Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Hari-Hari Muhammad Sajjad Menangis Rindu Anak-Anak

26-4-2021 02:15 PM| Komen: 61

Usahawan kosmetik, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman, 36, atau Sajat menyatakan rasa rindu terhadap dua anak angkatnya, Syaza dan Syahmi.

Luahan tersebut dikongsikan usahawan yang pernah menghasilkan single, Makhluk Penggoda itu menerusi satu entri di Insta Stories, pagi tadi.

Kredit foto: IG

Pada masa sama, Sajat turut akui hari-hari menangis mengenangkan dua permata hatinya itu.

“Aku rindu betul anak-anakku. Sumpah aku rindu. Hari-hari aku menangis. Kenapalah jadi macam ini,” tulisnya yang disertakan dengan emoji tangisan.


Sehingga kini, tidak dapat dipastikan mengenai soal penjagaan dua kanak-kanak yang berusia 5 tahun itu, selepas penjaganya terpalit kontroversi kebelakangan ini.

Terdahulu, mahkamah mengeluarkan waran tangkap ke atas Sajat sekitar bulan Februari selepas dia dikatakan gagal menghadiri prosiding sebutan semula pertuduhan berpakaian menyerupai wanita sehingga menyebabkan agama Islam dipandang hina.

Sejak itu Sajat dipercayai menghilangkan diri dan gagal dikesan. -CARI

Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
1
Komen: 61
Komen

Previous : Kenapa Tak Faham, Lepas Tu Laju Je Fitnah Iman Troye Kutuk Artis K-Pop?

Next       : "Makan Je Lah Depan Saya, Tak Biadab Pun" - Izara Aishah

Komen Terbaru

Quote anisanim 2-6-2021 05:31 PM
Dalam ada masalah pun nak seek attention jugak ke..nak bgi org komen bagai.. Donia oh donia..

Lain-lain Komen

Quote lasagna 26-4-2021 02:26 PM
dah tau rindu balik laa tgk anak2.. ni tak p menyorok kn diri tu wat apa? takot kena tangkap?
Quote Themilo 26-4-2021 02:31 PM
kau yang mengundang sendiri benda-benda ni jadi, hadap la brosis..
Quote Carcosa 26-4-2021 02:34 PM
Bagus skrg letak nama dia yg sebenarnya. Takyah nak acah2 Nur Sajat sangatlah. Muntah air aku dengar.
Quote helicornia 26-4-2021 02:50 PM
alololo sajat nangis rindu anak ye...
dia ingat mengadu rindu tu pihak berkuasa nak lepaskan dia ye?
Quote newme11 26-4-2021 02:52 PM
KELUAR LA...
BALIK JUMPE ANAK2...
SAPA SOH KO MENYOROK!!!!!!!!!!
Quote imanjannah 26-4-2021 02:53 PM
u ask for it
Quote Brunes 26-4-2021 02:55 PM
siapa suruh ko jadi bapok belagak.. itu lah budak2 jadi mangsa kerana tidak paham keadaan.
Quote akuMNdia 26-4-2021 02:56 PM
sendiri menyorok.. sendiri merempan
Quote laksmanabentan 26-4-2021 02:59 PM
ala konon2 rindu.. entah2 masih aja jumpa..
propa la tuh....

kesian ko jat, tak boleh la ko upload gambar2 ko beraya..
hahahhahaha.....
raya tahun ni takde erti la ya...
Quote miemiecha 26-4-2021 03:18 PM
mek baca dalam nada sajat.. dah kenappppaaa!!!
sumpah!! sumpah.!!

suara nyerit kepit halekum
Quote Kurex 26-4-2021 03:27 PM
Kau yg buat palat, kau kau merempan
Quote naina 26-4-2021 03:30 PM
Ohh so sekarang dia dah tak buat video merepek2 gelek.seksi lah ya?
Quote AshkieLa 26-4-2021 03:37 PM
sendiri mengundang bala...
sendiri mintak simpati..
boleh jalan...
Quote whadda 26-4-2021 04:06 PM
ni satu pengabaian oleh bapa angkat.. JKM sila amik balik budak2 tu!!
Quote LadyCarefree 26-4-2021 04:06 PM
Tu la pasal bangkad xmo dgr nasihat saya pi pindah duduk luar negara
Quote Mamajiyem 26-4-2021 04:08 PM
Sendiri carik susah sendiri dptla susah..ramai jer pondan dlm dunia Ni bangjat..xde pulak smpai berkejau menyorok dari polis bagai..Len Kali jgn over
Quote bakingsoda 26-4-2021 04:59 PM
cane pondan ni lepas amik anak angkat, perempuan pulak tu?
Quote kivio 26-4-2021 07:03 PM
Berani kerana benar, takut kerana salah.
Quote Orix 26-4-2021 07:09 PM
Kesian kt dia ni... apa2 pn u go gurlzzzz..... walaupun....

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top