Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Letak Penghasut Vaksin Tu Sebilik Dengan Pesakit Covid-19,"-Perang Catriona Ross Dan Suhaimi Saad Belum Berakhir

3-6-2021 04:00 PM|Oleh: Saiful| Komen: 108

Perang antara Catriona Ross dan Suhaimi Saad belum berakhir.

Sebelum ini Suhaimi atau lebih mesra dipanggil SS lantang mengkritik Catriona dengan menyuruhnya supaya menyimpan bodoh dan bingai.




Foto: IG

Tak mahu berdiam diri, kali ini aktres tersebut serang balas pula.

Catriona kata dia mengetahui tentang status SS menerusi rakannya.

Namun Cat kata dia tak nak buang masa berdebat dengan seseorang yang tidak mahu belajar.



"Bila kawan hantar paparan skrin status itu, saya tertanya-tanya siapa pula dia sebab dia pun dah lama tak ada dalam industri. Bila kawan jelaskan siapa dia, barulah saya ingat yang dia anti vaksin, tak percaya sekolah dan kemajuan.

"Bagi saya macam ini la, saya tak nak komen lebih lanjut fasal dia sebab rakyat Malaysia sedia maklum kepercayaan dia macam mana. Dia boleh kata apa saja tentang saya dan saya memang tak ambil hati atau terkesan dengan kata-kata dia.



"Bagi saya, kita tak akan menang berdebat dengan orang yang tak mahu belajar. Kepercayaan saya tetap sama... tak berubah hanya disebabkan satu manusia itu," katanya kepada mStar.

Dalam masa yang sama Catriona menyarankan agar penghasut vaksin seperti SS diletakkan sebilik dengan pesakit Covid-19.

Kredit foto: IG

"Saya memang sarankan semua rakyat Malaysia ambil suntikan vaksin. Jangan terpengaruh dengan cerita-cerita dongeng mengenai vaksin. Lupakan dakyah mengatakan vaksin cara orang Yahudi bunuh orang.

"Sebagai contoh Imam Masjid al-Haram di Mekah, Syeikh Dr. Abdulrahman Al-Sudais pun ambil suntikan vaksin. Orang mulia seperti beliau pun boleh ambil... kenapa tidak kita?

"Jangan persoalkan kenapa negara lain seperti China dan New Zealand dah bebas Covid-19. Rakyat mereka semuanya dah ambil vaksin." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 108
Komen

Previous : "Serik Dengan Kontroversi Gambar Mesra Zul Ariffin Dan Intan Najuwa,"-Osman Ali

Next       : Beli banyak stok roti angkara "panic buying", takut ia rosak, Shaheizy Sam tawarkan secara percuma di IG

Komen Terbaru

Quote minnie_mouse 10-6-2021 05:29 AM
Eeeiiii.. Geli baca IG ss konon wallah tk kawen lain.. Masalah ada ka yg mau kt hg.. Otak pon sropa ngan fahaman bumi hg... FLAT....
Kak kek tkyah dok downgrade layan org camni.. Dia bkn phm pon..

Lain-lain Komen

Quote September14 3-6-2021 04:05 PM
Eww dpur bkeladak
Quote mimi_mimpi 3-6-2021 04:07 PM
Edited by mimi_mimpi at 3-6-2021 04:15 PM

Sebelum ni pumye la banyak nama yang SS ni petik... mawi, riduantee, ebitlew, abbyabadi, siti dan yang paling penting, nilopa... tapi semua bolayankan je.

Tetibe si catt ni layan, mesti beliau hepi... tido pun sengeh2 je... kan kan

Tapi I stuju letakkan sebilik dengan patient covid

Quote beni_nikaido 3-6-2021 04:19 PM
setuju. letak je mamat ni satu bilik ngan pesakit covid
Quote beni_nikaido 3-6-2021 04:21 PM
setuju. letak je mamat ni satu bilik ngan pesakit covid
Quote CiliPadiSedap 3-6-2021 04:34 PM
covid boleh mati letak dengan manusia paling bodoh kt malaysia. harap kebodohan dia boleh di jadikan vaksin lawan covid
Quote sharlenetexas 3-6-2021 04:37 PM
Rumah sohai ada dapur gak. Ingatkan takde
Quote PEPPERMAN 3-6-2021 04:39 PM
apa punya kejam...

orang dah sakit,
tetiba tepaksa pula mengadap kebodohan tak bertepi siSS
Quote kucingitam 3-6-2021 04:49 PM
PEPPERMAN replied at 3-6-2021 04:39 PM
apa punya kejam...

orang dah sakit,

hahaha..ingatkan apa punya kejam letak ss dgn pesakit covid.... plot twist betul ayat tu...
Quote Orkidcina 3-6-2021 04:50 PM
Yes better buat mcm tu
Quote Orkidcina 3-6-2021 04:51 PM
Poyo je sohaimi ni
Quote mimi_mimpi 3-6-2021 04:58 PM
CiliPadiSedap replied at 3-6-2021 04:34 PM
covid boleh mati letak dengan manusia paling bodoh kt malaysia. harap kebodohan dia boleh di jadikan ...

Beliau yang akan menjangkiti kovid, bukan kovid yang menjangkiti beliau.... wkwkwk
Quote dubuk 3-6-2021 05:06 PM
lawa pagar rumah suhaimi saad.. dah beli rumah baru ke
Quote MeghanK 3-6-2021 05:09 PM
buat apa la layan si sohai tu..tu memang intention dia nak glemer..dah lama duk buat hal cuit sana sini orang tak layan..now ada retis duk layan pulak, inzal terus la sohai ni
Quote pinksarah 3-6-2021 05:10 PM
kena plak si sohai ni duduk kt kelantan kan..

dan ramainya yg refused vaccine ni pon dkt kelantan..betul tak?

mmg ptt kurung sebilik dgn pesakit covid..

mesti rajin si sohai ni sebarkan dakyah anti vac dia tu..buat org takut
Quote Afifi82 3-6-2021 05:13 PM
Ya ampun, kotornya dapoq...
Quote Zirara99 3-6-2021 05:16 PM
sharlenetexas replied at 3-6-2021 04:37 PM
Rumah sohai ada dapur gak. Ingatkan takde

Tu la ingatkan zuhud sangat masak pakai unggun api + daun kering.
Quote Firis 3-6-2021 05:17 PM
September14 replied at 3-6-2021 04:05 PM
Eww dpur bkeladak

Tu la yg aku nmpk dluye pun nk up lap2 la ckit dapo tu..hishhhh
Quote raihaneem 3-6-2021 05:36 PM
Tak payah la dok gaduh dgn ss...dpt publisiti free kat dia.
Sis catirona..please..takyah lyn dia ni
Quote fuyupoktek 3-6-2021 06:24 PM
Kovidnayntin whattt

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top