Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Mk K-Clique Dituduh Tayang Badan Kekar Untuk Raih Peminat

2-5-2021 12:16 PM|Oleh: Saiful| Komen: 19

Tindakan MK K-Clique memuat naik gambar menampakkan tubuhnya yang kekar didakwa sengaja dilakukan demi meraih perhatian dan mengumpul peminat.

Tampil memberi penjelasan, MK kata,

"Ini bukan strategi. Orang sudah tahu saya seorang remaja dan saya mahu menjalani kehidupan seperti remaja biasa. Malah, sebelum ini ramai tahu saya kurus, jadi saya cuba perbaiki diri dan penampilan dengan mengamalkan gaya hidup sihat iaitu bersenam di gimnasium. Soal nak menjadikan ini strategi tidak sama sekali."

Foto: IG


Tambahnya perhatian yang diberikan langsung tak menyekat dirinya untuk bergerak bebas.

"Orang cakap apabila sudah menjadi perhatian, perkara peribadi akan tersekat. Saya belum terfikir ke arah itu lagi. Sebab saya masih bersyukur dengan semua orang di sekeliling.



Semua orang sayang saya dan saya sayang semua. Jadi, soal kekasih tidak ada lagi. Sekarang solo. Sebelum ini ada beberapa gambar saya dengan wanita. Saya perlahan-lahan selesaikan semua perkara sebelum terjadi MK sekarang. Alhamdulllah semua boleh selesaikan.

"Tapi kita tidak tahu nasib ke depan macam mana. Alhamdulillah, sekarang saya fokus pada peminat, penyokong dan orang sekeliling. Kalau orang senang dengan, saya pun senang dengan mereka. Nak fikir kekasih, belum lagi," katanya kepada Harian Metro.



Sementara itu, MK mengambil peluang semasa diri popular dengan menceburkan diri dalam bidang perniagaan.

"Saya pilih baju, sebab saya sendiri suka 'streetwear'. Peminat yang tengok pun tahu sebab saya memang bawa identiti ini ke persembahan pentas. Ia juga melambangkan karakter saya dalam dunia hiburan. Paling penting, jenama ini adalah permulaan saya.





"Kalau ada cakap populariti saya akan bantu jualan, sejujurnya saya tidak letakkan sebarang sasaran atau apa-apa jangkaan. Saya cuma nak hasilkan perniagaan supaya peminat dapat rasakan saya sebahagian mereka, begitu juga sebaliknya. Kalau berjalan lancar dengan izin Allah, alhamdulillah." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 19
Komen

Previous : Zila Bakarin Hampa Ustaz Kazim Elias Pulang Awal

Next       : Lori SugarBomb Terbalik, Achey Tak Mampu Hulur Duit Bantu Ganti Rugi

Komen Terbaru

Quote kucim 3-5-2021 07:10 PM
Yg komen si wanita bertoodong gersang berair bijik

Ovari pecah
Choke me dady

Lain-lain Komen

Quote Kurex 2-5-2021 12:34 PM
Apa salahnya....... Iols ok jah....
Quote Themilo 2-5-2021 12:39 PM
Kurex replied at 2-5-2021 04:34 AM
Apa salahnya....... Iols ok jah....

asalkan noki milik meols.. @dudaberhias ambik la Tuju
Quote wirazam 2-5-2021 12:40 PM
Hotel apa yg dia duduk yg ada swimming pool yg leh nampak klcc Tu?
Quote Ciktiekus 2-5-2021 12:50 PM
Ok je..jgn bogel sudah..{:run
Quote dudaberhias 2-5-2021 12:53 PM
Themilo replied at 2-5-2021 12:39 PM
asalkan noki milik meols.. @dudaberhias ambik la Tuju

Not my taste, jauh sekali dari keherlokan aliff aziz. Lebih baik iols pilih daddy tiktok siam yang CEO dan kaya tu berderet2 ferrari, single & available lagi uols. Anak pun dah besar, suruh kahwin cepat2 supaya ayahnya hanya hak milik iols.

Ig : im_passavee

Sekian sila stalk dan melopong.
Quote felinecat 2-5-2021 01:54 PM
ape bezanya dgn perempuan menyeksi kt tik tok
Quote Cece1234 2-5-2021 02:14 PM
Tp kekar ke masalahnya?
Quote _blackbird 2-5-2021 02:39 PM
wirazam replied at 2-5-2021 12:40 PM
Hotel apa yg dia duduk yg ada swimming pool yg leh nampak klcc Tu?

specific hotel tak pasti apa. tapi byk je hotel swimming pool kat kl yg berview kan klcc contoh impiana, grand hyatt, W etc
Quote sfrnna 2-5-2021 02:48 PM
Whut?? Remaja? Cam bapak org ada la
Quote tagas 2-5-2021 03:41 PM
da join tabligh pun

masih melagha jgk tak insaf
Quote purplelilac 2-5-2021 03:46 PM
Mmm dia mcm rempit di mata saya ~
Quote xein 2-5-2021 03:54 PM
alah cheapo.. sama macam kembar dia yg perempuan tingtong tu.. apake.. alicia amin
Quote ayorsuam 2-5-2021 10:08 PM
Susah2 buat badan pastu tak tunjuk...Why? Tunjuk je lah...
Quote mesmerize 2-5-2021 10:24 PM
biasa aje body heols tak wow pun
Quote beta_carotene 2-5-2021 10:38 PM
saya cuma nk tgk noki je
Quote Reira77 2-5-2021 11:02 PM
Okay jgn nnti keluar video burung berterbangan sudah.
Quote nenekglamer 3-5-2021 12:42 AM
Dia buat badan? Mana? Hahaha
Quote cicicumel 3-5-2021 04:27 PM
brp umor dia? remaja lagi ke? kah3x
Quote kucim 3-5-2021 07:10 PM
Yg komen si wanita bertoodong gersang berair bijik

Ovari pecah
Choke me dady

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top