Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Fazura lancar tudung "Fazbulous", ramai teruja dan dah tak sabar nak beli

28-4-2021 12:40 PM| Komen: 265



Menjelang sahaja Ramadan, pasti ramai dikalangan selebriti yang tidak bertudung mengambil keputusan untuk berhijab demi menghormati bulan suci ini.

Fazura juga antara selebriti yang tampil manis berhijab di bulan mulia ini. Nur Fazura Sharifuddin atau mesra disapa Faz bukan sahaja berhijab malah turut melancarkan koleksi tudung bawal dibawah jenama fesyen miliknya iaitu Fazbulous.


Menurut pelakon popular yang juga isteri pelakon kacak, Fattah Amin, tudung tersebut diperbuat daripada kain "cotton", mudah untuk dibentuk dan selesa digayakan serta mempunyai mutiara eksklusif sesuai dengan namanya Jauharah.

Tudung ini akan dilancarkan secara rasmi pada jam 3 petang, hari ini. Sejak posting tentang pelancaran tudung ini dimuatnaik di Instagram Fazura semalam, ramai dikalangan peminat mula menunjukkan sokongan serta sangat teruja untuk memiliki koleksi tudung berkenaan.




Memang sangat tepat pada masanya pemilihan waktu untuk melancarkan tudung ini, ia lah Hari Raya Aidilfitri bakal menjelma kurang lagi 2 minggu. Pastinya ramai yang sedang membuat persiapan dengan mencari baju raya baru termasuk tudung untuk digayakan di pagi Syawal.

Mesti ramai juga tak sabar nak tahu harga sehelai tudung ini. Agak-agak anda berapa? Tapi apapun cantik kan!




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
1
0
Komen: 265
Komen

Previous : Kahwin VIP - Nora Ariffin Buka Mulut Isu Hubungannya Dengan Annuar Musa

Next       : Hannah Delisha Teruja Pertama Kali Berlakon Dengan Suami Di Malaysia

Komen Terbaru

Quote balakkampung 9-5-2021 10:08 AM
xein replied at 3-5-2021 12:39 AM
aku setuju!

nak lagi kalau tudung tu ada terkelepet2 sikit kat atas, alah thomey thomey

kan....lawa dan nampak manis sangat..

Lain-lain Komen

Quote hatikudus 28-4-2021 12:46 PM
Makan hati lah neklofar
Quote Normabaru 28-4-2021 12:47 PM
Hmm.. The one who sells skirts and baju xtutup aurat juga jual tudung{:childlike

Dulu org tgk tudung as symbol of ketaatan pada suruhan agama.. Now just as fashion.. Sapa2 blh jual.. Xkisahla founder on off pon ok.. Janji lawa. Still wangi..


Tlg la jgn tmbah bilangan penunggang agama..
Quote Kepot 28-4-2021 01:12 PM
lauching jam 3pm ni.
harap rege kasih saying la.
tgk kualiti mmg cantik.
Quote Kurex 28-4-2021 01:17 PM
Baik bukak dekat benang fokus / keusahawan.. hidup jangan jadi bodoh selamanya
Quote beatgirlX 28-4-2021 01:17 PM
Semoga one day Faz akan istiqomah pakai tudung
Quote Mopiko 28-4-2021 01:25 PM
macam spesen je semua tudung.tak ada beza pun. beza brand je.yang betul2 fenomena dan ketara lain dari yang lain fareeda..tapi sekarang dah sendu.
Quote Mopiko 28-4-2021 01:28 PM
Normabaru replied at 28-4-2021 12:47 PM
Hmm.. The one who sells skirts and baju xtutup aurat juga jual tudung{:childlike

Dulu org tgk tud ...


i am thinking so. lebih elok memang pakai hijab betul2 baru jual.. just pandangan jujur




Quote Incanto 28-4-2021 01:37 PM
owner kedai ARZU kat KLCC dan Pavi tu pun tak pakai tudung twpi kedai boleh survive berpuluh tahun

tudung is a business

membeli adalah hak pengguna
Quote emera 28-4-2021 01:40 PM
Incanto replied at 28-4-2021 01:37 PM
owner kedai ARZU kat KLCC dan Pavi tu pun tak pakai tudung twpi kedai boleh survive berpuluh tahun
...

Selamba badak je owner arzu layan aku sambil buat demo pakai shawl. Rambut dia karat2 hahhahahaha
Quote Incanto 28-4-2021 01:45 PM
emera replied at 28-4-2021 01:40 PM
Selamba badak je owner arzu layan aku sambil buat demo pakai shawl. Rambut dia karat2 hahhahahaha

sama lah... aku tak kisah dia pakai tudung ke tak

tapi dia boleh perbetulkan cara aku pakai tudung

suka hatilah aku nak pakai camner
Quote Hypothetically 28-4-2021 01:49 PM
Ramai je yg jual tudung tapi anggota keluarga sendiri pun tak bertudung. Kat tempat iolls, org bangsa asing agama lain bukak kedai jual tudung, jubah. Its business for them.
Quote siasia 28-4-2021 02:01 PM
Yg rajin beli produk seleb ni mmg aku kagum juga. Walaupun mahal kan. Tp duit korg lantak korg lah. Aku yg cuma beli shawl 15 hengget ni x layak nak komen lebih lebih.
Quote mesmerize 28-4-2021 02:06 PM
biasa sangat design tudung chuols ni.. takde wow pun..  kat pasar malam pun ada jual camni
Quote BoongaKertas 28-4-2021 02:10 PM
Incanto replied at 28-4-2021 05:37 AM
owner kedai ARZU kat KLCC dan Pavi tu pun tak pakai tudung twpi kedai boleh survive berpuluh tahun
...

wow arzu tu free hair ke ownernya. selalu teringin nak masuk tp iols takut harga dia kayangan sgt. hahaha! mahal x chuols?
Quote exclusive_vvip 28-4-2021 02:14 PM
Incanto replied at 28-4-2021 01:37 PM
owner kedai ARZU kat KLCC dan Pavi tu pun tak pakai tudung twpi kedai boleh survive berpuluh tahun
...

haah btol...owner arzu freehair..tapi i beli gak shawl2 dia..sbb suka material nya..
Quote Burong_Hantuk 28-4-2021 02:16 PM
All the best
Quote KIM.K 28-4-2021 02:17 PM
Kamu penunggang juga kakafaz. Once a bitch always a bitch
Quote Cik_jantung 28-4-2021 02:26 PM
siasia replied at 28-4-2021 02:01 PM
Yg rajin beli produk seleb ni mmg aku kagum juga. Walaupun mahal kan. Tp duit korg lantak korg lah.  ...



aku borong shawl n bawal kat MUAZ... untuk pakai kerja hari2.. cantik je .. yg penting pandai bergaya..
agituu..

tp sebab faz launch time orang tgh marah lopak maka bonus advantage la utk faz.

Quote ellejo 28-4-2021 02:31 PM
exclusive_vvip replied at 28-4-2021 06:14 AM
haah btol...owner arzu freehair..tapi i beli gak shawl2 dia..sbb suka material nya..

banyak lelaki pakistan jual tudung. idok pakai tudung pun deme laki2 tu

Lihat semua komen(265)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top