Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Zarina Anjoulie Bercerai Kali Kedua Selepas Rujuk Dua Bulan Lepas

3-5-2021 10:30 AM|Oleh: Saiful| Komen: 133

Baru je rujuk kembali selepas bercerai Mac lepas, Zarina Anjoulie mengesahkan dia bercerai kali kedua dengan Eilyas Azhar.

Foto: IG

“Ramai tanya betul ke Anju dan Yas dah cerai. Yes, betul kami dah cerai,” tulisnya melalui Instagram.

“Pengumuman, aku dah cerai buat kali kedua,” tambahnya.


Foto: IG
Namun pelakon tersebut tidak mendedahkan punca penceraian kali keduanya ini.

Sekadar info, pasangan ini bercerai kali pertama selepas enam bulan kahwin.

Foto: IG

Tak sampai sebulan dah rujuk kembali.

Sebelum ini Zarina pernah kahwin dengan lelaki Brunei pada 2015 dan bercerai pada Disember 2016.

Hasil perkahwinan, Zarina dikurniakan anak lelaki Awangku Gabriel Martin Ezra yang kini berusia lima tahun. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 133
Komen

Previous : Cubaan Pertama Berpuasa, Makan Nasi Guna Tangan Anak Harith Iskander

Next       : Izara Aishah Buncit Je, Bukan Mengandung

Komen Terbaru

Quote solarlunar 9-5-2021 07:09 PM
https://fb.watch/5nv7qMxVrJ/

Nangis2 Anju luahkan perasaan.

Lain-lain Komen

Quote Carcosa 3-5-2021 10:29 AM
Ya hampon Mcm main kawin2 masa kecik ye kau Anjuling
Quote Cari-Saiful 3-5-2021 10:30 AM
Baru je rujuk kembali selepas bercerai Mac lepas, Zarina Anjoulie mengesahkan dia bercerai kali kedua dengan
Eilyas Azhar
.



Foto: IG





“Ramai tanya betul ke Anju dan Yas dah cerai. Yes, betul kami dah cerai,” tulisnya melalui Instagram.



“Pengumuman, aku dah cerai buat kali kedua,” tambahnya.





Foto: IG


Namun pelakon tersebut tidak mendedahkan punca penceraian kali keduanya ini.



Sekadar info, pasangan ini bercerai kali pertama selepas enam bulan kahwin.



Foto: IG




[ig]https://www.instagram.com/p/COSgAgUlE7A/[/ig]

Tak sampai sebulan dah rujuk kembali.



Sebelum ini Zarina pernah kahwin dengan lelaki Brunei pada 2015 dan bercerai pada Disember 2016.



Hasil perkahwinan, Zarina dikurniakan anak lelaki Awangku Gabriel Martin Ezra yang kini berusia lima tahun. -CARI



Quote syidasaleh 3-5-2021 10:32 AM
Cite baru ke cite lama? Confuse
Quote tokchik 3-5-2021 10:35 AM
Cerai semula??

Apa yg kurang kt jntan tu
Quote Adeakukesah11 3-5-2021 10:40 AM
Harga ig reviews pun tibe naik. Good job
Quote lofar11 3-5-2021 10:41 AM
tokchik: Cerai semula??Apa yg kurang kt jntan tu

cite baru, cerai balik lps Rujuk February
Quote Redmyvi 3-5-2021 10:48 AM
Mengenangkan cara percakapan si anju ni tak mustahil la kot suami dia hilang sbar..
Quote sweetgirl 3-5-2021 10:53 AM
lahai cerai balik pulak... lepas tu nanti dengar rujuk lagi...

begitu lah seterusnya sampai abang jamil ma***s
Quote awexgaban7 3-5-2021 10:55 AM
Ewah dia buat mudah ja ehhh....
Quote rosasen 3-5-2021 10:56 AM
ada skali je lagi peluang...
Quote Joysparta 3-5-2021 10:59 AM
cam kapel2 lak...jap kapel..jap break..taik...
Quote newme11 3-5-2021 11:04 AM
semoga meraka TIDAK ditemukan semula............
Quote Orix 3-5-2021 11:05 AM
da tua bangka pun main pondok2 ke sis
Quote SeriBunga 3-5-2021 11:07 AM
yas suh support anju.. lapar attention katanya
Quote Themilo 3-5-2021 11:08 AM
sweetgirl replied at 3-5-2021 02:53 AM
lahai cerai balik pulak... lepas tu nanti dengar rujuk lagi...

begitu lah seterusnya sampai aban ...

tak boleh sis, tinggal sekali je lagi peluang. kalau rujuk & cerai balik walaupun talak 1, dah tak boleh rujuk semula dah.. dulu opismate meols ada macam ni, asik cerai-rujuk-cerai-rujuk, cerai kali ketiga terus janda dia sambar dato mana ntah.. now aman-aman jaa dah jadi datin.. kawan meols tu pulak, makan hati..
Quote SeriBunga 3-5-2021 11:11 AM
Themilo replied at 3-5-2021 11:08 AM
tak boleh sis, tinggal sekali je lagi peluang. kalau rujuk & cerai balik walaupun talak 1, dah tak ...

padan la muka kawan u tu.. da murah sgt lafaz cerai kan.. menyesal pun x guna
Quote Av3ng3rs 3-5-2021 11:12 AM
Skang tgh bergaduh kt ig story masing.. siap nk bakor2 bag.. hmmm.. nth lahhh..  mcm bebudak.. anju mintak balik beg gucci yg dia dh bg kt yas..
Quote jijilaaa 3-5-2021 11:13 AM
kalau tgk kat ig story si yas, dia bangkitkan isu maruah, isu sugar mummy, mcm si anju tuduh yas ni makan duit bini gitu


lepastu beg gucci apa tah si anju bagi ke yas dolu2, masa cerai kali pertama, yas dah pulangkan semua barang yang anju belikan termasuk bag tu. lepas rujuk, anju paksa suh amik semula

now cerai kali kedua, si anju mintak pulak beg tu

hihihi maybe bercerai kerana duit???
Quote mendeluk 3-5-2021 11:14 AM
Sometime bila iols fikir bubuh nama anak sgt la penting sbb nama kita kadang boleh define our character. When i see her full name.. but unique la i like

Lihat semua komen(133)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top