Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Akhirnya, BabyKM Yang Ditunggu-tunggu!

30-4-2021 03:29 PM Komen: 84
Usahawan Liana Rosli atau lebih mesra disapa Kak KM berkongsi berita mengenai kehamilannya, malam Khamis.


Kredit foto: IG Kak KM

Berita gembira itu dikongsikan anak kepada pelakon, Normah Damanhuri itu menerusi satu hantaran terkini di Instagram.

Nah jawapan yang selama ni korang tunggu #BabyKM, tulisnya pada ruangan kapsyen.



Di dalam video, Kak KM dirakam menunjukkan hasil kit ujian kehamilan sambil disambut jeritan tanda teruja dan gembira.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat mengucapkan tahniah di atas perkongsiannya itu.


Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 83
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote myrasara 11-6-2021 11:22 AM
Anaknya dulu bertudung litup pun,xmampu tahan godaan mak adik makcik2 pakai xckup kain,dgn dia2 skali tak cukup kain sekarang....

Lain-lain Komen

Quote missyL 30-4-2021 03:44 PM
Seram tgok dok dlm toilet lg dah post gmbr Hahaha...

Tahniah kk km
Quote tokchik 30-4-2021 03:50 PM
missyL: Seram tgok dok dlm toilet lg dah post gmbr Hahaha...Tahniah kk km

Over bebenar

Gambar Tu xxxxx
Laki dia ni mana rupanya
Quote manehnya 30-4-2021 04:00 PM
boleh hamil lagi dia ni, ingatkan dah menopos...

klu dah trim 3 nti msti kembang semangkok x tau nk habak rupa dia
Quote manehnya 30-4-2021 04:05 PM
boleh hamil lagi dia ni, ingatkan dah menopos...

klu dah trim 3 nti msti kembang semangkok x tau nk habak rupa dia
Quote epuepy 30-4-2021 04:14 PM
Hodoh ye la perangai. Dlm toilet pn x menyempat nk announce.
Quote djzara81 30-4-2021 04:21 PM
Apabila sifat malu telah hilang sedikit demi sedikit....
Quote Ciktiekus 30-4-2021 04:28 PM
djzara81: Apabila sifat malu telah hilang sedikit demi sedikit....


Ini bukan sedikit..tp dah xde..semoga diberikan hidayah..
Quote sue_liah 30-4-2021 04:31 PM
over dan mmg dh tak ada malu ek

berapa umur acik ni..mcm makcik2 nak juga join retis  muda lain beranak

nti dlm labour room masa meneran jgn lupa ambil video ek
Quote irish_ieka 30-4-2021 05:05 PM
la mati2 aku ingt die ni bapok
Quote Lylyna 30-4-2021 05:19 PM
Memang tk boleh tunjuk cara proper ke? Bukan tak malu je, selekeh masalahnye
Quote prettyuglybabe 30-4-2021 05:24 PM
dia kencing terus ke kat kit tu?
Quote outcast 30-4-2021 05:25 PM
Malu tu tanda org yg beriman. Yg dia ni no komenlaaa
Btw, katanya jamu power.. takkan ada masalah conceive?


*ni khas tuk kak KM ni jer.. bukan utk ttc yg lain
Quote anony-mous 30-4-2021 06:21 PM
Lah mcm pondan lorong n pelacur lorong (perangai) pon still ada jantan nak?? Rugi jah jahudi bertutup habis. Yg mcm gini pon laku je
Quote miracle_forever 30-4-2021 06:47 PM
dia ada laki lagi ke? bkn hari tu mcm nak divorce ke? ke dah kawen lain?
Quote Belibis 30-4-2021 07:31 PM
djzara81: Apabila sifat malu telah hilang sedikit demi sedikit....

Dah macam hilang terus kemaluannya..kesiannn
Quote getarsukma 30-4-2021 08:24 PM
Berapa umur dia?
Quote Lolalala 30-4-2021 08:27 PM
Mulut tu dengan maki sumpah seranah memang tak lekang laaa. Malu tengok
Quote cashewnut 30-4-2021 08:41 PM
Ko bior betul acik. Toilet kot. Elok- elok la perangai malu la dengan orang muda. Nampak underwear lagi. Money cant buy class. Show off subur dalam toilet.
Quote Purplehag 30-4-2021 08:54 PM
Pn Normah, sila tegur anak puan. Behave sikit boleh tak?

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top