Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Stacy Dan Akim Tubuhkan Nona, Nak Bersaing Dengan Dolla Ke?

25-5-2021 10:30 AM|Oleh: Saiful| Komen: 75

Kemunculan girl Band seperti Dolla semakin menadapat perhatian peminat.

Disebabkan itu Akim dan Stacy mengambil keputusan untuk menubuhkan kumpulan Nona.

Difahamkan Nona dianggotai tiga ahli yang dikenali sebagai  Raja Nuraizureen Raja Azahari (Raja), 25, Low Kar Yee Angela (Lela), 26, dan Erika Rianty Anthony (Rika).



Stacy kata dah dua tahun rancangan nak tubuhkan band tersebut, namun baru tahun ini dapat dilaksanakan.

"Perancangan nak mewujudkan Nona ini sejak 2019 lagi, tapi agak terbatas sebab sibuk dengan kerja sendiri.



"Apabila sudah ada pengetahuan dan berdasarkan pengalaman, jadi saya dan Akim memikirkan sudah sampai waktu untuk berkarya kepada orang lain pula.

"Konsep dan hala tuju yang ada ini kami cuba untuk terapkan kepada orang baru lengkap dengan lagu mereka sekali," katanya kepada mStar.

Foto: IG

Tambah Stacy dia tak berniat pun nak bersaing dengan Dolla yang semakin meniti glamour.

"Bagi kami tidak timbul soal nak bersaing, masing-masing ada kelebihan tersendiri.




"Dolla sudah ada peminat tersendiri sementara kami masih baharu lagi... apa yang diharapkan adalah sokongan daripada semua pihak.

"Malah menerusi single pertama ini, ia adalah peluang untuk kami menonjolkan bakat yang ada selain ingin memberi yang terbaik. Kami juga percaya peminat muzik mempunyai cita rasa berbeza." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 75
Komen

Previous : Wardina Selar Vaksin Lambat Dan Bandingkan Kecekapan Australia Tanganinya

Next       : Izara Aishah Tak Yakin Nak Ambil Maid Jaga Anak, Rela Tolak Banyak Job Berlakon

Komen Terbaru

Quote beta_carotene 27-5-2021 02:47 AM
bg pendapat meols ada sorg tu muka dia aiyo very the kampung

mcm style2 wajah minah rempit yang bonceng motosikal jantan round2 kampung

Lain-lain Komen

Quote Lailerthee 25-5-2021 10:45 AM
Kalau band perempuan mmg wajib kne sexy ea
Quote ALDRIN 25-5-2021 11:16 AM
sendunya sekoq2...bakalan dicerca
Quote chanthik 25-5-2021 11:23 AM
Ayo apakah

Susah ke nak buat group macam De Fam tu, setakat ni group tu je I rasa wangi sikit antara semua girl group Malaya ni

Yang ni nampak....ermmm over?
Facial expression macam orang nak berak
Choreography dalam IG post tu macam budak-budak and tak synchronized

Kalau nak lawan Dolla, Dolla menang lagilah walaupun I tak suka theyols
Quote Skuau 25-5-2021 11:31 AM
ujung2 balik cam era feminin,res2,elite,eva,msteen dll.
Quote budakpink 25-5-2021 11:32 AM
Nona x brp lawo kan.. Dolla lawo2 semua.. Mcm black pink semua lawo2..untuk zaman skrg bg aku lawo tu penting..
Quote no_el 25-5-2021 11:33 AM
Kalo nak girl band kena ambik yg muda. Atleast  umur 19-22.  Masa ni masih energetik n btenaga. Keberangkalian utk kawin pun lambat lg. Boleh btahan dlm 4-5 tahun groupnya.
Ni umur dah lanjut utk start new group. Lps dua thn nanti mesti sekor sekor menikah.
Quote salimrock 25-5-2021 11:33 AM
Edited by salimrock at 25-5-2021 11:35 AM

dulu masa aku baru masuk kerja kat klang,

depan opis aku ni ada sorang artis, err penyayi dr kumpulan  apa ntah ( dibintangi 4 orang perempuan cantik )

selalu keluar urtv, mangga,  dan bakal mengeluarkan album

last2 album tak keluar, anak yg keluar...  

