Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bunga Citra Lestari Peluk Ariel Buat Netizen 'Panas'

3-5-2021 01:51 PM| Komen: 12

Penyanyi Ariel Noah, 40, mendedahkan aksi mesranya bersama Bunga Citra Lestari atau BCL dalam video muzik lagu baharu mereka, Mencari Cinta, didorong penghayatan perasaan yang mendalam.

Ariel atau nama sebenarnya Nazril Irham berkongsi perkara itu dalam sesi temubual bersama rakan artis, Raffi Ahmad yang sempat bertanyakan isu terbabit.

Ramai berteka-teki mengenai kemesraan ditampilkan Ariel dan BCL dalam video muzik itu yang cukup intim. Adegan BCL memeluk Ariel dari belakang mencetuskan perdebatan ramai.


Foto: IG

"Kerana perlu profesional, maka sampai terbawa-bawa perasaan (penghayatan) itu," katanya.

Terdahulu, BCL dan Noah menjadi artis pertama Asia dipilih platform penstriman video YouTube untuk mempromosi lagu di YouTube After Party.

Lagu duet Mencari Cinta itu menjadi sohor kini dengan lebih tiga juta tontonan dalam tempoh sehari.



Lagu itu berjaya mendapat sambutan luar biasa daripada kedua peminat artis berkenaan. Videonya turut mendapat pujian dan cukup menyentuh hati netizen.

Lagu itu adalah kerjasama kedua BCL dan Noah. Terdahulu, mereka meledak apabila tampil dengan lagu Menghapus Jejakmu pada tahun lalu, yang turut menjadi sohor kini. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 12
Komen

Previous : 7 Bulan Tak Siap-siap, Baim Wong Bengang Proses Ubah Suai Rumah Lambat

Next       : The Rock Nak Bertanding Jawatan Presiden Amerika Syarikat

Komen Terbaru

Quote rosasen 4-5-2021 07:42 AM
cahaya_almas replied at 3-5-2021 02:39 PM
I dgr lgu ni tk best pun....sape sama dgn i?

yup sama..x best x feel pn..

Lain-lain Komen

Quote bedahmenjuyah 3-5-2021 01:57 PM
Atas nama professional semua pun bolehkan
Quote airmineral 3-5-2021 02:03 PM
profesional no 1
agama no 2

Quote crossline 3-5-2021 02:03 PM
Tau diri dah sendu, ambil kesempatan kat BCL. Yiyh sangat tauuu
Quote cahaya_almas 3-5-2021 02:39 PM
Edited by cahaya_almas at 3-5-2021 02:40 PM

I dgr lgu ni tk best pun....sape sama dgn i?
Quote SayaSayangMama 3-5-2021 03:02 PM
Euwww klu iolss xcanang canang dah rindu arwah
Quote Belibis 3-5-2021 03:06 PM
SayaSayangMama: Euwww klu iolss xcanang canang dah rindu arwah

Rindu2 jugak..tapi sawah tetap kena belai,nanti kontang pulak.
Quote boongalalang 3-5-2021 03:10 PM
cahaya_almas replied at 3-5-2021 02:39 PM
I dgr lgu ni tk best pun....sape sama dgn i?

Yaaa tak best, biasa je.....
Quote Kurex 3-5-2021 03:14 PM
Nak ulang benang sama sampai bcl ni dah kawen baru ke
Quote kakakgarang 3-5-2021 05:30 PM
alahaiii apa la.
Quote Lylyna 3-5-2021 05:41 PM
Belibis replied at 3-5-2021 03:06 PM
Rindu2 jugak..tapi sawah tetap kena belai,nanti kontang pulak.

Muahahahahaha, klau tak habis bersawang.
Quote MakcikLaksa 4-5-2021 05:34 AM
Bkn ke bcl ni mmg prgaulan dia sejenis cmtu. Mksdnye mmg dorg jns brpeluk2 sme2 membe semua. Mse pngebumian arwah suami tu pn dorg peluk2 kot nangis kt tepi kubur tu

Mgkn mmg dorg ada smtg. Xslh pn nk kwen lagi lps suami mnggal. Tp jgnla nmpk birah sgt hihuhihu
Quote rosasen 4-5-2021 07:42 AM
cahaya_almas replied at 3-5-2021 02:39 PM
I dgr lgu ni tk best pun....sape sama dgn i?

yup sama..x best x feel pn..

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top