Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Menang Pilihan Raya, Nazar Potong Lidah

5-5-2021 02:25 PM Komen: 22
New Delhi: Sanggup memotong lidahnya.

Itu pengorbanan besar seorang wanita bagi menunaikan nazarnya selepas parti pilihannya menang dalam pilihan raya untuk negeri Tamil Nadu.

Vanithaa, 32, dari Tamil Nadu itu menunaikan janjinya selepas parti Dravida Munnetra Kazhagam (DMK) menang pilihan raya di negeri itu, baru-baru ini.

India Today melaporkan, wanita itu sebelum ini bernazar mahu memotong lidahnya jika parti itu menang.


Gambar Hiasan

Selepas memenangi pilihan raya negeri, Vanithaa ke sebuah kuil dan memotong lidahnya dan cuba menyerahkannya kepada pihak kuil.

Namun, disebabkan sekatan Covid-19, wanita itu hanya meninggalkan lidahnya di luar pintu kuil.

Vanithaa dilaporkan dikejarkan ke hospital akibat pengsan di luar kuil.

Selepas sedekad dalam pembangkang, DMK meraih kemenangan meyakinkan ke atas pesaingnya di Tamil Nadu dengan menggulingkan parti kerajaan dalam pilihan raya 2021.-CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote NataliaLuiz 6-5-2021 08:08 AM
Macam-macam la

Lain-lain Komen

Quote Bedah.Cun 5-5-2021 02:29 PM
Vodonya ngkaw vanitha
Quote mclaren 5-5-2021 02:31 PM
Tiada perkataan buat kisah ini.....
Quote dudaberhias 5-5-2021 02:33 PM
Omg soo scary, apa2 pun iols tengok on the positive side, moga jadi pemimpin yang baik dan bagi pari pari semua maju jaya serta berdisiplin.
Quote Bedah.Cun 5-5-2021 02:40 PM
Set2 kicap neh memang fanatik politik. Budaya neh jugaklar ngkaw bawak ke Malaya nan sebatang neh. Sial
Quote Belibis 5-5-2021 02:55 PM
Ada yang nazar bunuh diri kalau dapat kerja..extra vodo vaganza.
Quote lkick2113 5-5-2021 03:01 PM
@dess402 pun nak lari bogel Tak buat2 lagi...
Quote any42 5-5-2021 03:02 PM
Ya Allah knapa la bt bnda yg mndtgkn ssah kt diri sndri.
mereka yg lahir bisu klau bleh teringin nk bckp. yg elok2 dpt btutur p ptong lidah
Quote 3chanceno 5-5-2021 03:02 PM
KePelikan dan kicap berpisah tiada!
Quote saviour_09 5-5-2021 03:17 PM
penat sgt hari ni kot

aku baca menang pilihanraya, NAZRI potonglidah

baru nk bersyukur kalo betul
Quote ReginaGeorge 5-5-2021 03:21 PM
Sia2 bersuara jika kerana lidah jadi bisu
Quote biskutraya 5-5-2021 03:59 PM
Mungkin sebab dia taknak mengeluarkan ayat2 manis berjanii  bulan dan bintang untuk orang yang undi die.. so die potong lidah siap2.. nanti kang dah berjanji tapi tak buat maka dikecam teruk dan seterusnya kalah pru plak nnt ..
Quote taji2906 5-5-2021 04:07 PM
Belibis replied at 5-5-2021 02:55 PM
Ada yang nazar bunuh diri kalau dapat kerja..extra vodo vaganza.

yup.. ni la paling bodoh tak masuk akal nazar dia. interview berjaya dapat keje, balik bunuh diri tunai nazar. adoiii...
Quote Artemesiaa 5-5-2021 04:12 PM
Perbuatan yang sia2
Quote virgo19 5-5-2021 04:14 PM
Abis tu, camne nak bercakap tu? Jadi pemimpin tapi tak boleh bercakap?
Quote Boomibulat 5-5-2021 04:49 PM
Potong lidah bkn setakat x blh ckp..nk mkn pun masalah juagk rasanya..
Quote airmineral 5-5-2021 04:50 PM
xpasal2 menyusahkan diri
Quote domestobot 5-5-2021 04:51 PM
cuba lah potong benda lain yang tak mencederakan diri sendiri. macam tahi ke. hasil daripada badan ko jugak kan, potong itu sudah.
Quote Belibis 5-5-2021 07:33 PM
virgo19 replied at 5-5-2021 04:14 PM
Abis tu, camne nak bercakap tu? Jadi pemimpin tapi tak boleh bercakap?

Dia nak jadi pemimpin yang tak cakap bohong..
Quote ultra78 6-5-2021 06:08 AM
Sorilah aku tergelak baca berita ni.

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top