Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Dulu Aku Pernah Bangga Tayang Aurat" - Yatt Hamzah

28-4-2021 03:17 PM| Komen: 58

Pelakon dan juga personaliti TV, Yatt Hamzah mengakui pernah berasa bangga kerana memperlihatkan aurat kepada umum pada awal pembabitannya dalam industri hiburan tempatan.

Yatt atau nama sebenarnya Haryati Hamzah,41, menerusi sebuah hantaran di Instagram miliknya tampil menitipkan pesanan kepada peminat dan pengikut media sosialnya agar berlumba-lumba mendapatkan ganjaran pahala di bulan Ramadan ini.


Kredit foto: IG Yatt

Ujar Yatt lagi, perubahan yang dirasainya itu merupakan hidayah dan petunjuk daripada Allah dan berasa sangat bersyukur kerana dikurniakan perasaan seperti itu.

Kata pelakon filem Impak Maksima ini lagi, hidayah Allah merupakan perkara yang perlu dicari dan bukannya menunggu ianya datang secara tiba-tiba.



Perkembangan terbaru, Yatt kini sedang sarat hamil anak kelima di mana kandungannya sudah pun mencecah enam bulan.

Terdahulu, Yatt pernah mendirikan rumah tangga bersama Abdul Mutalib Shukor pada tahun 2009 sebelum bercerai pada tahun 2015.

Dia kemudiannya berkahwin kali kedua bersama Muhammad Zulfadli dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan tiga orang cahaya mata serta seorang anak perempuan daripada perkahwinan pertamanya.


Sumber: BeautifulNara

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
1
0
Komen: 58
Komen

Previous : Kahwin VIP - Nora Ariffin Buka Mulut Isu Hubungannya Dengan Annuar Musa

Next       : Rumah Semua Dah Ada, Naim Daniel Pelik Ibu Bapa Tak Paksa Kahwin

Komen Terbaru

Quote inspektoremos21 3-5-2021 04:14 PM
Kepala dia melekat kat sejadah lagi ke

Lain-lain Komen

Quote riyadhK 28-4-2021 03:18 PM
Nak jugaakkkkkkkkk dia ni.
Quote LadyCarefree 28-4-2021 03:20 PM
Bagus la bangga tayang nanti dah totop ghambot boleh riak.
Quote Kurex 28-4-2021 03:43 PM
Yelah yelah
Quote helicornia 28-4-2021 03:45 PM
tak abis2 lagi ke
Quote rokarina 28-4-2021 03:54 PM
Mostly macam tu la.masa muda bergetah la masa nak dedah sana sini.dah kahwin beranak pinak baru nak sopan sebab baru matang.lepas tu rasa nyesal muda2 dok nyeksi..lepas tu nasihat orang
Quote ellejo 28-4-2021 04:04 PM
dia dah start dahhhhhh
Quote white_musk 28-4-2021 04:09 PM
Disebabkan mandedah lah dikenali...
jika tidak mandedah tidak dikenali bagaimana untuk menulis begitu
Quote swateng1 28-4-2021 04:30 PM
meols je ke yang menyampah tgk hestek kat ig dia?
Quote mantan 28-4-2021 04:37 PM
propa sungguh pompuan ni.. aku tak tau apa cerita dia berlakon, asyikla keluar cerita insaf la mujahidah la
Quote 3chanceno 28-4-2021 04:54 PM
Dia nie masih berlakon ke??asyik crita dia ngandung je ke meols yg tersilap orang???
Quote anony-mous 28-4-2021 05:12 PM
LadyCarefree replied at 28-4-2021 03:20 PM
Bagus la bangga tayang nanti dah totop ghambot boleh riak.

Khen uols. Dedua xbagus, tp xpyh ler ckp mcm tu. Nnti pepandai la kwn2 dia berubah. I suka mcm irma tu berubah diam2 je
Quote TabletSusu 28-4-2021 05:15 PM
diamlah kauu..! sibuk je nak mencapub
Quote salmon-suki 28-4-2021 06:05 PM
Skrg bangga tayang parenting skill y failed..{:smile
Quote ardent91 28-4-2021 06:20 PM
aku pelik sbnarnya dgan org2 mcm ni... dah insaf n bertaubat tu xyah lah ko nak korek bukak citer lama kasi 1 dunia taw... org dari x taw apa2 terus taw yg dulu ko tu pernah seksi.. dalam Islam pown kita ditegah membuka keaiban diri meaning kisah hitam/aib kita di masa lalu.. Allah dah tutup kisah silam ko, ko pulak dgan bangga mencanang dan menguar2kan kembali...
Quote Cik_jantung 28-4-2021 06:23 PM
Alang2 dah berubah tu cuba enjoy poligami plak..  baru tau level redho n iman tinggi ke tak
Quote damsel_fiji 28-4-2021 06:35 PM
jadi gosipnya apa hanatt?

Quote smeetasmitten 28-4-2021 06:55 PM
Keluar je nama dia mesti i ingat anak dia jatuh katil
Quote eyansss 28-4-2021 06:59 PM
kak...  dok dendiam jaga anak je la kak...
Quote sambaldurian 28-4-2021 07:28 PM
knp masing2 yg artis feeling insaf ni xleh jd noorkumalasari eh. full stop senyap bila dh berhijab. berlakon pun amek yg scene simple2 je.

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top