Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Anak Kedua Allah Bagi Follow Muka Mommy,"-Rita Rudaini Muat Naik Video Bersama Bekas Suami

30-4-2021 12:18 PM|Oleh: Saiful| Komen: 263

Bersempena hari ulang tahun kelahiran anak keduanya yang ke-10, Rita Rudaini sempat mengimbau kenangan.

Di Instagram, pelakon cantik ini ada memuat naik video Airit Qaqa Arjuna Mohamad Aidil Zafuan ketika masih kecil.

Foto: IG


???Tepat jam 1.26 tghari harini 29/4/2011. Xde apa yg mommy harapkan, setiap hari,setiap tahun mommy brdoa supaya AIRIT QAQA ARJUNA BIN MOHAMAD AIDIL ZAFUAN di beri kesihatan yg baik,di kurniakan akhlak yg baik,bijak dlm ALQURAN, pelajaran dan hidup,jd seorg muslim yg taat pd perintah NYA.

???Selamat hari lahir anakku @airitqaqa727 #birthdayboy,??? tulisnya sebagai kapsyen.



Bukan itu sahaja Rita juga menyatakan Qaqa adalah seorang bayi yang comel dan putih melepak.

"Macam mommy dia n muka yg ke2 ni ALLAH bg pulak follow muka mommy..adil kan?" tambahnya melahirkan rasa kesyukuran.

Di ruangan komen, video yang memaparkan Rita bersama anak dan bekas suaminya itu dibanjiri dengan peminat yang mengucapkan ucapan hari lahir.


Memang benar muka yang kedua ikut Rita manakala yang pertama sebijik ikut muka bapa kandungnya kata mereka.

Selamat hari lahir buat anak Rita Rudaini! -CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
4
0
0
Komen: 263
Komen

Previous : "Bagilah Kebenaran Rentas Negeri, Balik Rumah Ibu Bapa Je" - Mila Jirin

Next       : Lelaki Takut Nak Dekat, Rita Nadira Masih Solo Lepas Putus Dengan Adik Elfira Loy

Komen Terbaru

Quote ina_na 5-5-2021 11:34 PM
Ni lg satu...rupa ada.. Body lawa lg tp

Lain-lain Komen

Quote Mulotkoyak 30-4-2021 12:20 PM
Susah nak ckp. Kekadang kesian. Better Erra ngn Elly lg bole move on.
Quote makneng 30-4-2021 12:25 PM
Entahlah... Mak komen sbb nak kutip kacang...
Quote adeqbun 30-4-2021 12:26 PM
Entahla..kronik ritrut ni pnye xleh move on..p la jumpe saiketris..
Quote krustykrab 30-4-2021 12:28 PM
Ya rabbi, tak move on lagi ke oiiiiii
Quote prizadane 30-4-2021 12:32 PM
dia ni ada masalah mental ke?
sengaja mencari pasal, last last play victim
Quote kakyun 30-4-2021 12:34 PM
aku tak rasa dia takleh move on
aku rasa dia saja nak trigger supaya si edil tak lupa anak dia ja
Quote Orix 30-4-2021 12:35 PM
kakyun replied at 30-4-2021 12:34 PM
aku tak rasa dia takleh move on
aku rasa dia saja nak trigger supaya si edil tak lupa anak dia ja

me too.....
Quote prizadane 30-4-2021 12:46 PM
tapi sebenarnya sedih n kesian dengan anak anak Rita ni. kalau lah RR berlembut, anak2 dia boleh je celebrate birthday dengan ayah, hidup cam normal kids. Iols kenal je parents yang bercerai tapi tak close sebab anak-anak.. hurmmm..

iols malas nak komen pasal Edel dah. Tapi Edel tu mesti la rindu kat anak dia, cuma mungkin tak sanggup kena lahar lagi dah
Quote MisXoXo 30-4-2021 12:50 PM
Doakan Rita ni lembut hati .masih ada dendam lagi ni..
Quote Cleocatra 30-4-2021 12:52 PM
Kusssssmangat... lubang hidung kau nakkk....

Tak tahu nak komen apa dah pasal si ritrut....
Quote orkid_amani 30-4-2021 12:58 PM
Xdak ka Laki kat Msia ni nak buat RR ni bini? Kot lepas ni tak meratib dah.
Quote tipah89 30-4-2021 01:00 PM
Susah betul dia ni nak move on dari ex laki eh... cinta mati kah?
Quote newyork 30-4-2021 01:02 PM
Ya rabbi dah 2021 dok meratib lg..
Quote ReginaGeorge 30-4-2021 01:08 PM
Cinta mati ritrud pada edel. Sakitlah hati sang perampas cinta nanti.. Gitu gak ngan ex in laws,mesti menyampah punya. Nak buat mcm mana, rita lagi cinta.
Quote Incanto 30-4-2021 01:13 PM
Tak habis habis dia ni nak trigger ex dgn bini baru

belah sana buat tak gheti jer...kihkihkih
Quote Perk77 30-4-2021 01:15 PM
Aku baca dia nya story tak nampak dia MCM meroyan... Kali ni dia mmg clean ....
Quote riena3321 30-4-2021 01:20 PM
Betul2 cinta mati. Kesian sampai harini meroyan. mujur ada ank buat hilang rindu.
Quote GegarVaganja 30-4-2021 01:25 PM
prizadane replied at 30-4-2021 12:46 PM
tapi sebenarnya sedih n kesian dengan anak anak Rita ni. kalau lah RR berlembut, anak2 dia boleh je  ...

Itulah.
Nasib xberapa baik la anak2 dapat mak yang bodoh mcm ritrud.
Xdapat lah kasih seorang ayah.
Quote irvene 30-4-2021 01:33 PM
masuk nak tgk ritrud kena cerca je

Lihat semua komen(263)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top