Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Issey Kongsi Berita Kehamilan Isteri, Marsha Minta Doakan Rezeki Sama Untuknya

6-5-2021 01:59 PM|Oleh: kp5x| Komen: 18

DJ Suria FM, Issey Fazlisham baru-baru ini memuat naik gambarnya yang sedang memegang foto ultrasound anaknya sambil berkongsi keterujaan dapat melihat sendiri bayi pertama hasil perkahwinan keduanya itu.

"Subhanallah. Sesungguhnya kau maha agung Ya Allah. Mungkin ini pengalaman pertama issey. Alhamdulillah. Semalam pergi scan. Dapat tengok sendiri baby sihat, bergerak.. baru aku tahu excited dia macam mana bila nak menjadi seorang ayah ni. Doakan yang terbaik untuk kami semua", kata Issey.

Hantaran tersebut dihujani ucapan tahniah daripada rakan-rakan artis lain antaranya Tomok, Sara Ali, Sarimah Ibrahim, Nadzmi Adhwa, Beto Khusyairy dan Marsha Milan. Komen daripada Marsha sedikit berbeza kerana selain daripada mengucapkan tahniah, dia meminta Issey untuk mendoakan perkara sama untuknya.

"Congratulations Issey!!! Doakan utk I sekali ya," katanya.


Kredit foto : Mstar, Harian Metro

Kredit foto : Instagram Issey Fazlisham

Issey, 33, dan isteri, Noor Aimi mendirikan rumah tangga pada Disember 2019 manakala Marsha, 35, dan suaminya, Mohamed Shaiful Nizam mendirikan rumah tangga pada Disember 2015, namun sehingga kini belum lagi dikurniakan cahaya mata. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 18
Komen

Previous : Isu Pukul Rider, Lan Pet Pet Buat Laporan Polis Wanita Tular Video

Next       : "Tak Sangka Dia Selebriti Terkenal" - Pekerja Jual Karpet Tak Kenal Neelofa?

Isu Pukul Rider, Lan Pet Pet Buat Laporan Polis Wanita Tular Video
'Sebagai Syarikat Rakaman, Penting Untuk Kami Menjaga Kesihatan Mental Janna'
Hospital Kurang Bekalan, Anak Bagi Ibu Bantuan Pernafasan Mulut Ke Mulut
Remaja Dipenjara 16 Tahun Godam Sistem Undi Diri Jadi Ratu Cantik
Pegawai Koperasi Tagih Hutang Guna Mikrofon
Ditolak Pengantin Wanita Lepas Gagal Baca Sifir 2 Sebelum Kahwin
Warga Emas Dikompaun RM5,000
Steven Seagal Bagi Katana Kepada Presiden Venezuela
"Tak Sangka Dia Selebriti Terkenal" - Pekerja Jual Karpet Tak Kenal Neelofa?
Sekumpulan Wanita Seksi Cangkung, Menari Depan Masjid
Iklan Raya Mana Paling Best? Jom Undi!
"Yuna Penyanyi No. 1, Bukan Datuk Seri Siti" - Kenyataan Hatta Dolmat Dikecam
Sultan Kelantan Amat Dukacita Ramai Rakyat Masih Ambil Ringan SOP
Suami Isteri Tak Mengaku Salah Rotan, Cederakan Pelajar Tahfiz
Nyaris Dikompaun RM10,000, Wanita Bengang Maki Polis Di Media Sosial
Karnival Aidilfitri Batal, Ifa Raziah Rela Hati Akan Pulangkan Semua Bayaran
"Kenapa Semua Baju Sendat, Memang Buat Bisnes Untuk Orang Masuk Neraka Ke?"
“Ni Baru Betul, Good Job!” Majlis Pernikahan Sheera Iskandar Dipuji Ramai Kerana Patuh SOP
"Pengantin Ramadan", Rafidah Ibrahim kini sah bergelar isteri bekas pengurusnya
"Suami Yang Pening-Pening,"- Tiga Bulan Kahwin, Dayana Roza Dah Hamil
Lima Tahun Hidup Siti Fazurina Kosong Tanpa Restu Ibu Bapa
Mira Filzah Semakin Laris Selepas Kahwin- Dihujani Tawaran, Dilantik Duta
Ayu Raudhah & Zaquan Adha Selamat Timang Anak Kelima, Boy Juga
Tahan Muntah Paksa Diri Makan Ayam, Ismail Izzani Puas Hati Dah Sado

Komen Terbaru

Quote biozipstar 9-5-2021 06:56 PM
kalau orang baik ni, orang doakan baik2.. termasuk juga marsha...

kalau orang suka buat orang lain memaki dia, memberi peluang orang lain memaki dia, haruslah ramai ada ain pada dia dan silap2 doa benda tak baik.. hhuhuhu

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 6-5-2021 04:52 PM
I kahwin sama macam Issey, Dec 2019 tapi sama macam Marsha belum ada rezeki lagi. Semoga ada rezeki buat i, Marsha dan semua pasangan yang sedang menunggu rezeki anak
Quote aechae 6-5-2021 07:07 PM
mieymiey replied at 6-5-2021 04:52 PM
I kahwin sama macam Issey, Dec 2019 tapi sama macam Marsha belum ada rezeki lagi. Semoga ada rezeki  ...

