Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Fazura Tanya Mana Lemang Sedap, Terus Trending Kalahkan Neelofa

27-4-2021 10:43 PM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 523




"Setiap kali Neelofa trending. Netizen mesti up fattah/fazura. Mesti dorang penat kan."

Kisah Neelofa dengan moreh burgernya telah membuatkan ramai netizen bengang. Kebetulan pula, Fazura turut memuat naik soalan meminta para pengikutnya memberi cadangan tempat menjual lemang yang sedap.

Hal ini membuatkan netizen membanjiri ruangan komen Fazura serta memberi cadangan sarkastik sehingga kedua-dua selebriti itu trending di Twitter.

Antaranya mencadangkan agar Fazura sering bertandang ke laman sosial Twitter kerana bintang itu sahaja boleh menundukkan ego Lofa, betul ke?


Foto : Twitter

Bagi netizen, mereka sudah muak dengan drama yang ditimbulkan oleh isteri kepada PU Haris itu. Walaupun dibanjiri kecaman serta perlian, nampaknya ia tidak begitu berkesan.

Malahan, ada yang membuat teori bahawa Neelofa sengaja mahu menenggelamkan Fazura yang akan melancarkan produk tudungnya. Tetapi yang sebaliknya pula berlaku.


Foto : Twitter
Foto : IG

Nampaknya, pengguna di Twitter mengharapkan Fazura sentiasa bertandang untuk memberi aura yang berbeza. Patutlah status lemang pun mencanak naiknya.



Apa pun, ianya adalah situasi menarik untuk disaksikan antara Neelofa - Fazura - Netizen. Anda pula menyebelahi siapa? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 523
Komen

Previous : Neelofa, Suami, Ahli Keluarga Dikompaun RM60,000

Next       : Kehidupan Mesti Diteruskan - Serina Fokus Bisnes Sahaja

Komen Terbaru

Quote monamogai 7-5-2021 01:27 PM
Redmyvi replied at 3-5-2021 10:50 AM
Ritu nampak sold out.. ker ada lg?

Maaf ya lambat buka reply ni. Rsanya sold out dh kut. Sbb by the time i tulis tu, masih ada byk lg warna. Klu hrini dah hri terakhir nk pos barang, xpasti lah sis. Sorry ye....

Lain-lain Komen

Quote Perawankota 27-4-2021 10:47 PM
Tak abis2 nak bersaing.. Tak penat ke hajjah oii
Quote salmon-suki 27-4-2021 10:51 PM
Ai harap tudung y dijual bkn rege firaun mcm tudung lopak..{:smile

Lagi satu,ape y trending "melissa" tu?
Quote bedahmenjuyah 27-4-2021 11:03 PM
salmon-suki replied at 27-4-2021 10:51 PM
Ai harap tudung y dijual bkn rege firaun mcm tudung lopak..{:smile

Lagi satu,ape y trending "meli ...

Melissa tu drama kul 7 tu kot. Tp ai pun tak tgk akasia ha.
Quote CiliPadiSedap 27-4-2021 11:24 PM
bedahmenjuyah: Melissa tu drama kul 7 tu kot. Tp ai pun tak tgk akasia ha.

Friska drama bersiri sinetron madu jusa c minus kena ganyang dengan mem besar . Di tayangkan jam 3 pagi waktu afrika utara
Quote rainbowrainz 27-4-2021 11:26 PM
Lagiiii berdarahhh leeee si mek lopakkk...huahuahhuahua..
Quote Iimaukasturi 27-4-2021 11:33 PM
Esok pkl 3pm lopa umum dh mengandungi lemak.. Tggu jela ap lg isu si bungkus ni..
Quote NataliaLuiz 27-4-2021 11:33 PM
LOVE FAZURA. HANDS DOWN. PERIOD.
Quote BicaraHatiku 27-4-2021 11:40 PM
Iimaukasturi replied at 27-4-2021 11:33 PM
Esok pkl 3pm lopa umum dh mengandungi lemak.. Tggu jela ap lg isu si bungkus ni..

Ha ha..lepas tu false alarm. Boleh jadi main dgn niqabis penipu tu!
Quote afidahoney27 27-4-2021 11:40 PM
A fazura a day, keeps neelofa away
Tweet paling berjaya mencuri perhatian iolss harini hahah
Quote slyfynx 27-4-2021 11:47 PM
I dont like neelofa, tp mende ni nk kene cite bape ratus kali wehhhhhhhhhhhhh
Quote Kepot 27-4-2021 11:50 PM
Iols tunggu tudung faz esok je nak beli.
Quote Cik_jantung 27-4-2021 11:51 PM
Perangai buruk mmg takleh sorok..time will tell.. sila merudum lopak dgn suami yg bekepit takde keja... Kepam
Quote NataliaLuiz 27-4-2021 11:51 PM
afidahoney27 replied at 27-4-2021 11:40 PM
A fazura a day, keeps neelofa away
Tweet paling berjaya mencuri perhatian iolss harini hahah

I like that tweet too. Hahahaa mmg tu je cara dia nak buat jah diam berkutik.
Quote Cik_jantung 27-4-2021 11:51 PM
afidahoney27 replied at 27-4-2021 11:40 PM
A fazura a day, keeps neelofa away
Tweet paling berjaya mencuri perhatian iolss harini hahah

Itu caption org kat twitter ke
Quote tuttt 27-4-2021 11:54 PM
Cik_jantung replied at 27-4-2021 11:51 PM
Perangai buruk mmg takleh sorok..time will tell.. sila merudum lopak dgn suami yg bekepit takde keja ...

Kann laki bini kepam. Lepastu nyampah tgk purit tu jenis bercakap pun cover. Ingat hensem sgt ke hanattt
Quote ajinomotonosuga 28-4-2021 12:46 AM
Fazbulous...phewww

Tudong lopak nama per? Nelofar tu ke
Quote salmon-suki 28-4-2021 01:11 AM
bedahmenjuyah replied at 27-4-2021 11:03 PM
Melissa tu drama kul 7 tu kot. Tp ai pun tak tgk akasia ha.

Oh?lame dah xtgk tv n xikut drama tv msia..hihihi~
Quote RoseMerahJambu 28-4-2021 01:21 AM
la ini ke sebab fazura trending. dasyat
Quote missHaidiD 28-4-2021 01:23 AM
Iols pun nk beli jgk kalau harga berpatutan. Utk raya cuols.

Lihat semua komen(523)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top