awek tu kawin dgn tokey kereta dr Petaling jaya

tak silap aku nama awek tu NIcky,

kumpulan apa aku tak igt,  konon2 nak sama baris dgn feminin, Kru, 4u2c, res2 , elite.. tp 1 album pn tak keluar
Quote mamajawie 25-5-2021 11:34 AM
yg muka panjang tu nmpak kasar muka dia..cm kak V lak
Quote Belibis 25-5-2021 11:44 AM
Lailerthee: Kalau band perempuan mmg wajib kne sexy ea

Kalau berbungkus macam jahlop,sapa nak tengok diknon oi..harusla yang jenis nampak spender.
Quote LadyCarefree 25-5-2021 11:55 AM
Alamak kaki berkerak. Tp sorang lagi betis boleh lawan ajira dipam kot
Quote minahmanja 25-5-2021 12:01 PM
chanthik replied at 25-5-2021 11:23 AM
Ayo apakah

Susah ke nak buat group macam De Fam tu, setakat ni group tu je I rasa wangi sikit ant ...

tak tau kenapa tapi de fam tu aku nmpk cmm ikhlas skit.. yg ni mcm more like cari glamer... dont know laa
Quote prizadane 25-5-2021 12:08 PM
aku rasa cannot go jauh Nona ni. Walaupun Dolla tu pun biasa biasa n copycat BP, tapi tarian diorang synchronised la jugak n better dari Nona ni. dan muka pun comel comel juga lah dan takde la nampak gedik expression bila menari. Sorry Nona, better to try harder.

DeFam lak masing-masing dah berusia...senyap je product baru takde
Quote krimkraker 25-5-2021 12:08 PM
salimrock replied at 25-5-2021 11:33 AM
dulu masa aku baru masuk kerja kat klang,

depan opis aku ni ada sorang artis, err penyayi dr kum ...

Teringat julia hana..masa awal2 tu die macam join satu band girl ni..xpose tak silap...tapi macam xde seketul lagu pun dari band tu..and tak penah nampak si julia ni menyanyi....
Quote fadz84 25-5-2021 12:11 PM
budakpink replied at 25-5-2021 11:32 AM
Nona x brp lawo kan.. Dolla lawo2 semua.. Mcm black pink semua lawo2..untuk zaman skrg bg aku lawo t ...

Pastu dua org tu mcm dh agak kertu untuk start Kareer nyanyian..
Quote fadz84 25-5-2021 12:14 PM
salimrock replied at 25-5-2021 11:33 AM
dulu masa aku baru masuk kerja kat klang,

depan opis aku ni ada sorang artis, err penyayi dr kum ...

Mcm igt2 lupa.. girl band ni byk masuk majalah Mangga dulu.. Princess la.. sume pose menyeksi kat swimming pool
Quote cicicumel 25-5-2021 12:17 PM
xde rupa x yahla buat group cmni..
Quote Boomibulat 25-5-2021 12:42 PM
salimrock replied at 25-5-2021 11:33 AM
dulu masa aku baru masuk kerja kat klang,

depan opis aku ni ada sorang artis, err penyayi dr kum ...

Kumpulah '5 JAGUH' ke bang salim..?
Quote LostStar 25-5-2021 01:00 PM
no_el replied at 25-5-2021 11:33 AM
Kalo nak girl band kena ambik yg muda. Atleast  umur 19-22.  Masa ni masih energetik n btenaga. Kebe ...

Kannn.. ni semua da 20an.. ptot amek yg baru hbs sekolah ke.. yg dok study ipt ke.. baru la ramai fans bbnu nanti..

Plus hasilan dari stacy.. hmm.. teringat kesah yg model ritu... jadinya sah2 dia tanak amek yang cantik comel.. takot kne caras.. jadinya amek la rupa2 gini buat kumpulan acah2 ..
Quote chanthik 25-5-2021 01:04 PM
Patutnya syarikat rakaman ni cubalah buat boy group ke, lagi masyuk I rasa

Carilah budak Melayu putih sikit, anak Cina ke, lepastu groom untuk nampak macam Kpop idol, debut nyanyian umur 18-20 macam tu

Barulah cikki Malaya rajin menyokong ni kalau girl group kertu siapa je nak

Lihat semua komen(75)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top