Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Intan Najuwa Sering Dilihat Tidak Memakai Pelitup Muka Ketika Keluar

5-5-2021 03:35 AM|piao| Komen: 80



Isu pemakaian pelitup muka, penjarakan fizikal dan merentas negeri adalah antara 3 perkara yang hangat diperkatakan dan sangat sensitif ketika ini.

Bagi mereka yang sudah mematuhi garis panduan seperti yang disarankan oleh kerajaan, agak wajar bagi mereka untuk berasa marah dan kesal jika seseorang individu itu sewenang-wenangnya melanggar prosedur operasi standard (SOP) dan tidak dikenakan tindakan undang-undang.

Terbaharu, pelakon yang semakin meningkat naik iaitu Intan Najuwa memuat naik beberapa video outfit of the day (OOTD) beliau di laman Instagram, namun tidak mengenakan pelitup muka.







Perkara itu nampaknya mengundang pertanyaan netizen-netizen yang hairan dengan tindakan Intan yang tidak mengenakan pelitup muka ketika berada di kawasan awam.

Tidak berdiam diri, Intan tampil menjawab salah satu komen yang dilemparkan terhadapnya di Instagram.



Menurut Intan, video yang dimuat naik itu semuanya dirakam ketika beliau berada di kawasan perumahan dan tidak sesak dengan ramai orang.

Malah Intan juga mendakwa bahawa beliau juga sentiasa memakai pelitup muka jika berada di luar kawasan dan berharap kenyataannya itu menjawab kepada persoalan individu berkenaan.





Penat juga apabila menjadi public figure ni, kena sentiasa berhati-hati dengan setiap apa yang dipaparkan atau di muat naik di laman sosial.

Nasihat min, sebaiknya buat masa ini, muat naik video yang tidak akan menimbulkan fitnah atau menyentuh sensitiviti masyarakat lebih-lebih lagi jika hal yang berkaitan dengan pematuhan SOP.

Sumber : Instagram Intan Najuwa
Read More : https://www.hotfm.com.my


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 80
Komen

Previous : Peminat Mahu Wan Sharmila Dan Syazwan Zulkifly Bersatu Di Musim Pandemic ini

Next       : Saya "adore" Mizz Nina dalam penghijrahannya, tak pernah dengar apapun khabar angin panas. - Netizen

Komen Terbaru

Quote sarah82 5-5-2021 09:12 PM
she replied at 5-5-2021 08:27 PM
Gitulahhhh cite dia hahahaha malas nak sebut hihi

Hahaha.. Betul la kan.. Iols ingat arwah tok iols just melawak.

Lain-lain Komen

Quote groundfloor 4-5-2021 05:35 AM
Jangan up video yg mengundang... Artis kena bijak... Tumpuan...
Quote Perawankota 4-5-2021 06:46 AM
Kaya bebenor dia ni
Quote MissMamamia75 4-5-2021 06:48 AM
Btw..kat mana area rumah dia ni..very exclusive nampoknya..
Quote krustykrab 4-5-2021 06:52 AM
groundfloor replied at 4-5-2021 05:35 AM
Jangan up video yg mengundang... Artis kena bijak... Tumpuan...

Retis seleb...nk kekal relevan dlm industri kna la ada kontolbesi hari2...bg org gusip2 hal luar dlm mrk..mcm jahlendir la dgn laki otak udang beliau
Quote rbmy 4-5-2021 07:07 AM
taste zul ripin ni
Quote dejure 4-5-2021 07:12 AM
Yeke kawasan rumah kau...ntah2 dtg lobby apartment just ootd lps tu claim kaw rumah.rupanya ddk apartment murahan je.
Quote miszclassique 4-5-2021 07:13 AM
Mampu tengok video first je...likeeee buat video mcm takde context? Taktau nak tengok apa, fashiun dia? Surrounding? Muka dia? Koserr... Ni pendapat i jelah, bitter sambil2 tengok rumah sendiri yg tak seberapa
Quote merrissa 4-5-2021 07:19 AM
rimas plak aku tgk dia main2 rambut gitu...macam ada kutu WKAKAKAKA
Quote aderaderker 4-5-2021 07:21 AM
Muka basic 2.0, patuf tutuplah je dgn mask tu..
Quote BoongaKertas 4-5-2021 07:28 AM
lepas tgk vid ni, 1 jer iols pelik. org2 yg naik lif even area rumah sendiri ni (kongis lif) terfikir tak yg dlm lif tu bersih ke? ni pendapat iols sendiri sbb tgk org2 apartment meols mcm tu gak. dr tingkat atas turun ke lobi tu rileks jer tak pakai mask dlm lif. meols yg seram nak 1 lif dengan diorang kdg2.
Quote hannan_rayyan 4-5-2021 07:28 AM
dia ni duduk serviced apartment one of the hotels dekat2 area klcc kan
Quote BoongaKertas 4-5-2021 07:29 AM
hannan_rayyan replied at 3-5-2021 11:28 PM
dia ni duduk serviced apartment one of the hotels dekat2 area klcc kan

four season ke chuols?
Quote AbukRokok 4-5-2021 08:49 AM
BoongaKertas replied at 4-5-2021 07:28 AM
lepas tgk vid ni, 1 jer iols pelik. org2 yg naik lif even area rumah sendiri ni (kongis lif) terfiki ...

knp dengan lif?...ok je dah bertahun
kalau lif rosak yg tak ok  

Quote AbukRokok 4-5-2021 08:50 AM
minggu lepas kerap pakai mask... la ni bengkak bisul hidung hah
Quote piao 4-5-2021 08:54 AM
dia ni acah2 hot je
Quote Cleocatra 4-5-2021 08:56 AM
Halus nau nau dia ni. Kalau berlakon jadi budak sekolah je sheshuai. Masa berlakon dengan abam wemy, aiyooo.... i is cannot..
Quote lifeline 4-5-2021 09:02 AM
miszclassique replied at 4-5-2021 07:13 AM
Mampu tengok video first je...likeeee buat video mcm takde context? Taktau nak tengok apa, fashiun d ...

content tunjuk bontot yg leper mungkin
Quote sara_thrash 4-5-2021 09:08 AM
dalam ig dia ada 2-3 video yang macam ni, apa motifnya ntah.  Yang tukang ambik video dia ni pun rajin betul melayan. catwalk ala ratu donia jap2 tengok belakang, bagi aku perasan cun je lah dia ni.
Quote 3chanceno 4-5-2021 09:09 AM
lifeline replied at 4-5-2021 09:02 AM
content tunjuk bontot yg leper mungkin

Kejam komen tapi padu hihihi

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top