Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Gambar jadi "modal" lelaki gila seks, minta peminat lapor jika ternampak - Wany Hasrita

1-5-2021 01:12 AM| Komen: 22




Melampau dan langsung tidak menghormati kesucian bulan Ramadan! Satu video memaparkan aksi tidak senonoh seorang lelaki sedang memuaskan nafsu menggunakan gambar penyanyi Wany Hasrita tular sejak Jumaat, lapor mStar.

Menurut Wany, 29, dia diberitahu mengenai penularan video jijik itu oleh peminatnya melalui DM.

"Assalamulaikum, saya cuma nak cakap terima kasih kepada semua yang DM saya berkenaan isu video di Twitter itu.

"Saya sebenarnya tak boleh nak buat apa, cuma apa yang saya boleh buat laporkan benda itu," tulisnya di Instastory.


Terdahulu, satu akaun Twitter telah memuat naik video seorang lelaki sedang melakukan aksi jijik dan di hadapannya terpapar gambar Wany Hasrita manakala beberapa video lain pula memaparkan gambar wanita lain turut dijadikan sebagai "modal".

Jesteru, Wany memohon agar individu terbabit dapat menurunkan video tidak senonoh yang menggunakan gambarnya itu.

"Jadi saya nak minta jasa baik korang sesiapa yang terlintas dekat timeline atau ternampak benda (video) tu mintalah report sekali"

Kesian Wany, pakai sopan pun tetap dijadikan "modal" memuaskan nafsu jantan gila seks




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 22
Komen

Previous : 'Loving You Is A Losing Game' - Diana Danielle

Next       : "Nak Kata Rindu Malaysia Tu Tak Ada Lah Sangat" - Kinah Lebih Tenang Di Sweden

Komen Terbaru

Quote blackpaper 11-5-2021 02:37 AM
dah ko myanyi2 telintuk2 pastu tbaring2 kat taman bunga....mmg la mengundang....
sibuk je nk heran2...

Lain-lain Komen

Quote Mopiko 1-5-2021 01:27 AM
mana videonya. melancap guna gambar sheols ke?
Quote Tinot7 1-5-2021 02:01 AM
Mana bideo?
Gambar mana yg dijadikan modal?
Quote September14 1-5-2021 02:01 AM
Cntik mekap
Quote annakay 1-5-2021 02:08 AM
Kalau dah kebuluq orang cmni, mana mana gambar pun boleh jalan.
Quote shark 1-5-2021 02:27 AM
kalau dah gila seks.semua gambar kat media sosial pun boleh jadi modal. ingat lagi kawan aku dulu majalah manga gambar retis posing seksi kan banyak. pun jadi modal capmelan tandas asrama. kitorang ngendap je dari atas lepas tu sergah. terkejut beruk kawan tu...menceceh air
Quote rainbowrainz 1-5-2021 02:36 AM
Quote capiloton 1-5-2021 03:20 AM
nah ilmu untuk orang pompuan.
dengar kan apa yang Fatimah cakap.

[tiktok]6907875580591574273[/tiktok]
Quote capiloton 1-5-2021 03:21 AM
ini pulak nasehat dari almarhum sheikh ali jaber


[tiktok]6924268979968052481[/tiktok]
Quote LadyCarefree 1-5-2021 03:36 AM
Kecoh apanya. Lantak je la. Dah gambar hang bersepah merata.
Quote annehuda 1-5-2021 03:46 AM
capiloton replied at 1-5-2021 03:20 AM
nah ilmu untuk orang pompuan.
dengar kan apa yang Fatimah cakap.

Tak sama bang. Wani hasrita ni isunye die dijadikan objek seksual utk lelaki gila seks, lain tul dgn konsep jgn tgk lelaki lain ni. Lainlah ko fans delulu
Quote jiwarasa 1-5-2021 05:07 AM
bagus dia ni..kening lebat tak cukur pun.suara pun sedap. Muda2 dah duet dengan lejen.boleh pegi jauh ko dik.asalkan jaga perangai jangan buat hal.jaga sop
Quote airmineral 1-5-2021 10:41 AM
biasa je dia ni tp apesal gambar pon boleh jadi modal? gersang betul
Quote Normabaru 1-5-2021 11:12 AM
capiloton replied at 1-5-2021 03:21 AM
ini pulak nasehat dari almarhum sheikh ali jaber

kaka xde tiktok.. cecite sikit dik capi
Quote sikatkutu 1-5-2021 01:22 PM
ntah kenapa bila tengok dia ni ingat thomas and friend.bodo la siapa yg buat gambar ni.

