Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Kehidupan Mesti Diteruskan - Serina Fokus Bisnes Sahaja

28-4-2021 11:02 AM|Oleh: rikuren| Komen: 40


Akhir-akhir ini, nama pelakon dan anak cef terkenal Serina Redzuawan menjadi sebutan dek kontroversi pernikahan dan fitnah kartel dadah yang dilaluinya.

Ibu dua anak ini enggan menoleh ke belakang lagi, sebaliknya memilih untuk fokus dalam perniagaan telekungnya kerana tidak mahu ia kosong dan musnah begitu saja.



Malah, perniagaan Air Jagung Heaven masih terus dipasarkan di stesen minyak seperti Shell dan Petronas selain giat menjual biskut raya serta menyediakan perkhidmatan hamper Raya menjelang Aidilfitri ini.





Serina yang pernah mendirikan rumah tangga dengan Salahudin Ghafar pada 1 Januari 2010, bercerai talak satu pada 1 Ogos 2017 dan dikurniakan dua cahaya mata iaituTristan Tareef, 11, dan Isabella Saffiya, 10. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 40
Komen

Previous : Kahwin VIP - Nora Ariffin Buka Mulut Isu Hubungannya Dengan Annuar Musa

Next       : Aina Abdul, rentak joget 'meriahkan' syukur lebaran

Komen Terbaru

Quote noodle.baby 18-5-2021 03:48 PM
Meh nk tmbh dalam list..dulu ada kedai char kuetiaw kan. Caca marba biz dia ni.. end up nmpk pprt.

Lain-lain Komen

Quote Cik_jantung 28-4-2021 11:07 AM
Untunglaa... tak terkesan ye dakk
Quote sarah82 28-4-2021 11:12 AM
Baik aku beli telekung marshmallow
Quote famri7 28-4-2021 11:14 AM
Heshe nelofa versi pprt felda kemahang
Quote ezacbee 28-4-2021 11:15 AM
Jual harga yahudi ke tak?
Quote makcun14 28-4-2021 11:16 AM
Memang la tak terkesan. Papa poket tebal , merajuk kejap jer.
Ni nak raya nanti mesti bermaafan tak gitchuu
Quote takayama 28-4-2021 11:36 AM
bgslah niat tu, hidup mmg kena diteruskan klu stop mahu msk dlm sana
muhassabah diri serina moga Allah permudahkan urusan kamu dan suami serta keluarga
org luar akan hanya tahu mencerca kamu disbbkan apa yg kamu lakukan, jd kembali lah kpdNya, minta ampun moga segalanya berjln dgn lancar baik hubungan kamu suami isteri mahupun dgn ayah kamu serta keluarga mertua
Quote 3chanceno 28-4-2021 11:40 AM
Kes somi dia ada update???senyap je
Quote Kak-Leen 28-4-2021 11:41 AM
sarah82 replied at 28-4-2021 11:12 AM
Baik aku beli telekung marshmallow

Sarah, sedap tak pakai telekung marshmallow tu? Kain rajin kedut tak?
Quote sarah82 28-4-2021 11:45 AM
Kak-Leen replied at 28-4-2021 11:41 AM
Sarah, sedap tak pakai telekung marshmallow tu? Kain rajin kedut tak?

Tak beli lagi kak leen.. Tapi berdasarkan tudung2 marshmallow sy ada.. Mmg material dia sejuk x panas.. Sy tgk kat ig marshamallow... Material sama mcm stella yg cepat kering dan tak panas
Quote Normabaru 28-4-2021 12:07 PM
Bapak dpt tempias viral kes ank dlm iklan raya watson..bad publicity is still a publicity Hehhee
Quote Normabaru 28-4-2021 12:12 PM
Dulu mcm ada jual sambal.. Pastu air.. Now telekung pasni jual apa pula.. Sian tgk hidup xfocus.. Kejap itu kejap ini.. Kawin xmenjadi ank bersepah
Quote ketupatnasi 28-4-2021 12:27 PM
famri7 replied at 28-4-2021 11:14 AM
Heshe nelofa versi pprt felda kemahang

pernah sampai kemahang ke sistur??
btw acik felda pun pakai Siti Khadijah hokkeyyy. bantuan raya dah masuk
Quote dua_chzy 28-4-2021 12:50 PM
Botol air pun macam botol shampoo. Camna ntah nak tarik orang beli. Dah la rega tahap tokeh timbang kilo makan duit riba berkoyan.
Quote msamyrazi 28-4-2021 01:59 PM
untung lah ada bapak sejenis chep1. kalau bapak i , i buat macam serina buat . memang kena parang campur pakej nyah ko keluar dari rumah aku .
Quote isbritneybich 28-4-2021 03:03 PM
syukur la dia tak fokus pada twerking dalam bilik karaoke. tiap2 kali teringat i jadi murung sekejap okay
Quote nini_azmi 28-4-2021 03:09 PM
Iol dah unfollow dia ni. Tak berminat, pprt
Quote LadyCarefree 28-4-2021 03:24 PM
Ni air syurga kira tunggang ugama ke idok?
Quote helicornia 28-4-2021 03:27 PM
haiyo.. jual telekung siap pakai mekap tebal bulu mata pelesu bagai
Quote anony-mous 28-4-2021 05:21 PM
isbritneybich replied at 28-4-2021 03:03 PM
syukur la dia tak fokus pada twerking dalam bilik karaoke. tiap2 kali teringat i jadi murung sekejap ...

She siap twerking ke dlm bilik karoke tu? I xtgk habis

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top