Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

22 Ramadan, Nora Danish Berjaya Khatam Al Quran

5-5-2021 03:56 PM|Oleh: kp5x| Komen: 51

Kredit foto : Instagram Nora Danish
"Ramadan 22, Alhamdulilah, syukur ya Allah #roadtokhatamquranbulanramadan, Alah kabulkan. Syukur ya Allah. Terima kasih Allah.Lepas khatam tadi di rumah mak Nora..."


Pelakon Nora Danish memanjatkan rasa syukur apabila niatnya untuk khatam al quran sempena bulan ramadan ini berjaya dilaksanakan. 

Pada tahun 2020 juga Nora berjaya melakukan perkara sama di 10 hari terakhir ramadan dan menganggap ianya satu kejayaan besar buat dirinya yang jahil.

Memanjatkan rasa syukur dan terharu, dengan mengenakan telekung arjana.blancheur, Nora juga berterima kasih kepada al quran digital my qalam dan semua yang turut mendoakan.

Ruangan komen di laman instagramnya dihujani dengan ucapan Alhamdulilah daripada pengguna-pengguna instagram lain termasuklah daripada ibunya dan suaminya Nedim turut sama meluahkan rasa bangga untuk isterinya. -CARI

Kredit foto : Instagram Nora Danish


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 51
Komen

Previous : Saya "adore" Mizz Nina dalam penghijrahannya, tak pernah dengar apapun khabar angin panas. - Netizen

Next       : Bunga Isme Rindu Ayah, Terkilan Selebriti Salah Guna Kebenaran Rentas Negeri

Komen Terbaru

Quote biozipstar 9-5-2021 07:01 PM
tahniah. moga istiqamah. bkn ramadan aje. tapi moga ramadan ini membawa sinar ke hatimu nora

Lain-lain Komen

Quote hyie 5-5-2021 04:22 PM
Nora 1 - Nerakazen 0
Quote Pak.dolla 5-5-2021 04:24 PM
Alhamdulillah sejuk perut ibu mu mengandungkan mu
Quote Kurex 5-5-2021 04:29 PM
Ni gosip ke palat????
Melainkan dalam cerita ni nora mengaji dgn buku syaiton, baru namanya gosip. Bodoh
Quote printercomel 5-5-2021 04:37 PM
Ni bukan gosip. Ni piousbrag sedara mara humblebrag.
Quote MatDeghem 5-5-2021 04:51 PM
Sambil riak dah khatam...pomot telekung dan quran digital.

#penunggangAgama
Quote imanjannah 5-5-2021 04:55 PM
alhamdulillah....
Quote sfrnna 5-5-2021 05:11 PM
Kena tunjuk karang org dak tahu pulak ye. Aduhhh
Quote Boomibulat 5-5-2021 05:12 PM
MasyaAllah..melekat sejadah di dahi Nowa..
Quote white_musk 5-5-2021 05:15 PM
sudah boleh rentas negeri ka balum?
Quote hady_vit 5-5-2021 05:19 PM
ok dah khatam menyucikan diri, next nora bole menayang nenen n body di tik tok kembali...ulang sampai abg jamil mampus
Quote Minami2013 5-5-2021 05:26 PM
Rase nye ramadhan lepas pun dia berjaya khatam alquran.
Quote pinksarah 5-5-2021 05:38 PM
better cerita mcm ni, dari berita sakit hati retis insensitive rentas negeri lah buat kenduri lah mengangkang beranak satu kg dtg spital lah...

Quote najib888 5-5-2021 05:48 PM
Betul ke khatam? Setakat baca surah al-nas..claim khatam Quran..

Done gosip
Quote likilu 5-5-2021 05:51 PM
Apa beza baca sendiri dengan baca guna pen? Macam follow mp3 quran kan
Quote anony-mous 5-5-2021 05:53 PM
Xtahan nak ckp ni tp terpaksa ckp. Patut la bulan2 lain pakaian mcm ahli nuraka. Pasal ibadah sikit pd bulan puasa trus riak. I tgk talk haritu ada org tanya ustaz ni psal khatam quran. Ustaz tu jwab priority khatam quran ni no 2, no 1 memahami isi quran tu. Mcm ND ni la. Setakat baca tp xpaham. Kalau paham, x ada nya menyeksi dekat ig lg 11 bulan yg lain
Quote likilu 5-5-2021 05:57 PM
likilu replied at 5-5-2021 05:51 PM
Apa beza baca sendiri dengan baca guna pen? Macam follow mp3 quran kan

https://questionsonislam.com/question/it-possible-do-khatm-al-quran-following-or-listening-it-device-tv-set-telephone-or-computer

Sama jugak dapat reward by listening or follow along orang or device.

Means boleh lah dengar alkahfi hari Jumaat sebab baca sendiri tak pernah habis sehari panjang kot surah tu
Quote white_musk 5-5-2021 05:58 PM
anony-mous replied at 5-5-2021 05:53 PM
Xtahan nak ckp ni tp terpaksa ckp. Patut la bulan2 lain pakaian mcm ahli nuraka. Pasal ibadah sikit  ...

Nak faham sungguh adik adik mesti belajar bahasa ereb
Quote KucingBiru 5-5-2021 06:16 PM
Cer baca satu surah tengah tengah. Surah taubat ka, surah al muntahana ka. Surah An Naml ke. Surah Fatir ke..

Msti impact lagi besor. Mesti like makin banyak.

Orang malaysia suka benda Islamic yg rare. Baru nampak wow.
Quote Lylyna 5-5-2021 06:16 PM
Alhamdulilah. Lepas ramadhan nanti boleh gelek2 balik.

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top