Quote capiloton 1-5-2021 02:19 PM
Edited by capiloton at 1-5-2021 02:23 PM
Normabaru replied at 1-5-2021 11:12 AM
kaka xde tiktok.. cecite sikit dik capi

ringkasan nya,
kemuliaan wanita di sisi Allah, adalah menjaga KEHORMATAN.
dan MALU itu sebahagian dari IMAN.

bak kate Fatimah az-zahra,
Rasulullah pernah bertanya pada Fatimah; Benda apa paling besar dalam peraturan seorang wanita? Saidatina Fatimah ra menjawab: iaitu dia tidak melihat lelaki lain, dan dia tidak membiarkan lelaki lain melihat dia.

jadi orang pompuan jangan tayang diri di socmed,
tayang anak, makanan, scenery or hobi tu tak mengape.

suami dan bapak jangan jadi dayus,
membiarkan kan bini dan anak pompuan,
menayangkan diri mereka pada lelaki ajnabi di socmed.


Nabi s.a.w bersabda:
ثلاثة لا ينظر الله عز وجل إليهم يوم القيامة: العاق لوالديه، والمترجلة، والديوث. رواه أحمد والنسائي
Tiga golongan yang Allah tidak akan melihat (bermakna tiada bantuan dari dikenakan azab) mereka di hari kiamat: Si penderhaka kepada ibu bapa, si perempuan yang menyerupai lelaki dan si lelaki dayus. (H.R. Ahmad dan An-Nasaie)

Dalam sebuah hadith lain pula:
ثلاثةٌ قد حَرّمَ اللهُ – تَبَارَكَ وَتَعَالَى – عليهم الجنةَ : مُدْمِنُ الخمر ، والعاقّ ، والدّيّوثُ الذي يُقِرُّ في أَهْلِهِ الخُبْثَ . رواه أحمد والنسائي .
Tiga yang telah Allah haramkan baginya syurga: Orang yang ketagih arak, si penderhaka kepada ibu bapa dan si dayus yang membiarkan maksiat dilakukan oleh ahli keluarganya. (H.R. Ahmad)


Quote Normabaru 1-5-2021 03:37 PM
capiloton replied at 1-5-2021 02:19 PM
ringkasan nya,
kemuliaan wanita di sisi Allah, adalah menjaga KEHORMATAN.
dan MALU itu sebahagia ...

Oh gitu.. Mekasih dik capi..

Jgn tgk gadis ponsil lg taw.tgk pensel xpe. hihi
Quote MissVixen 1-5-2021 11:15 PM
Dah dia pilih untuk tayang muka, nak buat macam mana. Tu la harga yang harus dibayar. Kalau pakai tudung labuh, baju kurung pun boleh jadi modal lelaki. Fetish manusia ni pelbagai.
Quote kucim 2-5-2021 01:10 AM
shark replied at 1-5-2021 02:27 AM
kalau dah gila seks.semua gambar kat media sosial pun boleh jadi modal. ingat lagi kawan aku dulu ma ...

Yg ni aku nak gelak guling2...haha ya2 maj mangga dulu memang model posing tepi kolam berkemban ja..yg laki plak berspender gitu hahaha....kwn ko capmelan pakai pic sape agaknya tu..jila bakarina kah hahaa
Quote kucim 2-5-2021 01:13 AM
Halahh dah dia represent diri sendiri utk jd public figure..even ko bertutup litup sekalipun igt jantan gersang takde nafsu ka?lagi2 tgk meliuk2 suara menyanyi itupun laki dah jd gersang...tak semestinya kena pakai sexy...dia bayang muka kau bdn berbugil pun buleh fetish ni mcm2....

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top