Amek peluang b4 berbuka ni, iols doakn semoga uols ada rezeki jd parent x lama lg...
Quote jointhecurse 6-5-2021 10:54 PM
mieymiey replied at 6-5-2021 04:52 PM
I kahwin sama macam Issey, Dec 2019 tapi sama macam Marsha belum ada rezeki lagi. Semoga ada rezeki  ...

Aminnn... Boleh ikhtiar p lppkn check or u dh p..
Quote ImpianSeroja 6-5-2021 11:30 PM
Tahniah Issey n Isteri
Quote allshares 7-5-2021 01:19 AM
mieymiey replied at 6-5-2021 04:52 PM
I kahwin sama macam Issey, Dec 2019 tapi sama macam Marsha belum ada rezeki lagi. Semoga ada rezeki  ...

InsyaAllah amin. Iols pun lama tunggu akhirnya pregnant last yr n dpt baby. once u pregnant nanti, u akan rasa semua kebahagiaan didunia jatuh diriba u, Rasa setiap minit penantian u teramat berbaloi.
Quote mesmerize 7-5-2021 01:26 AM
mieymiey replied at 6-5-2021 04:52 PM
I kahwin sama macam Issey, Dec 2019 tapi sama macam Marsha belum ada rezeki lagi. Semoga ada rezeki  ...

semoga uols dan suami dikurniakan cahaya mata yang sihat, sempurna, soleh n solehah dalam masa terdekat ni .. aminn.
doa yang sama juga kepada marsha dan semua yang sedang menanti cahayamata.
Quote MakcikLaksa 7-5-2021 01:37 AM
Acik mmg sensitif btl kalau bab2 pregnant ni. Acik tau perasaannya menunggu rezeki Allah yang kita tak tau bila. Kuatkan semangat ye semua. Semoga semua wanita di dunia ni merasa hamil dan punyai anak sendiri. Aminn
Quote Tunan 7-5-2021 01:52 AM
MakcikLaksa replied at 7-5-2021 01:37 AM
Acik mmg sensitif btl kalau bab2 pregnant ni. Acik tau perasaannya menunggu rezeki Allah yang kita t ...

Kesian Marsha..
Mesti ada haters yg doakan dia mandul..(mcm porumer doa kat artis melangkawi)

I feel it too.. so sad..
Quote Manjahati 7-5-2021 08:08 AM
mieymiey replied at 6-5-2021 04:52 PM
I kahwin sama macam Issey, Dec 2019 tapi sama macam Marsha belum ada rezeki lagi. Semoga ada rezeki  ...

Insyaallah ....i doakan moga sis dimurahkan rezeki utk dpt baby
Quote Kancilkering 7-5-2021 08:19 AM
yang tunggu  lama dpt baby...dapat baby umpama bulan jatuh ke riba....org tgk pun tumpang gembira....

moga masya n sapa sapa sentiasa berdoa dikurniakan anak moga Allah kabulkan doa....last last bulan ramadan ni pulun je doa...insya Allah
Quote mieymiey 7-5-2021 08:36 AM
aechae replied at 6-5-2021 07:07 PM
Amek peluang b4 berbuka ni, iols doakn semoga uols ada rezeki jd parent x lama lg...

Amin. Thank you sis aechae. Semoga dimurahkan rezeki sis
Quote mieymiey 7-5-2021 08:37 AM
allshares replied at 7-5-2021 01:19 AM
InsyaAllah amin. Iols pun lama tunggu akhirnya pregnant last yr n dpt baby. once u pregnant nanti, ...

Thank you sis. Semoga dimurahkan rezeki sis
Quote mieymiey 7-5-2021 08:38 AM
mesmerize replied at 7-5-2021 01:26 AM
semoga uols dan suami dikurniakan cahaya mata yang sihat, sempurna, soleh n solehah dalam masa ter ...

Amin. Thank you sis. Semoga sis dan semua yang mendoakan dimurahkan rezeki
Quote cap_ayam 7-5-2021 08:39 AM
semoga murah rezeki untuk dapat baby buat marsha dan juga forumer2 yang TTC..
Quote mieymiey 7-5-2021 08:41 AM
Manjahati replied at 7-5-2021 08:08 AM
Insyaallah ....i doakan moga sis dimurahkan rezeki utk dpt baby

InsyaAllah Amin. Thank you sis manja. Semoga dimurahkan rezeki sis
Quote nini_azmi 7-5-2021 09:25 AM
mieymiey replied at 6-5-2021 04:52 PM
I kahwin sama macam Issey, Dec 2019 tapi sama macam Marsha belum ada rezeki lagi. Semoga ada rezeki  ...

Nenek kawan iols bg petua minum rebusan air manjakani
Quote eely_shana 7-5-2021 02:07 PM
Semoga ada rezeki untuk marsha dan psgn2 yg belum dikurniakan anak. Iols doakan sempena bulan ramadan yg mulia ni.
Quote biozipstar 9-5-2021 06:56 PM
kalau orang baik ni, orang doakan baik2.. termasuk juga marsha...

kalau orang suka buat orang lain memaki dia, memberi peluang orang lain memaki dia, haruslah ramai ada ain pada dia dan silap2 doa benda tak baik.. hhuhuhu

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top