Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Berbikini Tepi Pantai- Sampai 4.30 Pagi Jadi Detektif, Netizen Bongkar Lokasi Sebenar Sajat

3-6-2021 01:58 PM|Oleh: Saiful| Komen: 151

Lama Muhammad Sajjad Kamaruzzaman menghilang, sampai sekarang tak jumpa-jumpa.

Tapi di Instagram, bukan main ada sahaja perkembangannya yang terbaharu.

Foto: IG


Cemburu tengok bila Sajat seronok bermain tepi pantai, siap berbikini dan mandi bunga lagi.






Ramai yang tertanya-tanya di mana agaknya lokasi tersebut.




Di Facebook, ada netizen yang buat penyiasatan sampai 4.30 pagi katanya untuk mendedahkan lokasi sebenar Sajat.

Menurutnya Sajat berada di sebuah villa di Thailand. Lebih spesifik lagi di Villa Maroc Resort yang terletak di pesisir pantai Pranburi.


Foto: FB Kekcah Aali
Sebelum ini pihak polis juga mengesyaki Sajat berada di luar negara.

Episod Sajat menghilangkan diri bermula apabila Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam mengeluarkan waran tangkap terhadapnya kerana gagal  hadir diri pada sebutan semula kesnya tanpa sebarang sebab.

Pulanglah Bang Jat, ramai yang merinduimu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 151
Komen

Previous : Sedang Berkemas, Visa Dah Buat- Nak Pindah Ke Luar Negara, Nourul Depp Merajuk?

Next       : Drama Terpaksa Tangguh Tayangan, Ramai Kempunan Nak Tengok Sharifah Rose

Komen Terbaru

Quote Knowlee 9-6-2021 10:16 PM
I rasa kan, sebenarnya polis gempak je cari dia, tapi polis pun malas nak layan sebenarnya. Polis biar je dia mereput kat situ. Takde dah ganggu pihak berkuasa kat Malaysia ni. Buang maso yo cari dio. Baik lawan COVID-19 ha.

Lain-lain Komen

Quote lasagna 3-6-2021 02:07 PM
Hah! Kantoiiiiii!
Quote bulalof 3-6-2021 02:12 PM
pihak berkuasa patot malu masih belum dpt Sajat ni. Terang2 dia sarcasm pd pihak berkuasa.
Quote bintangct 3-6-2021 02:18 PM
peh terror gila keje netizen.. polis pun susah nk cari
Quote pakupayung21 3-6-2021 02:19 PM
hebat la
Quote Mopiko 3-6-2021 02:23 PM
bulalof replied at 3-6-2021 02:12 PM
pihak berkuasa patot malu masih belum dpt Sajat ni. Terang2 dia sarcasm pd pihak berkuasa.


kalau betul cari dapat kot atau dah tahu tapi  biar dia mereput kat sana, balik baru tangkap. lagi pun sajat bukan nyorok siap aktif kat socmed..trace ip mesti jumpa punya.bukan sajat hackers pun

Quote yayanz 3-6-2021 02:26 PM
rasanya polis tau kot sajad ni kt luar negara.. dah namanya luar negara, bukan senang nk pi tangkap camtu je kot.. byk koje nk kena buat.. gamaknye le..
Quote Manjahati 3-6-2021 02:27 PM
Pasni kita tunggu apa tindakan pihak berkuasa...bukti dah ada...
Quote Megikari 3-6-2021 02:28 PM
Aku rasa mmg polis malas nak layan bangjat skrg ni. Baik gi jaga roadblock ke, gi tangkap perompak ke. Setakat bangjat ni, membazir duit tax rakyat je nak gi cari dia. Nanti dia dah boring makan somtam kang reti la dia balik ikut jalan tikus tu
Quote Nenasketum 3-6-2021 02:30 PM
Biaq pi la sama dia. Duit dia habis bayar protection polis Siam, meniaga la balik kerang fake dia.
Quote MoonRise 3-6-2021 02:31 PM
netizen lg cekap nie.
Quote MissYouSayang 3-6-2021 02:32 PM
Perut dia mengeleber mcm makcik2 kertu bila tgh duduk
Quote Rogue98 3-6-2021 02:36 PM
Bagus lah dia kat luar negara...xde keperluan pun dia kat Malaysia..
Quote Orkidcina 3-6-2021 02:38 PM
Adoiiii bila la dia ni nk berubahh
Quote Madel 3-6-2021 02:39 PM
Selama sajat ilang..anak2 angkat dia tu siapa yg jaga?
JKM patut amik tindakan juga kot..ambil balik budak2 tu semula
Terang jelas Sajat mengabaikan anak2 angkat dia.

Quote adeqbun 3-6-2021 02:40 PM
elok la org mcm ni duk luar negara..xyah cemarkan negara kite ni ..blah blah..kite x yah layan 'probok2' drpd die
Quote sarah82 3-6-2021 02:42 PM
Muka lelaki sangat En Muhammad Sajad ni.
Quote orenmango 3-6-2021 02:46 PM
Inikah wajah "ibu" yang merindui anak-anaknya? Menderita sangat nampak tu dalam photoshoot
Quote Lagubestbest 3-6-2021 02:46 PM
Thailand? Haa.. baru kena nak jadi pondan harusla masuk habitat situ.
Ni tak tergedik2 atas pentas ustaz2 anak yatim kat bawah terdiam taktau nk syukur ke doa minta bala.
Quote slyfynx 3-6-2021 02:47 PM
X payah je kejar.
Biar die mereput kt luar negara.
Ngabih boreh je nk kejar.
Kalau die balik sini, jgn bg masuk.
X yah tangkap.
Just x payah bg balik langsung.
Kalau die jejak kaki ke, rejam terus

Lihat semua komen(151)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top