik....
Quote sue_liah 27-4-2021 03:35 PM
tak kofiden dgn diri sendiri ke..nak juga rupa buruk gitu

Quote Artemesiaa 27-4-2021 03:45 PM
Ramai je artis buat benda tu lebih2 lagi yang dah meningkat usia
Quote belacan_gurl 29-4-2021 01:15 AM
Aku suka mata dia..cantik
Quote delia3003 30-4-2021 09:45 PM
Edited by delia3003 at 30-4-2021 09:47 PM
exclusive_vvip replied at 26-4-2021 02:08 PM
mcm David Hasselholf zaman muda plak


Ramai jugak yg komen mcm ni kat twitter. David versi swollen. Kebetulan pulak Zac Efron ni ada berlakon filem Baywatch.

Tapi terkejut bila tgk muka dia yg ni, lain giler sbb nampak swollen. Muka asal dah ok pun
Quote gerbera.memopad 3-5-2021 09:11 PM
Bukan tua pun nak suntik segala. Ke memang lepas berlakon biografi Ted Bundy, dia nak berlakon biografi David Hasselholf pulak?
Quote tipah89 4-5-2021 01:38 PM
muka da helok pun insecure lagi

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top