Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Bukan Nak Menyibuk Tapi..." - Adira Doakan Hubungan Suami, Datin Red Kekal Baik

30-4-2021 10:49 AM|Oleh: LilRose| Komen: 9

Masih ingat dengan luahan hati Datin Red atau nama sebenarnya Datin Seri Syarifah Nor Shafila Hassim di Instastory baru-baru ini?

Datin Red ada memberi bayangan seolah-olah tidak bahagia dengan rumah tangganya.


Kredit foto: IG



Namun, menurut madunya, penyanyi Adira Suhaimi berkata sebaliknya. Katanya, hubungan suaminya dan Datin Red baik-baik sahaja.


Kredit foto: IG

"Kalau dari pihak saya, saya tak akan kongsi apa-apa di media sosial. Bab keluarga ni kalau boleh saya nak simpan betul-betul.

"Saya tak mahu komen lebih, tapi saya rasa mereka (Datin Red dan suami) okey saja," katanya dipetik dari Gempak.

Adira bagaimanapun mengakui tahu mengenai perkongsian Datin Red berkenaan rumah tangganya yang seolah-olah tidak bahagia itu pada awal bulan lalu. Namun, dia enggan berkongsi pada umum mengenainya.


Kredit foto: IG

"Saya bukan nak menyibuk, tapi kadang-kadang perkara sebegini ada pihak yang berkongsi dengan kita. Kadang-kadang peminat pun ada berkongsi info tentang cerita sebegini.

"Apapun, saya sentiasa mendoakan hubungan di sana kekal baik," katanya.

Apalah agaknya masalah mereka sebenarnya ya? Semoga dapat diselesaikan dengan baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 9
Komen

Previous : Wani Kayrie Keliru Dan Sedih, Dah Dua Tahun Tak Jumpa Keluarga Di Sabah

Next       : Media Sosial Punca Anxiety, Loca B Dah Dua Bulan Tutup Notifikasi

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 29-7-2021 01:10 AM
dah terbang dah ya tudung tin.red.. ayooo

Lain-lain Komen

Quote pikah89 28-7-2021 11:46 AM
Huhuhuhu haap doa yg ikhlas ya
Quote Minami2013 28-7-2021 04:45 PM
Macam mana nak bahagia kalau dah jantan tu announce awal2 target nak cukupkan kuota
Quote lazim 28-7-2021 08:15 PM
Tp adira ni bgus jgk, dia xcari pasal..
Quote I.K.A888990 29-7-2021 12:22 AM
tapi sampai sudah xphm knp dia kawen nhn dato x berapa dato ni
kalau x nama dia boleh naik kut
Quote jejarihalus 29-7-2021 12:33 AM
Adira ni walaupun pencaras,tapi dia X over
Quote Pauhnaga 29-7-2021 12:35 AM
Adira suara dia best.......aku suka.....
Quote annadonna 29-7-2021 12:42 AM
Adira perempuan lurus. Senang dibodohkan. Senang jaga pompuan mcm ni
Quote ophillea 29-7-2021 12:47 AM
Antara no 2 yang tak dihencap sangat..
Quote kiah_mai_pulak 29-7-2021 01:10 AM
dah terbang dah ya tudung tin.red.. ayooo

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top