Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Intimnya Agnes Monica, Adam Rosyadi

6-5-2021 06:46 PM|piao| Komen: 9



Intimnya Agnes Monica, Adam Rosyadi

SEKEPING foto yang menunjukkan aksi mesra antara penyanyi, Agnes Monica dengan model Adam Rosyadi menarik perhatian netizen,

Masing-masing mula berspekulasi tentang hubungan dua selebriti itu.

Biarpun Agnes mahupun Adam jarang berkongsi momen bersama, namun satu perkongsian foto berpelukan antara mereka ketika menikmati suasana senja di sebuah lokasi baru-baru ini menjadi perhatian ramai peminatnya.

Bagaimanapun sehingga kini, baik Agnes mahupun Adam, masing-masing masih belum memberikan penjelasan tentang status sebenar perhubungan mereka.

Namun, jika benar Agnes dan Adam benar-benar bercinta, hubungan mereka telah pun direstui peminat dan disifatkan bagai pinang dibelah dua.

Menerusi tinjauan dalam Instagram lelaki tersebut, ternyata Adam juga memiliki kebolehan menari sekali gus menguatkan lagi keserasian hubungannya bersama Agnes.

Sumber:https://www.kosmo.com.my


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 9
Komen

Previous : Steven Seagal Bagi Katana Kepada Presiden Venezuela

Next       : Salman Khan Bagi Sumbangan Duit Kepada 25,000 Pekerja Filem Bollywood

Komen Terbaru

Quote mamajawie 7-5-2021 12:00 PM
apsal muka jantan tu cm muka alicia amin versi botak?sbijik doe

Lain-lain Komen

Quote AKAZ85 6-5-2021 08:20 AM
Dah lobos dek penangan chris brown balik semula kat leluhur asal eh...
Quote Artemesiaa 6-5-2021 04:27 PM
Dah tak di US lagi rupanya
Quote alesandra 6-5-2021 06:28 PM
Itu jantan ke penkid?
Quote Kurex 6-5-2021 07:17 PM
Macam muka pengkid
Quote imransulaiman 6-5-2021 07:38 PM
Tak mungkin mereka ada hubungan istimewa. Tengok gambar tangan model kat punggung Agnes pun dah tau dah {:thief
Quote husie91 6-5-2021 09:19 PM
Dorang bukan ada buat lagu sama2 kee yg the latest lagu
Quote Tinot7 7-5-2021 11:21 AM
Ye ke nampak intim?
Quote tootii 7-5-2021 11:25 AM
bukan ke si agnes ni ngan ariel noah skang ?
Quote mamajawie 7-5-2021 12:00 PM
apsal muka jantan tu cm muka alicia amin versi botak?sbijik doe

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top