Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sufian Suhaimi Spam Foto Ketika Kecil Sempena Hari Lahir

5-5-2021 03:32 AM|piao| Komen: 7


Kata orang usia itu hanya sekadar angka dan tidak bermaksud apa-apa bagi sesetengah orang.

Mungkin disebabkan itu penyanyi Sufian Suhaimi meraikan hari lahirnya yang ke 29 dengan cara spam beberapa keping foto dirinya ketika kecil.








Sufian yang meraikan hari lahirnya pada 3 Mei turut menerima banyak ucapan dan doa daripada rakan selebriti dan peminatnya di laman Instagram.







Lebih melucukan lagi, Sufian sempat memberi ‘warning‘ kepada pengikutnya di laman Instagram memberitahu bahawa beliau bakal memuat naik beberapa foto miliknya.



Tahun ini merupakan tahun akhir Sufian berusia 20-an sebelum beliau menjangkau usia 30 pada tahun hadapan.

Tapi rasanya Sufian tak perlu risau sangat kot dengan usia ni, maklumlah walaupun dan nak masuk usia 30, beliau masih digelar dengan panggilan ‘Baby Pian’ kan?

Jadi selamanya lah beliau akan digelar Baby Pian kan?

Sumber foto: Instagram Sufian Suhaimi
Read More : https://www.hotfm.com.my



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 7
Komen

Previous : 'Apa Jadah Pi Nilai Cari Karpet! Kalau Aku Rentas Negeri Aku Nak...' - Nam Ron

Next       : Peminat Mahu Wan Sharmila Dan Syazwan Zulkifly Bersatu Di Musim Pandemic ini

Komen Terbaru

Quote krimkraker 5-5-2021 10:45 AM
bakingsoda replied at 4-5-2021 08:09 AM
hos goshop panggil ean rasanya nama sufian jugak. tak sync dgn muka duk panggil ean

Hahaha....nak tergelak baca komen chuolss nie...keje hos macam die tu meolss tengok macam rilekss jah...ari2 meolss nampak die anto n jemput anak2 pi skola...die keje shift malam kah...

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 4-5-2021 07:11 AM
So?
Jadahnye mende ni pun kene bukak thread?
Kalau die letak gmbr orang lain mase kecik harus la jgk
Quote Boomibulat 4-5-2021 07:43 AM
Klu kat kg nama Sofian org panggil Pian je..xde mengada nk panggil Ean..
Quote bakingsoda 4-5-2021 08:09 AM
Boomibulat replied at 4-5-2021 07:43 AM
Klu kat kg nama Sofian org panggil Pian je..xde mengada nk panggil Ean..

hos goshop panggil ean rasanya nama sufian jugak. tak sync dgn muka duk panggil ean
Quote sukacactus 4-5-2021 08:18 AM
So gossipnya apa?
Dia operate muka ke kecik muka lain, dah dewasa muka lain hah?
Quote Kurex 5-5-2021 08:20 AM
Apa gosipnya???
Quote Kancilkering 5-5-2021 08:33 AM
30 dh umur kau pian....baya baya fattah le ye
Quote krimkraker 5-5-2021 10:45 AM
bakingsoda replied at 4-5-2021 08:09 AM
hos goshop panggil ean rasanya nama sufian jugak. tak sync dgn muka duk panggil ean

Hahaha....nak tergelak baca komen chuolss nie...keje hos macam die tu meolss tengok macam rilekss jah...ari2 meolss nampak die anto n jemput anak2 pi skola...die keje shift malam kah...

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top