Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Semua Nak Sama Sampai BF Pun Kembar Seiras Kongsi Orang Yang Sama!

30-4-2021 03:35 PM Komen: 15
Pasangan kembar, Anna dan Lucy DeCinque, 35, bukan sahaja digelar kembar paling seiras di dunia kerana berkongsi wajah dan habit atau kelakuan yang sama sebaliknya turut berkongsi seorang teman lelaki dalam hidup mereka.

Lebih 'gila', pasangan kembar itu turut mahu hamil anak teman lelaki mereka, Ben Byrne, 37, pada masa sama.

Selain teman lelaki, hubungan saudara kembar itu sangat pelik hinggakan mereka pergi ke tandas bersama-sama, makan dan mandi serta berkongsi katil dan pakaian yang sama.


Anna, Lucy berkongsi gambar teman lelaki mereka, Ben

New York Post melaporkan, pasangan kembar itu mengakui mereka tidak dapat dipisahkan.

"Kami menganggap satu sama lain sebagai satu orang. Kami tidak akan pernah berpisah," kata Lucy.

Dalam perkembangan sama, pasangan itu mengakui sudah menjalinkan hubungan dengan Ben selama 10 tahun dan mendakwa akan menikahinya jika tidak melanggar undang-undang.

"Dia (Ben) melayan kami sama. Dia tahu bahawa apa sahaja yang dia lakukan pada satu kembar, dia lakukan kepada yang lain," katanya.

Lucy mengatakan bahawa dia dan Anna pernah menjalinkan hubungan dengan individu berbeza pada masa lalu, tetapi ia tidak berjaya kerana 'mereka mahu memisahkan kami'.

"Orang boleh menilai kami bagaimana mereka suka, ini adalah cara yang sesuai untuk kami," katanya.


Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 15
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Decaffeinated 2-5-2021 12:19 PM
kuzaime replied at 30-4-2021 03:55 PM
Untunglah Ben

Untung apa nya fotostat rasa sama

Lain-lain Komen

Quote MissyMolly 30-4-2021 03:41 PM
Eeeeuuuuuuuuuwwwwwww mak ko ijo!
Quote kuzaime 30-4-2021 03:55 PM
Untunglah Ben
Quote pejol 30-4-2021 03:57 PM
tengok kat insta memang per'paduan' sangat kembor nie
Quote Belibis 30-4-2021 04:01 PM
kuzaime: Untunglah Ben

Orang nak yang rupa berbeza,rasa berbeza..bukan rupa dan rasa yang sama.
Quote Kurex 30-4-2021 04:05 PM
Ya Allah ..

Dah sebulan lebih ada benang ni..... Lembabnya repot
Quote Artemesiaa 30-4-2021 04:07 PM
BF nya ler yang untung
Quote hyie 30-4-2021 04:13 PM
nanti masa atas katil pon nak main sama2 la kan...kowser sangat threesome
Quote tagas 30-4-2021 06:53 PM
Fuh double bearer
Quote Sham143 30-4-2021 07:50 PM
Cerita lama ni..Dah basi..
Quote Tinot7 30-4-2021 08:52 PM
Deme ni pakai bedak sekati ka?
Muka putih tapi badan tanned.
Quote dua_chzy 30-4-2021 09:00 PM
Walau cerita basi, akak nak komen juga:

Meka ni nampak nice je if tengok video kat Youtube. Cakap ok, molek sopan, takda carut2, takda karen vibe etc. Kesian juga bila meka jadik target padehal nampak macam tak kacau hidup orang lain pun.
Quote dua_chzy 30-4-2021 09:02 PM
Nah layan video.

Quote ketambangkang 2-5-2021 09:46 AM
fuhh buy 1 free 1
Quote Suchi 2-5-2021 11:42 AM
kuzaime replied at 30-4-2021 03:55 PM
Untunglah Ben

Untung apa dedua muka sama kalau sorang muka lain body pun lain skit boleh la untung huhuhu ni
Quote Decaffeinated 2-5-2021 12:19 PM
kuzaime replied at 30-4-2021 03:55 PM
Untunglah Ben

Untung apa nya fotostat rasa sama

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top